Şimdi Ara

anketle para kazan tek site ayda 90 dolar(toluna)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
24.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık işe yaramıyor anlattığım yöntem, sildim o yüzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty28 -- 15 Ağustos 2018; 12:50:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu arada tolunadan ödemem geldi 3 gün sürdü,bu kadar çabuk olacağını ben de beklemiyordum

    Bi deneyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım vps de bir sürü abd lokasyon var denemek gerek :) hatta hesaplar arası referans bile verecek sistem buldum banlanmazsam 100 + $ da geçerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar. Arkadaşlar yeni ve çok etkili ve kazançlı bir sistem daha önermek istiyorum sizlere. Bu sistem yeni ve türk sistemi ve ödemelerini yapan güvenilir bir site. T.C.K 6563 sayılı kanunun 6. Maddesi gereği Ticari SMS ve E-MAİL gönderilecek kişilerden yazılı yada elektronik izin alınması mecburiyeti Ticarethane yetkililerini zora sokacak olmasından yola çıkarak bunu kazanca dönüştüren yasal bir sistem. Sistem ) 1 Mayıs 2015 tarihinde ticarethanelerin yaşayacağı dar boğazda ne gibi çözümler üretilir noktasından hareketle Ticarethane ile müşteri adaylarını buluşturmak amacıyla müşteri adaylarına bir teklifde bulunuyor ve diyor ki ; Gelin ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size bilgi sms leri gönderelim sizde bizden gelen her SMS , E-MAİL için gelir elde edin .Yani site diyorki sizlere hem bilgi verelim hemde Kazanç sunalım . Olay basit herşey zaten türkçe. İlk önce üyelik kaydını yapıp telefonunuza gelen doğrulama kodu ile sisteme giriş yapıyoruz ve para kazanmaya başlıyoruz. Sistemin içerisinde Kazanç olayı şu; Sistem sizin Sms , E-Mail , Anket Doldurma ve Video izleme gibi yollarla gelir elde etmenizi sağlıyor . Sistem Network oluşturabilen kişilere enteresan kazançlar sunuyor . Size işin bu tarafını aktaracağım . Şimdi ; sisteme üye olduğum anda tekil bir kişiyim , Üye sayfamdan davet linkimi kullanarak yada gsm numarasına davet sms i yoluyla başlıyorum yakınlarımı sisteme kazandırmaya 20 kişi üye olduğunda olanlar sizi hayrete düşürecek . Şu benim , bunlar üye olmalarını sağladığım 20 kişi ve bunlar ise benim vasıtamla gelen 20 kişinin sisteme üye yaptıkları . Ve bu 20 kişi benim kadar aktif değil onlar toplam da 200 kişi getirebildi. Alt sıram da 20 kişi olduğu için sistem bana bu 20 kişi nin işlem kazançlarının % 20 ‘ ini veriyor . Ve şu sırada ki 10 ar kişilerin bulunduğu 2 sıramdan da % 10 . Şimdi Basit bir kazanç hesabı yapalım . Sistem her Sms ve E- mail için 2 krş ödüyor . Ben ve kazanç ağım , bir sms atılsa ne kazanır ; ben 2 krş * 2 =dan 4 tl kazandılar .Bu sıram için de 4 tl nin % 10 unu kazanırsam buda 40 krş yapar .Bir sms de ekibim sayesinde 40+8+2 krş toplam 50 krş kazandım Bu durum da işi günlük hesaba yaparak ele alırsak ; Günde 10 Sms alsak ben 5 tl kazanırım Günde 10 da E-mail alsak 5 tl de oradan kazanırım Anket doldurma ve video izleme için sistem 5 krş kazanç veriyor . detay hesapları siz yaparsınız ben günlük kazancı söyleyeyim ; Günde 10 Anket doldursak 12,5 tl Günde 10 da video izlesek 12,5 tl de o yapar toplam günde 35 tl kazanırım .Ay 30 gün 30*35= 1050 tl kazanç yapar . Şimdi soruyorum size bu kadarcık emekle 1050 tl aylık kazancı nereden elde edebilirsiniz .İnanın bana çok değil 1 yıl sonra sisteme üye kazandırmak o kadar kolay olmayacak çünki etrafınız da herkes bu sistem den faydalanmaya başlayacak . Haydi daha ne bekliyorsun , Üye ol ve Kazanç ağını kurmaya başla . Başarılar .

    Üyelik için tıklayınız...




