Şimdi Ara

Anlatmazsam Çatlarım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hikaye alliance pvp vendor un civarında geçen gank counter gank hikayesidir.İnanmayanlar ,sallamıyor diyenlerle tartışmayacağım bile,direk anlatıyorum .
    Hikaye:Raiding yaptığımdan ilvl olmuş 488 tabi bir hayli ilgi çekiyor(dipnot:ilvl im yüksek havası atmıyorum,hikaye alt yapısı bu).Arena capten sonra alliance vendor dan conquest point chest i almaya gittim zira assassination için greyshadow chestguarddan daha iyi meret.Neyse orda yeni 90 level olmuş elemanla duelleştik,o beni kesiyor işte damage deniyor falan neyse.Duel bitti ben az canla,adamla whisper chattan yazışıyorum.

Havada bi warrior gördüm ,bir de warlock aha dedim bir execute e g*t verecez.Bilenler bilir ,chatle uğraşırken panikle kaçmaya çalışırsanız chat ekranına yazarsınız tüm skill tuşlarını, kendinize söversiniz sonra.Neyse ben hemen yarıda bıraktım chati,elim vanish te bekliyorum derken warr havadan charge la geldi ben de vanishe bastım o ulaşmadan.Herifçioğlu shockwave almamış sanırım öyle mal mal bakıyor.Zaten alliance pvp vendorun orada olduğumuzdan bir hayli kalabalık,ben execute kill den kurtulunca bizimkiler daldı bunlara,ama dışardaki birkaç kişi,warlock da arkadan spell atıyor .Ben o düşük canla dalaşmıyim ama ama warlocku bozayim istedim.Garrote attim onun silenci bitince blind attim.Varan 1 adam trinket patlattı blind a.aha sıçtık deyip surlardan atladım,Varan 2 ,goblin glider cooldown da önceki duel sırasında düştüm yanlışlıkla.Haliyle düşerek öldüm Rezillik #1.
    Neyse ben cesedi toplamaya giderken baktım benim yeni 90 olmuş rog surların aşağısında savaşıyor warlock tam can yine ama warr öldü ölecek.Heme resledim warr a bi stun 2-3 dispatch,ardından vanish falan neyse warlocku da kestik aşağıda adamla birlikte.

Sonracığıma eski yerimize oturduk bunlar yine bize daldılar ama alliance hazırlıklıydı bu sefer,meğer adamlarda engineering varmış.Glider yapmışlar(paraşüt diyelim ama uçak gibi biraz daha yatay gidiyor)Hikaye burda kopuyor warlock %10 canla surdan atladı dread wastes'a doğru.Bubble mı attı bilmiyorum iki shuriken attım ölmedi neyse.Çakal glider la kaçacak ya ben de peşinden glider la atladım.Shuriken range in içinde adam,ben bunu shuriken ata ata takip ediyorum.Shuriken atınca da glider bozulmadı havada uçakların it dalaşı yaptığı gibi kovalıyorum bunu,bir de dread wastes ta bazı npc leri açınca bufflar veriyor bende de zehir buff ı vardı 8 kere stacklenince yüksek damage patlatan stunlayan ,ben shuriken attıkça havada kırmızı top halinde o zehir ilerliyor ,görseniz tam it dalaşına döndü .Havada ben buna mermi yağdırıyorum gibi bir görüntü oluşuyor.Neyse bu anladı öleceğini o zehirle, yere indi ,cloak açtım ölümsüzlük mübarek o arada yerde 3 dispatch salladim öldü.Baktım arkadan warrior yetişti ama adamın canı da yerlerde.Ve iğrenç olanı second winds talenti var,ölmüyor neredeyse.neyse charge attı yine,iki vurdu,bende bir de survival buff ı açıktı dread wastes ta.Açıklayayım siz tam ölmeden önce amber a alıyor canınızı fulleyecek kadar heallıyor,neyse warrior çıldırdı sallıyor skilleri ama heal baskın çıktı benim yarı health a geldim, amberdan çıktığımda vanish attım ,blleed bozdu tabii ki stealth i ama charge cooldown da uzaktan sallıyorum herife shurikenleri,neyseki yine o 8 stack birikti adamda damage patladi baya,gittim yanina,stundayken dispatchle kestim.Dünyada ki tüm olasılıkları toplasan böyle bir görsel şölen olmaz yani,özelllikle o gliderla kovalama sahnesi.

