Şimdi Ara

ANKET HANGISI AUUU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

ANKET HANGISI AUUU

(En Son Oy Tarihi: 11.12.2023)
Giriş
    Ohh miss tamamdır ozmn para olarak dert değildir sanırsam. Ankara baya öğrenci dostu şehir diyorlar doğru mu? Harcamalarınız ne kadar oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Para harcamıyorum hocam planım için önümüzdeki 1 yıl ful biriktirmeye oynayacağım yurt dahil aylık yaklaşık 1200 lira gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    Baya uygunmuş hocam o zaman. Benim tanıdıklar da gazi mezunu dediğim gibi şehir dışı olmasa ben de orayı yazabilirdim ama itü kktcden kullandım tercihimi

Iyi yapmışsın hocam para varsa bu şekilde kullanmak en iyisi içimde hep orası vardı da işte para hocam

Hocam normal İTÜ hocaları giriyor dimi derslere

Bir de mezun olunca diplomayla ilgili bişey söylediler mi

İTÜ mezunları ile direkt aynı diploma mı yoksa Kıbrıs olduğu belli mi

• LinkedIn'e girersin odtü kıbrıslılara bakarsın odtü mezunu gözükürler. Odtü kıbrıslılar yurtdışına yüksek lisansa başvururlar odtü mezunu gözükürler. İtü kktc de tamamen bu mantıkta olacak ileride. Ben herhangi bir şirketin istanbulda eğitim almış bir itü kktcliye sen kıbrıslısın diyeceğini düşünmüyorum. Bir kere trdeki en iyi belki de 2. en iyi Mühendislik üniversitesinde eğitim alacaksın bundan daha güzeli ne olabilir? Diplomada yazan itü kktc eğitim araştırma yerleşkeleri kısmı aşağıda tabii ki yer alacak ama kime ne ki? Bu adam itü diploması almış olacak. İtü kıbrıs diploması değil. Hocalar konusunda evet aynı hocalar giriyor örnek vereyim 3k sıralama ile kapatan ehb bölümünün giriş dersi eğitimini veren Tayfun Akgül profesörümüz (ki kendisi çok sağlam bir profesördür) bize de (elektrik elektronik mühendisliği) bir itülü muamelesi yapıp aynı standartlarda eğitim vermekte.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.