Şimdi Ara

ankarada opel ustası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar opel astra h kasa 2005 model 1.6 enjoy twinport lpg li aracım var.

aracımda teklemeler ve bazen ani patlamalar(atiklik) oluyordu bayırları çıkarken stop edecek gibi oluyor ve gaz yemiyor bende forumlardan araştırdım opel garage gittim. Bu sorun hem benzinde hemde lpgde oluyordu önce bobini değiştirdiler ve lpg ayarı için biyere yönlendirdiler araç düzeldi sonra bujiler ve devirdayım kasnağının değişmesi gerektiğini söylediler değiştik benzinde sıkıntı yoktu ama sonrasında tekrar lpg ayarı yaptırmamı söylediler birtürlü lpg ayarı tutmadı işlerimden fırsat bulup aracımı 3 hafta sonra hem lpg de hemde benzinde uzun yolda deneme imkanım oldu ama aracımda hala teklemeler ve ani patlamalar oluyor devir saati hiçbir viteste 5000 i geçmiyor (benzindede lpg dede) 150 km hıza ulastıktan sonrada asırı bi sarsma ve tekleme oluyor aracımda gaz yememe sorunu var aynı sorunu daha önce yasayanlar çözüm bulanlar bana nasıl çözüldüğünü ve ustasını tavsiye ederse cok memnun olurum opelden soğudum artık lütfen yardımcı olunnn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.