Sonra ben yine vendora geçtim ikincil statları karşılaştırıyorum chest için.Bir baktım lockla warrior bu sefer vendorlara daha yakın,önceden rezil oldular ya illa kesecekler beni.Neyse gördüm ama hiç çaktırmıyorum,yine vanish e basacam bekliyorum .Neyse yine charge attı,vanish attım bu sefer kaçtım,şimdi canları full ,guardlar 89 level güvenilmez,neyse bizim içerdeki elemanlar canlarını azalttı bunların warlock %5 kala ben bi garrote attım,geberdi it .Warrior second winds sağolsun surlardan atlayacak canı kaldı ölmez zaetn damage almazsa,ben yine arkasından atladım bundada goblin glider varmış aynı kovalamaca sahnesi olacak mı derken ,ben başladım shurikenleri sallamaya,ama bu sefer şans o ya adam valley of the four winds tarafına kaçıyor üstümde dread wastes buff ı yok haliyle.Uzaktan sallıyorum ama anca second wind's i sıfırlıyorum o damage'la.Neyse aşağı indik haliyle aşağıda nasıl olduysa adam beni kesti zaten pvp'den çok anlamam.disarm falan attı ben de gururuma yediremeyip vanishle kaçmadım sallıyorum shurikenleri disarmlıyken.Adam beni kesti ,bunu da rezillik iki sayıyorum.Adam ı orda kessem perfect,flawless victory falan olacak ama olmadı işte.

Hikaye böyle beyler,adamlar hala bizimkileri kesmeye çalışıyor ben de burdan size hikayeyi aktarıyorum elim keşke print screen e gitse epic caps olurdu ama olmadı ne yapalım.Revo,ragnaros'tan bildirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionare -- 10 Kasım 2012; 0:59:39 >

• Beyler tamam wall of text ama bi tepki verir insan di mi
  • Hepsini okudum gecenin bu vakti. Arada bana da oluyor(du) böyle şeyler.
  • Twisting Nether'da böyle aksiyonu acep bir gün görebilecek miyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

Twisting Nether'da böyle aksiyonu acep bir gün görebilecek miyiz

Onu bırakta Twisting Nether'da bir tane ally görebilecekmiyiz fazlasına gerek yok :) Ben bir kere ally gördüm oda cataclsym'de orgriimarın üstünde uçarken dismounth yaptı yere düştü geberdi ölüsüne bütün hordeler toplandı bir tanesi patlattı zaten espriyi ilk defa ally görüyorum diye :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlatayım bir hikaye, Pandariada NPCScan rare bir NPC buldu. Gittim yanına baktım orc bir warrior kesiyor ama NPC 90 lvl olduğu için hemen kesemiyor, zamanını alıyor. Beklediğim yerin hemen önünde gnome bir warrior var, NPC nin hp si azalınca orcu öldürecek ve tagı kendisine alacak, birkaç vuruşla öldürüp uğraşmayacak. Charge atıp orcun yanına gitti. Hex attım ama whirlwind yapmaya başladı, hex boşa gitti. Hem NPC nin hemde orcun canı az kaldı ama orc daha önce ölecek. Elemental olmama rağmen heal yapmaya başladım orca. NPC öldü loot orcta ama yer cücesi beni göremediği için orcun canının nasıl dolduğunu anlayamadı. Son vuruşu elemental blast la ben yapıp yer cücesinin sefil hayatını sonlandırdım ve orcun yanına gittim, orda gnome anladı olayı. Orcda loottan çıkan 87 lvl epic leather pant i bana verdi.

Bu hikayeden çıkarılacak sonuç, alliancede hiçkimsenin çıkarı olmamasına rağmen zor durumdaki birisine yardım ettiğini görmedim. Ben loottan epic birşeyin çıkmasını ve bu adamın iyi niyetli olup bana vereceğini düşünerek yardım etmemiştim. Şu an adamın adını bile hatırlamıyorum, bana hiçbir şekilde artık yardımıda olmayacak. Alliance oynadığım süre içerisinde bir orenin veya herbin başındaki yaratıklarla uğraşırken başka bir alliancenin gelip o oreyi veya herbi almasına çok rastladım. Şu an alliance tarafında oynayan ve sürekli beni çağıran arkadaşlarım olmasına rağmen hâlâ horde de olmamın bir sebebi var.

Horde, sevgi ve kardeşlik factionudur.

