Şimdi Ara

Anneler Günü - 100 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL ComboLira fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
6
Favori
1.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sektör: Cafe ve Restoranlar, Çiçekçi, Giyim ve Aksesuar, Kozmetik, Kuyum ve Mücevherat, Optik, Saat

Bankkart Combo kartınızın kredi kartı uygulaması ile 12- 13 Mayıs tarihleri arasında restoran, giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik&saat ve çiçek sektörlerindeki tüm fiziki POS'lardan yapacağınız 100 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL ComboLira fırsatı!

7-13 Mayıs tarihleri arasında Bankkart Mobil üzerinden kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
    Kampanyaya başarılı katılım sonrası 12-13 Mayıs tarihlerinde restoran, giyim, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik,saat ve çiçek sektörlerindeki tüm fiziki POS'lardan yapılacak 100 TL ve üzeri ilk işleme 25 TL ComboLira verilecektir.
    E-ticaret, mail order ve sanal pos işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyaya asıl kart sahibi müşteriler katılabilecek olup, Bankkart Combo'nun ek kartları ile yapılacak işlemler kampanya harcamalarına dahil edilecektir.
    12-13 Mayıs tarihleri arasında 100 TL ve üzeri yapılacak ilk harcamaya 25 ComboLira verilecektir. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği maksimum ComboLira tutarı 25 TL ile sınırlıdır.
    Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin Combo Kumbaralarına ComboLira'lar anında yüklenecektir.
    Kampanyadan kazanılan ComboLira'ların son kullanım tarihi 31 Mayıs 2018'dir.
    İptal, iade, ComboLira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanya döneminde yapılan işlemlerin kampanya sonrasında iade edilmesi durumunda verilen ComboLira'lar geri alınacaktır.
    Müşterinin Combo Kumbara'sında yeterli ComboLira bulunmaması durumunda ilgili tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.
    Mevcut Ziraat Maximum kartlar ve Ücretsiz kartlar ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya durdurma hakkına sahiptir

• Kampanya 7 mayısda başlıyor. fakat 12-13 mayıs da yapılan işlemler için geçerli .

Çok saçma olmuş. Bugün ayakabı filan alsak geçerli değil yani. o gün almak gerekyorumuş :).

İnternet alışverişi sayılır mı acaba ?
    Yaradan kanar mı bunlara?
  • Banka karti gecerli mi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Alni yere(secde yuzu gormeyenin)degmeyenin,gonlu nura ermez..
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    benzinlik olarak po da geçiyo market olarak a101 diye biliyorum internet sitelerinde pek geçtiğini görmedim

Orijinalden alıntı: .Eray.

benzinlik olarak po da geçiyo market olarak a101 diye biliyorum internet sitelerinde pek geçtiğini görmedim
    bu puanları kazansak harcayacak yer bulamayabiliriz galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Alni yere(secde yuzu gormeyenin)degmeyenin,gonlu nura ermez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    Maximum üye işyerleri şu anlık geçerli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.