Şimdi Ara

Anne kavramını bilmeyip küfür edenlere .!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son günlerde annelere ve aileye küfür olayları arttı oyunda ondan bu konuyu açıorum ...Tekrar sölüorum hesap benim deil arkın :)

Zamanın birinde dünyaya gelmeye hazırlanan çocuk yaratıcısına sormuş;
    'Beni bi süre sonra dünyaya göndereceğini söylediler, ama o kadar küçük ve güçsüzümki,orada nasıl yaşarım bilmiyorum.'
    Yaratıcı; 'Tüm meleklerin arasından birini senin için seçtim ve seni bekliyor,meleğin sana hergün şarkılar söyliyecek,sana gülümseyecek ve böylece sen onun sevgisini üzerinde hissedip mutlu olacaksın.'
    Çocuk; 'Peki insanlar bişey dediklerinde nasıl anlıyacağım,dillerini bile bilmiyorum! .'
    Yaratıcı; 'Meleğin sana dünyada duyabileceğin en güzel,en tatlı sözcükleri söyleyip,konuşmayıda dikkatle ve saygıyla öğretecek sana.' Çocuk; 'Dünyada kötü insanlar olduğunu duydum,peki beni onlardan kim koruyacak? .'
    'Meleğin seni hayatı pahasına koruyacaktır.' der yaratıcı..

O sırada sessizlik olur ve dünyadan sesler gelmeye başlar.Çocuk gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru daha sorar; 'Eğer gidiyorsam lütfen söylermisiniz benim meleğimin adı nedir? ...''''Meleğinin adının önemi yok. Sen ona sadece ANNE diyeceksin...'''

Şimdi O Meleklere Küfür Eden insanlıktan nasibini almamışlara sesleniyorum. Bir insan Nekadar adi olursa olsun O MELEKLERE ASLA KÜFREDİLMEZ

Onlar sizi giymeyip giydiren içmeyip içtiren aç kalıp sizi doyuran gece sizleri için hiç uyumayan o meleklere nasıl kıyıpta küfür edebiliyorsunuz SİZ KENDİ ANNENİZE KÜFÜR ETTİREBİLİRMİSİNZ ACABA
    .

• hiç yorum yokmu
  • bu konuşmalar hikaye ürünümü ? yoksa Kutsal kitap Kuran-I Kerim demi yazıyor ? yani süper bi yazı fakat kaynağını bilmek isterim
  • çook doğru asla annelere küfür etmemeli ve ettirmemeliyiz onlar çok değerli cennet annelerin ayaklarının alında düşünsenize bi cennet çok değerli bi kişiliğe sahiplerki ALLAH onlara cenneti ayaklarının altına sermiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erensokar

bu konuşmalar hikaye ürünümü ? yoksa Kutsal kitap Kuran-I Kerim demi yazıyor ? yani süper bi yazı fakat kaynağını bilmek isterim

hikaye türü heralde ... tam bilmiorum
  • şarkı var bunu aynısı sadece 1 kaç kelimesi değişik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.