Şimdi Ara

ANKARADAN SATILIK BLUR YARIŞ OYUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ANKARADAN SATILIK BLUR YARIŞ OYUNU
    MERHABALAR ANKARADAYIM ELİMDE 30 ADET BLUR VARDIR HEPSİDE 2.BÖLGE PALDIR CAFELERE ADETLİ VERİLİR ADET FİYATI 100 TL DİR .BÜTÜN PS3 OYUNLARI MEVCUTTUR TELDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ 05336599213
    AYRICA CAMERA BATERİ GİTAR VE BÜTÜN GİTAR HERO OYUNLARI BULUNUR VE TOPLU OLARAKTA SATILIR
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 3000 TL Miktar : 30 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam 1 adet düşünüyordum ankaradayımda 100tl ne yanlışmı yazdınız ?
    Edit: Vazgeçtim arkadaş 100tl ye blur satıyor maşallah. kolay gelsin büyük ihtimal stokcu yada toptancı 100tl den 30 tane stoklamış zamanında smdi satıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkpt -- 31 Mart 2014; 23:45:05 >
  • Doğrudur arkaaşım adet başı 100 tl
  • tabiki arkadaşım dükkanım 30 adetin kullanıcıda işi ne
  • Yuh deli misiniz 60 liraya kegamesda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMMADA SIKTIN YA 60 TL YE BUL HEMEN AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_5

AMMADA SIKTIN YA 60 TL YE BUL HEMEN AL

Mılletın enayı yerıne koyma bırader o zaman 100 tlye blur nedır ya 60 tlye var ıstersenden ozelden atarım burada fıyata revıze cekersın mılletın resmen kazıklıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 tl den alabilirim varsa elinizde yer söyleyin buluşalım oyunu alayım sizden telefonumda 05336599213 ararsanız gelip oyunu alabilirim oyunu sahibinden comdan 110 tl ye sattım ama sizdekini dediğim gibi 60 tl den alırım fazla adetlide alırım yeterki bulun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.