Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ANKARADAN SATILIK 5 ADET PASAPORT HAKKI Satın Al 8 Şubat 2015 13:56 1 1 ANKARADAN SATILIK 5 ADET PASAPORT HAKKI Arkadaşlar Bi yakınım umreden geldi Daha önce de forum üzerinden aynı şekilde 6 adet daha pasaport hakkı satmıştım şuan elime 5 adet daha geçti. İşlemler e devlet üzerinden yapılacaktır. Vergileri siz yatırmak şartı ile pasaport işlemi içinde kendime 120 tl istiyorum toplamda 240 tl tutuyor. Dediğim gibi vergileri güven problemi olamaması sebebiyle siz yatıracaksınız ben e devlet üzerinden ımeil kaydını yapacağım. İrtibat 0546 977 65 07 Not: Referanslarıma baka bilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 120 TL Miktar : 5 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Keçiören Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK GIGABYTE GTX 970 SIFIR ANKARADAN SATILIK PASAPORT HAKKI 1 ADET KALDI ANKARADAN SATILIK PASAPORT HAKKI 3 ADET KALDI ANKARADAN SATILIK PASAPORT HAKKI 4 ADET KALDI
Bir adet @bektascinar Nickli arkadaşımıza satılmıştır güle güle telefonunu kullanması dileğiyle. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK GIGABYTE GTX 970 SIFIR ANKARADAN SATILIK PASAPORT HAKKI 1 ADET KALDI ANKARADAN SATILIK PASAPORT HAKKI 3 ADET KALDI ANKARADAN SATILIK PASAPORT HAKKI 4 ADET KALDI