Şimdi Ara

Ankaradan Satılık ASUS GTX 1070 STRIX 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Ankaradan Satılık ASUS GTX 1070 STRIX 8GB

2016 yılının sonlarında (tam tarihi hatırlayamıyorum) Vatan Bilgisayardan satın almış olduğum ASUS GTX 1070 STRIX 8 GB ekran kartımı, daha yüksek model bir ekran kartı almam sebebi ile satıyorum.

·  Kartın ilk sahibiyim kesinlikle overclock, mining vs. yapılmamıştır, alındığı günden bu yana sadece hafta sonları oyun oynama amaçlı kullanılmıştır.

·  Kartın kutusu vs. durmaktadır, kutudan çıkan Driver CD’sini bulamadım, mevcut kutu içeriği fotoğraflarda görüldüğü gibidir.

·  Kartın çalışmasında veya ledlerinde herhangi bir sorun yoktur.

·  Oldukça sessiz ve serin bir karttır, kart kesinlikle sökülmemiştir veya herhangi bir işlem görmemiştir, tam bir standart ev kullanıcısı kartıdır.

NOT : Sadece Ankara içi elden satılıktır, herhangi bir ürünle takas düşünmemekteyim, fiyat hususunda forumda bulunan 2.el GTX 1070 ilanlarını baz alarak belirleme yapmaya çalıştım ve diğer ilanlara kıyasla fiyatı daha uygun belirlemeye çalıştım, fiyat konusunda yardımcı olurum.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Harika fiyat iyi satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM attim okundu geri dönüş bekliyorum
  • andazol kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde ben de, elden alacağımı söyledim ama herhangi bir geri dönüş olmadı.

• Ekran kartı için bir çok mesaj gelmiş yoğunluktan ancak cevaplayabildim, ilanda belirttiğim gibi sadece Ankara içi elden alışveriş şeklinde satılıktır, lütfen şehir dışı kargo ile teklif etmeyiniz, teşekkürler.

• Asus GTX 1070 Strix ekran kartı forumdan @andazol isimli üye arkadaşımıza satılmıştır, iyi günlerde kullanması dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 4 Mart 2021; 21:53:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI Asus Strix RX 580 OC 8GB
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.