Şimdi Ara

ANKARAYI BİLENLER Bİ BAKABİLİR Mİ ACABA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- aştiden ankara hukuk fakültesine nasıl gidebilirim ?

2-ankara hukuka yakın semtler neresi ?etimesgut yakın mı misal ?

3-ankarada bildiğiniz iyi yurtlar var mı ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aştiden biniyosun ankaraya kurtuluşta iniyosun soruyosun siyasal nerde diye yanında da ankara hukuk var zaten etimesgut en uzak semt olabilir ankara hukuka yurt bilmiom
  • Kurtuluş civarı oluyor orası etimesgut biraz biraz başka il oraya

• Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    Sağolun peki nereler yakın hocam keçiören falan semt adı verebilir misiniz ona göre yurt arayacağım da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karekökümben -- 11 Ağustos 2016; 23:28:55 >
  • cebeci tarafında diye biliyorum ben yakın semt olarak tuzluçayır, mamak, aktaş falan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: karekökümben

Sağolun peki nereler yakın hocam keçiören falan semt adı verebilir misiniz ona göre yurt arayacağım da

cebecide var yurtlar oradan bak
  • Kurtuluş, Cebeci, Mamak ve Abidinpaşa yakın . Etimesgut dediğin oraya çok uzak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • semt olarak kurtuluşta işte, AŞTİ den ulaşım çok kolay olur zaten metro(ankaray) ile gidebilirsin, sen metroya in güvenliğe sor o tarif eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karekökümben

kurtuluş ve abidinpaşada ara
  • aştide metroya bin kızılaya git aktarmayla kurtuluş metrosuna git. etimesgut yakın değil. mamak yakın olabilir. onun dışında metrosu olan semtleri düşünebilirsin
  • dostum eğer okulun kendi yurdu yoksa veya kykya çıkmıycaksan bence ankara hukukun ev arkadaşı gruplarına katıl. siyasaldan birilerinin evine çıkarsın daha rahat olur.
  • Okulun yurdu var bi kac tane onları deneyeceğim çıkmazsa apart veya 1+1 tarzı evde kalmak istiyorum hocam

• Kurtuluş yakın hukuk fakultesine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.