Şimdi Ara

Anlamlı cümle oluşturma vol.2.Hayal gücüne güvenenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Barış-devlet-terörist-gazete-çorba"kelimelerini de içeren düzgün ve anlamlı TEK bir cümle yazabilecekmisiniz bakalım.

not: bunun aynısını kopyala yapıştır yapmayınız.

• "Barış-devlet-terörist-gazete-çorba"kelimelerini de içeren düzgün ve anlamlı TEK bir cümle yazabilecekmisiniz bakalım.

Not : Onun aynısını kopyala yapıştır yapmadım, harf harf kendim yazdım.
  • Sicacik corbami yudumlarken dikkatimi ceken gazete yazisi teroristlerin baris taleplerine karsi devletin nasil bir politika uygulayacagiyla ilgiliydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Sicacik corbami yudumlarken dikkatimi ceken gazete yazisi teroristlerin baris taleplerine karsi devletin nasil bir politika uygulayacagiyla ilgiliydi

çok iyi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Sicacik corbami yudumlarken dikkatimi ceken gazete yazisi teroristlerin baris taleplerine karsi devletin nasil bir politika uygulayacagiyla ilgiliydi

çok iyi hocam

Bende simdi dikkat ettimde gercekten mantikli olmus,yazarken oyle gelmedi banada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazete okurken devlet ve teroristin çorba içerek barış ilan edeceğini okudum [ne anlamsiz bi cumle læ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin teröristlerle barışı konuşması bir adamın ekmek yerine gazeteyi çorbaya batırmasına benzer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Devletin teröristlerle barışı konuşması bir adamın ekmek yerine gazeteyi çorbaya batırmasına benzer.

Bu çok iyi işte.
  • Amaç Siyaset bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

"Barış-devlet-terörist-gazete-çorba"kelimelerini de içeren düzgün ve anlamlı TEK bir cümle yazabilecekmisiniz bakalım.

not: bunun aynısını kopyala yapıştır yapmayınız.

Çorba içerken içeriye giren teröristlerin gazetede gördükleri barış politikası için devletle görüşmeye geldiğini öğrendim.

Edit: Çekim hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06sefa1910 -- 20 Ocak 2013; 0:02:21 >
  • gazetelerde çıkan devlet terörist örgüt ile masaya oturdu haberleri barış sürecine gölge düşürüp halkın aklını çorba gibi karıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sr.Esen

Amaç Siyaset bu konuda

Pardonda nereden çıkarttın acaba siyaset olduğunu?Ve de siyaset olsa bile ne olabilirki ? 5 tane kelime var ortada sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Devletin teröristlerle barışı konuşması bir adamın ekmek yerine gazeteyi çorbaya batırmasına benzer.

hocam tebrik ederim gerçekten çok başarılı olmuş bu
  • kardeş bu kelimeleri toplasak da çarpsak da bölsek de tek cevap çıkıyo: "taraf"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.