Şimdi Ara

Ankaradan Anakart-işlemci-ram-ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop aldığım için masaüstü bilgisayarımdaki parçalardan bir kaçını satmaya karar verdim. Ankarada oturuyorum ve parçaları elden teslim edebilirim.

MSI K4TV ANAKART 40YTL
    AMD ATHLON 2500+ İŞLEMCİ VE COOLER MASTER FAN 70 YTL -GARANTİSİ DEVAM EDİYOR SANIRIM AMA EMİN DEĞİLİM.
    TWINMOS DDR400 512 MB RAM- GARANTİSİ DEVAM EDİYOR- 60 YTL
    128 MB FLY FX5200 EKRAN KARTI. 40 YTL

PARÇALARIN TAMAMI PROBLEMSİZDİR. İMKANINIZ VARSA DENEYEREKTE ALABİLİRSİNİZ. TAMAMI MAVİ BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR. BULABİLİRSEM FATURASINI VEREBİLİRİM.

PARÇALARIN TAMAMI 200 YTL OLUR. PARÇA PARÇA ALMAK İSTERSENİZ FİYATLARI YAZIYOR ZATEN.

AYRICA I-MATE QTEK TURU PDA GSM CIHAZLARLA DA TAKAS YAPABILIRIM. ELIMDE TOSHIBA TS 608 CEP TELEFONU VAR. UC AYLIK GARANTISI DEVAM EDIYOR. TAKASTA DEĞERLENDİREBİLİRİM.

TUGBERK AYDIN
    ANKARA - BATIKENT
    tugberkaydin@gmail.com

0505 802 05 64 - cevap veremezsem mesaj atın ben sizi ararım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkaydin -- 25 Aralık 2006; 22:06:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• selam abi parçalarının hepsine 170 ytl verebilirim. ve adrestende alabilirim .
  • pm alan filan
  • sayın PC PARÇASI
    merhaba teklifiniz için teşekkür ederim.
    parçaların hepsine son 180 olsun anlaşalım
    Batıkentteyim ama aracımda var isterseniz biryerlerdede buluşabiliriz.
    yanlız yarın akşama kadar kırşehirde olacağım. saat 18-19 gibi teslim edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkaydin -- 26 Aralık 2006; 0:41:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberkaydin

arkadaşlar merhaba,
    laptop aldığım için masaüstü bilgisayarımdaki parçalardan bir kaçını satmaya karar verdim. Ankarada oturuyorum ve parçaları elden teslim edebilirim.

MSI K4TV ANAKART 40YTL
    AMD ATHLON 2500+ İŞLEMCİ VE COOLER MASTER FAN 70 YTL -GARANTİSİ DEVAM EDİYOR SANIRIM AMA EMİN DEĞİLİM.
    TWINMOS DDR400 512 MB RAM- GARANTİSİ DEVAM EDİYOR- 60 YTL
    128 MB FLY FX5200 EKRAN KARTI. 40 YTL

PARÇALARIN TAMAMI PROBLEMSİZDİR. İMKANINIZ VARSA DENEYEREKTE ALABİLİRSİNİZ. TAMAMI MAVİ BİLGİSAYARDAN ALINMIŞTIR. BULABİLİRSEM FATURASINI VEREBİLİRİM.

PARÇALARIN TAMAMI 200 YTL OLUR. PARÇA PARÇA ALMAK İSTERSENİZ FİYATLARI YAZIYOR ZATEN.

AYRICA I-MATE QTEK TURU PDA GSM CIHAZLARLA DA TAKAS YAPABILIRIM. ELIMDE TOSHIBA TS 608 CEP TELEFONU VAR. UC AYLIK GARANTISI DEVAM EDIYOR. TAKASTA DEĞERLENDİREBİLİRİM.

TUGBERK AYDIN
    ANKARA - BATIKENT
    tugberkaydin@gmail.com

0505 802 05 64 - cevap veremezsem mesaj atın ben sizi ararım.

Tarafımdan SATIN ALINMIŞTIR.
    Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.