• quote:

Ally e geç aksiyonun kralini görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çünkü ben kirayım.
    3 yıl önce açıldı
    DEPRESYONDAYIM MUTLU DEĞİLİM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

:)

ben ally gördüğümde dokunmuyorum artık Twisting Nether da, nesilleri tükenmek üzere oldukları için. /wave yapıp ss alıp uzaklaşıyorum ilerde çocuğum büyüdüğünde göstereceğim ss leri buralarda bir zamanlar az da olsa ally vardı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Bende anlatayım bir hikaye, Pandariada NPCScan rare bir NPC buldu. Gittim yanına baktım orc bir warrior kesiyor ama NPC 90 lvl olduğu için hemen kesemiyor, zamanını alıyor. Beklediğim yerin hemen önünde gnome bir warrior var, NPC nin hp si azalınca orcu öldürecek ve tagı kendisine alacak, birkaç vuruşla öldürüp uğraşmayacak. Charge atıp orcun yanına gitti. Hex attım ama whirlwind yapmaya başladı, hex boşa gitti. Hem NPC nin hemde orcun canı az kaldı ama orc daha önce ölecek. Elemental olmama rağmen heal yapmaya başladım orca. NPC öldü loot orcta ama yer cücesi beni göremediği için orcun canının nasıl dolduğunu anlayamadı. Son vuruşu elemental blast la ben yapıp yer cücesinin sefil hayatını sonlandırdım ve orcun yanına gittim, orda gnome anladı olayı. Orcda loottan çıkan 87 lvl epic leather pant i bana verdi.

Bu hikayeden çıkarılacak sonuç, alliancede hiçkimsenin çıkarı olmamasına rağmen zor durumdaki birisine yardım ettiğini görmedim. Ben loottan epic birşeyin çıkmasını ve bu adamın iyi niyetli olup bana vereceğini düşünerek yardım etmemiştim. Şu an adamın adını bile hatırlamıyorum, bana hiçbir şekilde artık yardımıda olmayacak. Alliance oynadığım süre içerisinde bir orenin veya herbin başındaki yaratıklarla uğraşırken başka bir alliancenin gelip o oreyi veya herbi almasına çok rastladım. Şu an alliance tarafında oynayan ve sürekli beni çağıran arkadaşlarım olmasına rağmen hâlâ horde de olmamın bir sebebi var.

Hocam damardan girmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ykocabay

quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

quote:

:)

ben ally gördüğümde dokunmuyorum artık Twisting Nether da, nesilleri tükenmek üzere oldukları için. /wave yapıp ss alıp uzaklaşıyorum ilerde çocuğum büyüdüğünde göstereceğim ss leri buralarda bir zamanlar az da olsa ally vardı diye.

Aslında popülasyonu bu kadar dengesiz olan realmlerde ücretsiz horde>ally değişimi olması gerekiyor. Gecen yaz bunla ilgili ticket atmıştım. Gelen cevap "ileriki bir zamanda olabilir, resmi forumu takip edin" olmuştu. Şuan wowprogressten baktım twisting netherde 211 guild gözüküyor sadece 1 tanesi ally guildi. Realmin durumu çok vahim %5i ally %95 horde var. Benim gibi horde>allye geçmek isteyenler için ücretsiz değişim gelirse world pvp canlanır.

• Güzel anılar beğendim. arada anlatın güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Bende anlatayım bir hikaye, Pandariada NPCScan rare bir NPC buldu. Gittim yanına baktım orc bir warrior kesiyor ama NPC 90 lvl olduğu için hemen kesemiyor, zamanını alıyor. Beklediğim yerin hemen önünde gnome bir warrior var, NPC nin hp si azalınca orcu öldürecek ve tagı kendisine alacak, birkaç vuruşla öldürüp uğraşmayacak. Charge atıp orcun yanına gitti. Hex attım ama whirlwind yapmaya başladı, hex boşa gitti. Hem NPC nin hemde orcun canı az kaldı ama orc daha önce ölecek. Elemental olmama rağmen heal yapmaya başladım orca. NPC öldü loot orcta ama yer cücesi beni göremediği için orcun canının nasıl dolduğunu anlayamadı. Son vuruşu elemental blast la ben yapıp yer cücesinin sefil hayatını sonlandırdım ve orcun yanına gittim, orda gnome anladı olayı. Orcda loottan çıkan 87 lvl epic leather pant i bana verdi.

Ben de kısa bir süredir ally oynuyorum, imzamı atarım. hatta 2 adım ötemde 3 tane daha quest loot'u olmasına rağmen kuşla kafama inip de yanımdaki lootu alanları görünce ifrit oluyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.