  • Tolunadan ikinci 30 dolarımı da aldım 20 gunde 60 dolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana önereceğim bu sistem ile artık sende çok az bir çaba ile internetten para
    kazanmaya başlayacaksın inşallah. Sana tavsiyem tüm önyargılarından kurtulmandır. Eğer önyargılarını
    kontrol edemezsen başarıya asla ama asla ulaşamazsın.
    Her neyse daha fazla lafı uzatmadan sana bu sistemin adresini vermek istiyorum.
    BURAYA TIKLAYARAK BU SİSTEME ULAŞABİLİRSİN!http://umys.org/?ref=utuna




  • 1 yılda onca anket doldurdum 25 tl anca birikti. 1 ay önce paypal a para çekme talimatı verdim bugün reddedilmiş puanlar geri yüklenmiş.1 ay sonra tekrar reddedilmiş. kesinlikle güvenilmez bir firma 1 yılda ancak 25 tl birikti. onu da vermiyorlar. mobrog daha kaliteli. anket başına ortalama 1 euro veriyorlar ve 5 euro olduğunda anlık çekebiliyorsunuz paypal hesabına
  • Yukarda yazdığım gibi tolunanın türkiye kısmından değil amerikasından üye olacaksın, çok rahat 10 günde 30 dolar alırsın paranda 4 gunde geçiyor paypala,4 defa aldım 5 günü geçen ödeme olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anket doldurarak para kazanmak isteyenlerhttps://www.myiyo.com/?ref=361088685 bu linkten üye olabilir.

    Myiyo sitesine üye olduktan sonra anketlere katılarak puanlar kazanmaya başlarsınız. Anket doldurarak biriktirdiğiniz puanları nakde çevirerek para kazanmanız mümkün. Her anket için elde edeceğiniz puan farklıdır. Doldurduğunuz anket ne kadar uzun ve karmaşıksa bu anket karşılığında alacağınız puanda o derece fazla olacaktır. Başarılı bir anketten 500-10000 arasında puan kazanabilirsiniz.
    10000 puanlık bir anketin nakit olarak karşılığı 10 Euro’dur. Kazandığınız puanları nakde çevirip ödeme alabilmeniz için 20000 puan kazanmış olmanız gerekmektedir.

    https://www.myiyo.com/?ref=361088685








  • toluna'da referans sistemi yok mu
  • e anketler
  • türkçe değilki benimde ingilizcem az orta seviye
  • Mİnimum ödeme 0.10$ scam değildir ödüeme yapıyor paypala link

    http://www.ultimategpt....ndex.php?ref=creative10 refli

    http://www.ultimategpt.net refsiz anketle para kazan tek site ayda 90 dolar(toluna)

    Cliksense gibi bunda 0.10& olunca ödeme yapıyor ödeme kanıtı

    Gördüğünüz gibi bunlarda teklifler ekranı arkadaşlar kayıt olarak, ptc tıklayarak, uygulama indirerek 5 dakika gibi kısa bir sürede ödeme limitini aşabilirsiniz. Sitenin en güzel yanıda bu ödeme limitinin 10, 20$ gibi ulaşılması can sıkıcı bir rakam olmaması denemenizi tavsiye ederim 24 saatten kısa bir sürede ödemenizi gönderiyolar. anketle para kazan tek site ayda 90 dolar(toluna)
    Bu mesaja eklenen görseller:

    anketle para kazan tek site ayda 90 dolar(toluna)




  • Beyler biliyorsunuz paypal Türkiye de işlemini durdurdu artık nasıl para alıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar saatlerce pc başında zaman harcayıp da az bir para kazanacağınıza şunu deneyin. ben kullanıyorum ödemelerde sıkıntı yok. gerçek bir fabrikayla muhatapsınız.

    http://tinyurl.com/j959lzz
  • Bu isi yapacaksaniz, baska bir mail adresi acin. Cunku bir sure sonra spam mailler gelmeye basliyor.
  • arkadaşlar internette para kazanmak için en güvenilir site clixsense clixsensede anket yaparak,reklam tıklama,offers görevi yaparak,ve task yaparak en çok kazandıran task yaparak günde 50 dolar kazanan var parakazanmak mümkün üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linki tıklayarak üye olabilirler
    ben 4 ödememi aldım

    http://www.clixsense.com/?6247907
  • bende toluna üyeyim daha yeni anket doldurdum ama türkçeydi her şey . türk toluna ne zararı varki para gelmiyomu yoksa
  • jokerzalim J kullanıcısına yanıt
    Gelir de anket fazla gelmiyor yabancılar kadar, zaten artık yukarda anlattığım yöntem işe yaramıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.