Şimdi Ara

ANKARADAKİ 128 den 256 ya geçiş yapanlar ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok olmuyo bu arada :) Aradım hattınız 256 görünüyo dedi kadın. Ki modem'in penceresinde 128 yazıyo. İnterneti iki bilgisayara paylaştırıyorsanız ondan 128'dir dedi kadın :) Artık açıklama yapmadan inanmış gibi yaptım :) nasılsa anlatamıyacaktım.
    Şimdi başka yollarla şansımı deniycem. Ama emaile hiç cevap vermezler heralde :(
  • Ya bana da aynısı diyorlar, "hattınız 256/64 gözüküyor efendim." Ulan 128k kullanıyorum yalan mı söyleyecem.
  • ya modemi açıp kapatmak gerekiyor mu ?
    hattın değiştiğini anlamak içinn ?

yoksa 256 olnca direk 256 gözükür mü modem data rate _?
  • 256 hat açılınca modemin dsl sinyali gitti kendi kendine tekrar bağlandı. Yani bağlantın keslip tekrar bağlanmaya çalışıyor. Sen modemin yanındaysan anlıyorsun bunu.
  • yok zaten 256 yaptıklarında bağlantın kesiliyor.
    Bu arada ikinci kez aradığımda başka bi kadın çıktı, o da hattın hızını oradan göremediklerini söyledi.
    İkisinden biri yalan söylüyo :) Hatta ikisi de yalan söylüyo, bir hattım 256 değil iki hızın orada görülemiyo olması imkansız, hattımın ne kadar temiz olup olmadığı bile görülüyor ordan çünkü.

Telekom işi nanay :(
  • allahım bugün bana 256k göster yarabbim,bak niyetliyim hee

teori doğru sanırım NEC olupta geçmeyen yok..bekliycez artık nidek.
  • artık 256/64 bağlantım var...

Ankara/Dikmen/Keklik

ALCATEL
  • Yok arkadaş bende de tık yok. Bahçelievler.

Altyapı Alcatel bu arada..
  • Dışkapı.. Ben de saat 18.00 itibariyle 256 oldum. Telekomun Speedtest'ini yaptırdım 216kb çıktı. Amahttp://us.mcafee.com/root/speedometer/default.asp adresinden test ettiğimde 179 kb çıktı. Neden bu kadar farkediyo??
  • ttnet'in speedtest yapan server ı Türkiyede ama McAfee'ninki Amerikada . Malum yurtdışı çıkışlarımızda yavaş. Bu sebepten kaynaklanıyor.
  • sonunda ank-bahçelievler 256 :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: burcak

sonunda ank-bahçelievler 256 :))

ank'da olmama gerek yok !
    kayseri 128@256
  • quote:

Orjinalden alıntı: baldaSSare

NEC olanlar daha kolay geçiyormuş,sadece bir duyum..modem ayarlarında ADSL status kısmına bakarak altyapınızı görebilirsiniz

hocam alakasız şeyler söyleyip forumda gereksiz tartışmalara yok açmayalım.

128 adsl llerin 256 olması yada bunun gibi bir şey in modemin markası ile alakası yoktur. eğer santral senin hattına ne verirse onu kullanırsın isterse modemin altın olsun yine farketmez
  • hocam anlayıp anlamdan saçma sapan konuşma,ben orda altyapıdan bahsediyorum..Türk telekom altyapısı NEC ve ALCATEL tarafından kurulmuştur,bunu da herkes bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

quote:

NEC olanlar daha kolay geçiyormuş,sadece bir duyum..modem ayarlarında ADSL status kısmına bakarak altyapınızı görebilirsiniz

hocam alakasız şeyler söyleyip forumda gereksiz tartışmalara yok açmayalım.

128 adsl llerin 256 olması yada bunun gibi bir şey in modemin markası ile alakası yoktur. eğer santral senin hattına ne verirse onu kullanırsın isterse modemin altın olsun yine farketmez

Cagri105 kardes hakkaten ayıp ettin şimdi. Modem markası olduğunu kim söyledi yaaa. Asıl sen anlamamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 26 Ekim 2004, 21:29:14 >

• ben sadece alcatel olduğunu sanıyordum.o yüzden nec diyince marka reklamı yapılıyor gibisinden düşündüm.doğruya doğru.

@baldaSSare

yanlış anladığımı sende görüyorsun."saçma sapan konuşma" gibisinden şeyler hiç yakışmamış.
  • Haydaa benim hala 128.
    Ve Ankara Bahçelievler ?
  • @çağrı
    hocam yanlış anladığın belli ama lafa öyle bir girmişsin ki,sinir katsayım zaten tepedeyken,uçuşa geçti..tepkim ağır olduysa affola..
  • quote:

@çağrı
    hocam yanlış anladığın belli ama lafa öyle bir girmişsin ki,sinir katsayım zaten tepedeyken,uçuşa geçti..tepkim ağır olduysa affola..

sorun değil hocam.sanırım bende günün yorgunluğu üzerimde + yemekten sonra mayıştığım için yanlış anladım. zaten şu an uyuklama pozisyonundayım
  • Valla millet cayır cayır 256k oldu biz hala kaz gibi 128 32,,haksızlık aziz dostum bu ya,fatura günü herkes aynı parayı ödüo ama,gec verdinmi faizi koymayı biliolar...Vay arkadaş ya
    ankara balgat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.