Şimdi Ara

Anne için tuş takımlı SIFIR telefon önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda ve senelerdir Nokia 3310 kullanmakta olan ve ben buna alıştım başka telefon kullanamam diyen anneciğime bugün doğum günü olması hasebiyle ve artık telefon görevini yerine getiremediği için yeni bir tane almak istiyorum.

2. ellere pek güvenemiyorum. Piyasada halen buna benzer sıfır telefon bulabilir miyim bilmiyorum.

Tuşları birbirinden ayrı olan, şarjı uzun gidecek ve sıfır alabileceğim bir model önerisi olan var mıdır?

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Aklınızda bir fiyat aralığı var mı ve ayıptır sorması anneniz kaç yaşında bi dokunmatik önerisinde bulunucam :)
  • Zaten aradığım türdeki tlfların fiyat aralığı aşağı yukarı belli, 100-200 arası olsa iyi olur. Kendisi 65 yaşında, kaç defa anlatmaya çalıştıysam da
    ben kullanamam, anlamam diyerek reddetmiştir dokunmatikli telefonları.
    Hatta yıllardır kullandığı telefonu sırf "alıştım" diyerek kırık dökük kablosu, n defa tamir görmüş olmasına rağmen değiştirmek istememiştir.
  • Özellikle Nokia ve Samsung marka telefonların iri ve tuşlu olanları var internetten araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    samsung sgh 5610 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

samsung sgh 5610 al

Teşekkürler, güzel birşeye benziyor ancak ben tuşları birbirinden tamamen ayrı olsun istiyorum numara tuşlarken rahat etmesi için.
    Zamanında ben de tercih etmezdim böyle numara bölümleri bütünleşik olanları. Mesaj yazarken parmaklarımı gezdirmek zor olurdu.

(Hoş şimdi dokunmatiklerde parmak gezdirme olayı hiç kalmadı ya ne yapalım teknolojinin önünde duramıyoruz)

Anne için tuş takımlı SIFIR telefon önerisi.

babam kullanıyor Samsung S5610.. zamanında baya bir araştırmıştım.. Mesaj konusunu bilemem ama sana kasa sağlamlığı ve şarj konusunda garanti verebilirim.. Şarjının 10 güne yakın gittiğini bilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı bileklik için yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drspawn

babam kullanıyor Samsung S5610.. zamanında baya bir araştırmıştım.. Mesaj konusunu bilemem ama sana kasa sağlamlığı ve şarj konusunda garanti verebilirim.. Şarjının 10 güne yakın gittiğini bilirim...

Acaba alsammı diye düşünmeye başladım ama bu seferde güvenilir bir satıcı bulmak zor. Sahibindende 3 mağazanın ilanı var, ellerine alıp resimlerini çekmişler orjinal sıfır diye satıyorlar.
  • Babamda Samsung S5610K vardı belki 4 sene rahat kullandı çok sağlam bir telefondu kaç defa düştü hiçbişey olmadı tek dezavantajı soyuluyor hemen tuşlarıyla kasa hemen soyuluyor.Dokunmatik cihaz olarak ufak ekranlı Lumia cihazları Annenize bir gösterin derim kullanımı en kolay cihazlardır.

Bence öncelikle en temizi gidip bir inceleyin.. hala bazı teknosa ve vatanlarda bulmanız mümkün.. sonrası da güven meselesi.. ya oralardan alacaksınız yada daha düşük fiyata dediğiniz gibi bir satıcıdan alacaksınız.. Ben şahsen yaklaşık 3 yıl önce teknosa gibi bi yerden aldım tam hatırlamıyorum. İşin ironik ve üzücü kısmı da 300-350 civarı aldığımı hatırlıyorum ve fiyatlar hala aynı şaka gibi... Sahibinden de satanlar kaça satıyor çok fark var mı?

** Ayrıca belirtmek isterim diğer arkadaşın nereden aldığını bilmiyorum ama babamın kullandığı cihaz da her hangi bir soyulma olmadı..o.O ( Baya sert kullanır :D ancak aldığımda ona sürgülü kılıf aldım o zamandan beri kılıfla kullanır belki bu yüzdendir? )
  • Hepsiburada.com da Alcatel 2004c model cihaz var ama fiyat yuksek 399 lira,tuslari da baya baya iyi,arkadasimin 85 yasinda ki dedesine aldik catir catir kullaniyor,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.