Bildirim
Ankstre set yorumlarınız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim sorularım
75 lik ocağa 60 lık davlumbaz yeterli gelir mi?
Altus ocağı ben de düşünüyordum, ızgaraları döküm değil de emaye imiş. Ayrıca wok gözü de 3,3 kw az mı ki? 3,8 lik silverline gördüm ona yönelmiştim, çok farkeder mi kullanımda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mantıklı soru... Ocakta hangi modele yönelmiştiniz? _____________________________ -
Afbd 14300 sks aldık. Renk siyah farkı o sanırsam, yarın montajlanacak bugün teslim ettiler birkaç gün içinde deneyimlerimi aktarırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Silverline CS5364W01 Beyaz Cam Ocak, 75 cm
Bu ürün olabilir wok 3,8 ve döküm ızgaralı fakat alt gözler ateşleme düğmelerine yakın duruyor -altusa göre- yakından incelemek lazım. Tencere tava alırken koyarken oraya çarpar mı acaba yada düğmelerin ısıdan etkilenmesi vs. 5 gözlüler de alttan düğmeli oluyor, yandan düğme için 4 gözlü bakmak lazım._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler