Şimdi Ara

anlayan varsa iyi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlemcim p4 1.80 intel... aniden %100 de 100 calışmaya baslıyor. pc yi yeniden baslatıyorum düzeliyor sonra gene aynısını yapıyor. pc yi yoruyor kasıyor ne önerirsiniz arkadaşlar. birçok çözüm yolu denedim ama sonuç vermedi.

• O an CTRL+ALT+DEL yaparak işlemciyi %100'e vurduran programın adına bi'göz atın, şayet svchost.exe ise forumda 2 tame hotfix (yama) adresi verdim onu indirin, kurun ve PC'ye re-start atın..
    Svchost.exe değilse Andrew arkadaşımızın dediği gibi virüs/spyware taraması yapın. Ekstra ve etkili bi'yol olarak da, Hijackthis kullanmanızı öneririm. Kullanımı hakkında detaylı bilgiye de BURADAN ulaşabilirsiniz..

Kolay gelsin..
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.