Bildirim
ANKARAYI BİLENLER Bİ BAKABİLİR Mİ ACABA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aştiden biniyosun ankaraya kurtuluşta iniyosun soruyosun siyasal nerde diye yanında da ankara hukuk var zaten etimesgut en uzak semt olabilir ankara hukuka yurt bilmiom -
Kurtuluş civarı oluyor orası etimesgut biraz biraz başka il oraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun peki nereler yakın hocam keçiören falan semt adı verebilir misiniz ona göre yurt arayacağım da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karekökümben -- 11 Ağustos 2016; 23:28:55 >
cebeci tarafında diye biliyorum ben yakın semt olarak tuzluçayır, mamak, aktaş falan olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: karekökümben
Sağolun peki nereler yakın hocam keçiören falan semt adı verebilir misiniz ona göre yurt arayacağım da
cebecide var yurtlar oradan bak -
Kurtuluş, Cebeci, Mamak ve Abidinpaşa yakın . Etimesgut dediğin oraya çok uzak .
semt olarak kurtuluşta işte, AŞTİ den ulaşım çok kolay olur zaten metro(ankaray) ile gidebilirsin, sen metroya in güvenliğe sor o tarif eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: karekökümben
kurtuluş ve abidinpaşada ara -
aştide metroya bin kızılaya git aktarmayla kurtuluş metrosuna git. etimesgut yakın değil. mamak yakın olabilir. onun dışında metrosu olan semtleri düşünebilirsin -
dostum eğer okulun kendi yurdu yoksa veya kykya çıkmıycaksan bence ankara hukukun ev arkadaşı gruplarına katıl. siyasaldan birilerinin evine çıkarsın daha rahat olur. -
Okulun yurdu var bi kac tane onları deneyeceğim çıkmazsa apart veya 1+1 tarzı evde kalmak istiyorum hocam
Kurtuluş yakın hukuk fakultesine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X