Şimdi Ara

[ANKET] -TM- Sizce ne yapmalı ? Bir bakın çok zaman almaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vereceğim linkten şıkları oylarsanız çok sevinirim zamanınızı almayacaktır n'olur yardım edin

Oylayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eates34 -- 4 Temmuz 2014; 0:32:53 >

• up up up
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    199k tm-1 , ya mezuna kalmak değil de yerleşsem bile sınava tekrar girmeyi planlıyorum ama çok yükseltebileceğimi sanmıyorum 100 k ya falan çıkabilirim en son.. Sakarya'yı oraya yazdım çünkü aynı zamanda memleketim, ama ailem klasik olarak istanbul'da kal falan diyor. Hatta 2 yıllık bile yaz dediler başta, ben de ilkten olmaz dedim, sonra araştırdığımda meslek liseleri vs. o bölümlere girmekte öncelikli olduğunu öğrenince 2 yıllıktan da vazgeçtim. Şimdi de açıköğretim oku diyorlar iş bulur iş deneyimi yaparsın diyorlar da, ben de üniversitede biraz sosyalleşmek istiyorum bunun yanında okulu götürebilirim, eğer açık okursam daha çok asosyal olarak kalacağım muhtemelen, ilk senem bu sınavda, ne kadar yararlı olur böyle bir şey ?
    Keşke bunu bizimkilere anlatabilecek sizin gibi insanlar olsa... Ya zaten ha açıköğretim okumuşum ha sakarya'da bitirmişim sonuçta yine iş kovalayacağım, örgünde de okusam sırf okumakla kalmam kendimi geliştiririm, iş erasmusu, sonra iş stajı, office boyluktan başlayarak bir şekilde yine iş deneyimi kazanmaya çalışacağım yeter ki iş deneyimi var gözüksün tabiki sırf mezun olursak işsiz kalma oranı artar
    Yok zaten ben de dik gitmek olarak düşünmüyorum da onlarla bunu konuşunca öyle algılıyorlar, abim zamanında mtoklar falan yoktu 2 yıllık elektronik bitirdi üstüne aöf işletme bitirdi ama 2 yıllık elektronik mezuniyetini kullanıp otomasyon sektörü üzerinde çalışmaya başladı, o da sakarya'da okudu yazları çalıştı kredisini falan kendi ödedi eğitim için aldığı, benden tek beklentileri diploma ama bana diyorlar ki niye gideceksin ki şehir dışına burda da aöf oku aynı diplomayı alıyorsun sonuçta diyorlar. Kimse olaya benim sosyal yaşantım olarak bakmıyor, tek düşündükleri benim ileride ne iş yapacağıma yönelik. Lise sayesinde biraz asosyallikten çıkmıştım, 2 yıllık bir ilişkim oldu (aslında çocukluk ya neyse) ve geçen senenin(sınıf sonu yani) sonlarına doğru ayrıldık, hayatta hiç bir gayem kalmamış gibi hissediyorum, ha şimdi dert mi bu seninkisi diyenler olabilir gayet doğal karşılıyorum. Bu devirde de görücü usulü evlen(e)meyeceğime göre ben diplomayı alsam napıcam ki ? İşe vs. girsem de aileme bağımlı olarak kalmak istemiyorum tamam bunu işten kazandığım parayla da yaparım ev tutarım otururum falan ama aynı şey değil ki

• Güncel toplamda 50 60 oy olana kadar en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar güncel

• Güncell
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.