Soğuk sıcak arçelik su cihazı vestel klima 3 adet arçelik pervane asma tavan alarm sistemi 4 lü kayıtlı kamera sistemi 5+1 ses sistemi vs.
82 m2 - 3 dükkan üzeri, 2 dükkan birleşik oyun kısmı, tek dükkan ayrı internet kısmı, güney cepe 3 tarafı cam güvenlikler temizlikçiler oto park çevre planlaması güzel yanında çok büyük yeni bir park mevcut 150m yakınında ortaöğretim 400m yakınında anadolu lisesi vs.
Güne bölünce 1600/31= 51ytl dir yani günlük giderim 51 ytl dir
Ortalama kazancım işler durgun olduğunda 100-120ytl arasıdır 110desek günde 60ytl civarı kalır bu size en asgari ayda 1800ytl getirir, bunun iyi olduğu günler bayram seyranı cabasıdır, ben şehir değiştirecek olmasam buraya çay tost ve film koyup kiralamayı düşünüyodum buda hesaplarıma göre günde en az 10 tost = 10ytl , 30 çay = 15ytl yani günlük tost ve çaydan en asgari 25ytl bu ortalamanızı 135ytl ye çıkarır, buna film kiralamayı eklersek en kötü 10 film 17,5 ytl getirir yani kısacası günlük gelirinizi 150ytl ye çıkarabilirsiniz. Arkadaşlar herşeyi gayet net ve açık açıklamış bulunmaktayım size soracak soru bırakmadım.
Ben buraya paranın para olduğu zaman bilgisayarın bilgisayar olduğu zaman 50000ytl civarı harcadım bu şuan 50000ytl edecek anlamına gelmez bende bişeyler kazandım çok şükür düşündüğüm fiyat 32000ytl dir(cüzzi pazarlık payı vardır).
Not: arkadaşlar benim karşıma geçipte sakına senin makinalar şu eder bilmem ne demeyin ben neyin ne kadar ettiğini çok iyi biliyorum "buradaki emek parayla ölçülenemez" ayrıca neticede burası oturmuş müşterisi olan bir dükkandır. (forumdaki ölücüler sakına karşıma çıkmasın)
İlgilenmek isteyen arkadaşlar msnden veya telden ulaşabilirsiniz