Şimdi Ara

ANKARAdan satılık ps3(sorunlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konsolum daha önce yaklaşık bir yıl önce sarı ışıklı vaziyette alındı ve Reflowing yöntemiyle ısıtarak tamir edildi ,bu şekilde bir sene kullandım.bir hafta önce sarı ışık hatası verdi ,tekrar ısıtarak tamirini yaptım ve şu anda sorunsuzca çalışmaktadırama bu geçicidir ne zaman tekrar bozulacağı belli değil öyüzden uzun ömürlü tamiri için Reballing yöntemi gerekmektedir ,alacak arkadaşa yaptırabileceği çok güvenilir yerleri tarif edebilirim.

not:cihaz nedendir bilinmez oyun okumamaya başladı,sarı ışıklı haldeyken içinden oyunumu çıkarmak için dvd romu açmıştım,kapatırken o sırada bir şeyi yanlış takmış olabilirim,lensi sorunsuzdu çünü buzaman kadar hiç bir sorun çıkarmamıştı.

slim makina aldığımdan satıyorum.

60 GB FAT model,Ntsc/j bölge .KASA kalitesi,PS1 ve PS2 oyunlarını çalıştıran,Linux çalıştıran kart okuyucularının olmasıyla birlikte PS3ün en iyi modelidir.

kutusu mevcuttur.kılcal çizikler dışında Temizdir.

fiyat

100 TL tek fiyat .

lütfen pazarlık yapmayın zaten çok zarara uğradım.ilgilenen arkadaşlar PMden ulaşabilirler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 19 Mayıs 2011; 21:39:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA ALINIK PS2 NAKİT UYGUN
    12 yıl önce açıldı
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    ANKARADAN ALINIK PS3
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.