Şimdi Ara

Anne Baba için telefon tavsiyesi. Vestel Venüs V3 5580 mi? Samsung Galaxy Grand Prime mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Anne ve Babama telefon almak istiyorum ve ilk kez akıllı telefon kullanacaklar. Hatta bir arkadaşım daha almak istiyor onlar da aynı durumda.

Bu iki telefonu tanıyan bilen var mı aranızda? Hangisini daha rahat kullanırlar daha iyi olur?

Varsa başka tavsiyeleriniz onlarda işe yarar.

Vestel:http://www.hepsiburada.com/vestel-venus-v3-5580-vestel-garantili-p-HBV000002HCTO

Samsung:http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-grand-prime-plus-g532-samsung-turkiye-garantili-p-HBV000001YEI3

Teşekkürler.

• Yaşları 60 bu arada. Forumda pek çok arkadaşın anne babası daha gençtir o yüzden eklemek istedim bunu da kıstas alırsanız sevinirim.
  • Samsung daha mantıklı bir tercih olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackWondo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Yaşları 60 bu arada. Forumda pek çok arkadaşın anne babası daha gençtir o yüzden eklemek istedim bunu da kıstas alırsanız sevinirim.

Bence Vestel daha mantıklı hocam.

Samsung marka olduğu için fiyat farkı var gibi düşündüm.
  • Kemâncı K kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında telefonları gidip canlı kullanmak lazım mediamarkt gibi yerlerde mutlaka bu iki cihaz vardır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Hocam aslında telefonları gidip canlı kullanmak lazım mediamarkt gibi yerlerde mutlaka bu iki cihaz vardır değil mi?

Elbette hocam bende aynı fikirdeyim.

MediaMarkt'ta da vardır diye düşünüyorum ama genelde Teknosa'da da kolay bulduğumu hatırlıyorum.

https://www.teknosa.com/urunler/125076464/vestel-venus-5530-akilli-telefon-beyaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamera performansı önemli değilse vestel 5580 iyi bir tercih olur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemâncı K kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğiniz iyi oldu Teknosa'ya da bakarım eğer gittiğim avm'de olursa. Teşekkür ederim.
  • sarmoodi S kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç fotoğraf çekeceklerini sanmıyorum sadece torunla kamerada görüntülü görüşme yaparlar arada o kadar. Bunlar içinde zaten artık her telefon yeterli gelir diye tahmin ediyorum açıkçası günümüzde:)
  • Hocam ben valideye huawei p9 lite 2017 aldim, pedere de iphone 5s. ( aslinda ikisine de huawei alip gececektim ama peder hayatimda hic iphone kullanmadim deyince akan sular durdu bende )

Demem o ki huaweinin en ucuzunu alin, basiniz agrimasin. P9 lite mininin fiyati uygun.

Bir de gm 5 plus var fiyati 830 a dustu.

En ucuz olsun diyorsaniz tabi 580 en ideali. Ama ona 650 verene kadar biraz daha ekleyip en azindan huaweiye cikin derim.

• Her zaman yerli malını tercih ederim lakin vestel in eski modellerinin sar değerleri yüksek. Çin telefonları ve ipon larında çok yüksek. Vestel in Z10 nun baş sar değeri rekor seviyesinde düşük. Tabi lg ve samsung ununda yeni telefonlarında yüksek.

Bu bağlamda eski lg samsung modelleri gm5 olabilir. Yenilenmiş lg samsung lar da uygun fiyatlı.

• Bende babama bakıyorum p9 lite mini Sony l1 aklımda ki modeller samsung olursa ne tavsiye edersiniz aynı fiyatlarda 850 max

• Ben de alacağım telefon anneme. Çok araştırdım ama karar veremedim.

Lenovo Moto e4 ü düşünüyorum ama hala kararsızım. Öneride bulunacak var mı ya da bu telefonu alayım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın annesi ve babası Samsung Gran Prime Plus almışlar çok memnunlarmış. Ama insan acaba biraz daha ekleyip daha iyisini mi alsam diye düşünmeden edemiyor.

Ama sonra diyorum ki annem babam daha iyi telefonu ne yapsın diyorum sonuçta cihaza baktım güzel duruyor ve onların her türlü işini görür:)

İnsan annesi babası olunca iyisi olsun diyor ama sadece alo diyecekler israfta yapmak istemiyorum açıkçası.

Duygularım ve mantığım arasında kaldım desem tam yeri sanırım
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Vestel islerini gorur. Bu arada siz ne satin aldiniz?

• Ben daha almadım hocam işte karar aşamasındayım. Şuan ki telefonları normal tuşlu telefon ve çalışıyor ondan acele etmedim. Forumda ki arkadaşların görüşlerini almak istedim. Siz ne tavsiye ediyorsunuz en son yazdıklarımdan sonra peki?:)
  • ben de annem için telefon bakıyorum gm5 de iş görür gibi hocam aklınızda bulunsun.
  • Tamamdır hocam teşekkürler öneriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.