Şimdi Ara

Ankarayı bilenler hangi otobüsle gideyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlar eryaman ya da sincandan fakülteler mahallesine yani çankaya gitmem lazım tam olarak ankara üniversiteside siyasal bilimler fakültesine gidecem hangi otobüs yada dolmuş tavsiye edersiniz sincandan gidersem merkezden eryamandan gidersem 3.etap polat büfe ya da otobüs son durakları civarı yatacam birazdan yatmadan ya da sabah bakarım faydalı cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• up
  • Metroya binersiniz Kızılay'dan Ankaray aktarması ile Kurtuluş durağında inerseniz. Çıkışta 50 metre sonra SBFakültesine ulaşırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt71

Metroya binersiniz Kızılay'dan Ankaray aktarması ile Kurtuluş durağında inerseniz. Çıkışta 50 metre sonra SBFakültesine ulaşırsınız

Çok teşekkür ettüm hocam o zaman eryamandan ümitköy metrosuna gidip orada binsem oluyor değil mi
  • Evet. Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 4 Nisan 2015; 7:59:09 >
  • weyy
  • yalnız bahsettiğin yer ankara değil kardeş :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıldı hocam sınav

• Sincan yani çankaya derken ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Nasıldı hocam sınav

hocam ben hazırlık okuduğum için mat lysden bilgi falan kalmamış üniversitede daha görmedim mağlum mat 10 sorudan 5tane falan anca çıkar diye düşünüyorum fizik testlerden 25in 22sinden emin gibiyim bakalım klaisiklerdende 2-3 dene yaptım ösym puanım fena değil birde motivasyon mektubuna güveniyorum bakalım hayırlısı beklemedeyiz senin durum nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2014ygslysşampiyonu

quote:

Orijinalden alıntı: Own Goal

Nasıldı hocam sınav

hocam ben hazırlık okuduğum için mat lysden bilgi falan kalmamış üniversitede daha görmedim mağlum mat 10 sorudan 5tane falan anca çıkar diye düşünüyorum fizik testlerden 25in 22sinden emin gibiyim bakalım klaisiklerdende 2-3 dene yaptım ösym puanım fena değil birde motivasyon mektubuna güveniyorum bakalım hayırlısı beklemedeyiz senin durum nasıl

Hocam ben matları yaptım da fenlerin klasikleri pek iyi değildi benim. Bi de organizasyonu beğenmedim ya acemice olmuş yani. Kazansam da düşünmüyorum gibi zaten. Bi pm atar mısınız maaşı hoşuma gitmedi pek benim. Siz ne düşünüyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.