Şimdi Ara

annagaspi leke giderici güneş kremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web Adresi:http://www.annagaspi.web.tr
    Sahibi:annagaspi
    Hosting Sağlayan Firma: kendi sunucumuz
    Web Master ve ya Teknik Sorumlu:annagaspi
    Kullanılan sistem hakkında bilgiler



    Leke, kırışıklık ve yaşlanmaya karşı etkili güneş kremi, FDA onaylı annagaspi leke giderici güneş kremi , Amerika’dan sonra Türkiye’de!

    Cildi yenileme, besleme ve koruma konusunda etkinliği kabul edilen bitkisel formülleri nano-teknoloji ile birleştirerek daha da güçlendiren Annagaspi’nin lekelere karşı etkili güneş kremi ve cilt bakım ürünleri son yılların yenilikçi firması Maya Pharma ile Türkiye’de!

    Amerika’da satış rekorları kıran, FDA onaylı annagaspi krem, aynı anda hem eski güneş lekelerinizi gideriyor, hem de yeni lekeler oluşmasını engelliyor.

    Yatıştırıcı özelliği olan içeriği ile bu güneş kremi, UV ışınlarına karşı tahrişe yol açmaksızın güvenli ve etkili bir koruma sağlıyor. Cilde nem kazandıran ve emilimini artıran, yağlı ve kuru ciltleri nötralize eden aloe barbadensis (alove vera) yaprağı özü içeriği ile tüm cilt türlerine uygun. Annagaspi güneş kremi yaş sınırı olmaksızın bebek, yaşlı, hamile herkesçe bütün yıl boyunca kullanılabilecek, güvenilir bir ürün.

    Leke giderme, kırışıklık karşıtı etki ve UV ışınlarına karşı koruma olmak üzere üç işlevi bulunan ve günlük basit cilt bakımının son aşaması olarak yıpranmış cildinizi zararlı çevre koşullarına ve UV ışınlarına karşı koruyan Annagaspi Güneş Kremi, aloe vera yaprağı özü ile nemlendirme ve emilimi kolaylaştırma etkisinin yanı sıra toksik maddeleri yok etme ve sivilcelere giderme konusunda mükemmel bir anti-bakteriyel etkiye sahiptir.

    Ayrıca annagaspi kullananlar bayanlar ürünlerimizden çok memnun kaldıklarını söylemişlerdir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.