Hala beyefendinin muthis yollari sagolsun arada deniz geliyor sehre < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankarada üniversite okumak (2. sayfa)
-
-
İstanbul'un trafiğini çekeceğime Ankara'nın ayazini çekerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara öğrenci şehridir. İstanbula göre ucuz, en güvenli yerdedir. Fay hatları geçmez, başkent olmasının avantajıda vardır. Mülteci sıkıntısı istanbul kadar değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D
benim de boyle arkadaslarim var adam erzurumda buyumus gelmis denizsiz olmaz diye tutturuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 16 Temmuz 2023; 14:14:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulaşım ağı nası çok kötü hacı kızılaydan her yere gidiyorsun. Metro baya rahat ve en önemli yerlere gidiyor, 2 günde çözdüm ankarayı küçük yerden gelen biri olmama rağmen
önemsiz yerde de iş olabiliyr hocam izmirin rezalet belediyesinin bile metro ağı daha iyi
-
bence haksızlık ediyorsun hocam tek eksiği internetin çekmemesi onun harici hem sirkülasyon hızlı hem de en önemli yerlere gidiliyor gerçi bilkente gitmiyor o metroda odtü a2'ye çıkıyor
Ulaşım ağı daha iyi olan bi yer yok bu arada
izmir daha iyi
-
problemli bu durum
-
Yaw m2 hatti bildiğin Eskişehir yolundan gidiyor bunun neresi iyi O hatta valla tam nokta atisi yer secilmis denicek tek yer cayyolu duragi olabilir onun da sebebi durağın uzerine avm yapılması Koru ve cayyolu sacma yerlerde, beytepeye ulasim sikinti, Ümitköy sadece otobus duraklarina yakin, tarim bakanligi danıştay baya pointless bir durak bence, bilkent malum, mta ve necatibeyden ayni anda 1den fazla insanin girdigini ve ciktigini gormemis olabilirim vs. Eskişehir yolunun guneyine gitmek icin kizilaya gidip 472092 tane birbirinin aynisi otobustem birine binmek çok çok sacma, veya batikent/bilkent arasi arabayla 15 dakikayken metroyla kim bilir kac saat surmesi (ankarada bir yerden bir yere gidiyorsan kizilaya ugramazsan kotu seyler oldugi icin) gider olumsuzluklar. Acilen kuzey guney cizgisinde metrolar lazim bu sehre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ciddi manada mülteci yok, ayrıca o kadar kötü değil. Bahçeliye gidin gezin devrimde voleybol oynayın kızılayda takılmayın ara sıra gidin tiyatro falan güzel yani o kadar kötü bi tarafı yok
çok para da harcamazsınız isterseniz bu biraz size kalmış. İstanbuldan daha ucuz.
tek eksisi yerlisi cidden üzgün ve sinirli sanırım
Bi de kıyı şeridinde değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yetmez boş yer yanı demıyon ıstanbulun tırnagı olamaz memur sehrı dıye
-
memur şehri olması şehre düzen veriyor.istanbul gibi serkeş bir yer değil
+1
-
Mta ve necatibey harbiden niye var bilmiyorum metro durmadan devam etse kimse sorgulamaz milli kütüphane kızılay odtü bilkent metroları bana yetiyor ondan çok iyi dedim 2 senedir bu duraklar dışında kullanmadım arada sıhhiye ankamall durağı flan diğer dediğin durakları ilk defa duyuyom ama bilkent ve beykent kampüsü için odtü gibi direkt kapıya yakın durak lazım o konuda baya haklısın bilkent metrosundan kampüse 30dk ımiş
-
ben her gün sıhhiyeyi kullanıyorum bizim okula 5 dk
ehliyeti alana kadar 2 ay toplu taşıma kullandım, az daha okulu bırakacaktım abi bilkent'e ulaşım berbat ya.
-
ankamall dediğiniz yer akköprü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X