Şimdi Ara

Ankarada nerden oto kiralanır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 günlüğüne araba kiralamayı düşünüyoruz şöyle clio albea falan.. tavsiye ettiğiniz biyer var mı? ne yapmalı nasıl oluyor bu işler

• 18 yaşından büyük olman lazım.ya da 18 yaşında değilsen 18 yaşında birini bulcan ortak olarak .
    Keçiören civarlarındaysan pm at tarif edeyim bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 14 Kasım 2007; 22:30:00 >
  • 20 yaşındayım..ehliyet 1.5 senelik
    esat civarındayım
  • 2 senelik olması lazım ehliyetinin ama 1.5 seneyi kabul ederler galiba. Ayrıca senet falan imzalatıyorlar.

Keçiören belediyesinin ordan yani şelaleden ulusa doğru giderken sağda var, shell in hemen karşısında.

http://www.ankararentacar.com/irtibat.htm

http://www.klasrentacar.com/iletisim.htm

http://www.aytur.com.tr/

http://www.aytcarrental.com/iletisim.html

• sakın sakın böle bi hata yapma amannnnnn deyim sana

senet felan imzalama bak hayatın kayar aman diyeyim aman
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

sakın sakın böle bi hata yapma amannnnnn deyim sana

Ben yazın kiralamıştım antalyada, arkadaş imzalamıştı seneti, aracı teslim edince yırttık, herhangi bir problem olmadı.

Belki istemezler ankaradan hiç kiralamadım, bir sorun olacağını zannetmiyorum arabaya bir şey olmadıktan sonra. Onlarda haklı sana 20 milyarlık araba teslim ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 14 Kasım 2007; 23:14:56 >

• bizim buralarda da var bilindik bi firma adını unuttum şimdi. birlik mahallesi fazla uzak sayılmaz esata gelceksen tam adres verim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tur Oto mu, Tan Oto mu? (Ankara)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım aman de... çok ihtiyacınız yoksa kiralamayın. biz kiralıyorduk başımıza çok işler geldi.. kiralarsanızda kasko işini iyice konuşun. 1 günlügüne vermezler herhalde biz alıyorduk ama çok kiralıyorduk onun için.

kiralık arabayı sakın ha sakın içkili kullanmayın. sırf bu durumlar için senet imzalatıyorlar. içkili araç kullanırken kaza yaparsan kasko ödemez. onlarda yaşa basmamak için bir nevi mecburlar. tabi onlar bu parayı yasal yollardan ziyade kendi taktikleriyle 1i 10 yaparak alırlar
  • Edindigim deneyimler uzerine soyluyorum bir kere yasin cok onemi var sonra ehliyetinin kac senelik oldugu ve en sonra da kac gunluk kiraliyacagin

Bunlarin hepsi senin icin oldukca yetersiz parasiylada olsa onlar bu isin piri 1gunlugune 20 yasinda 1.5 sene ehliyeti olan birine zor verirler

Kimi yalan soyler kimi vermem der kimi cok para ister yada imzaladigin senet cok yuksek limitli olur kefil isterler bu senet icin

Her turlu bilgiyi alirlar ailenin haberi varmi gibi sorular vs vs cok riskli is bosver taksi tut isine yararsa yoksa isin zor

Yer olarakda esadin oraya bak dolu firma ve araba cesidi var secenek cok birinden bulursun kesin
  • Bende seninle geleyim nereye gideceksen, temiz 50ytl ni alırım, özel şoförün olurum, hyundai accent var. Kefilsiz, ön ödemesiz, senetsiz, sepetsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 14 Kasım 2007; 23:47:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaNeRR

sakın sakın böle bi hata yapma amannnnnn deyim sana

seneti imzlatma sebepleri sadece arabayı kaçırıp gitmeyesin diye. ve kaza yaptığın zaman aracın yattığı günler için kira bedelini vermendir. yoksa araçlar kaskoludur. kaza bedelini sana ödetmezler alkol vs yoksa.
  • walla ben bi kere kiraladım tek kapı GTI Accent araba süperdi ama senetleri alana kdr öldüm ellerinden tam mafyanın içine düşmüşüz ben bunu bilirim dikkat et
  • bizim komşu kiraladıgı arabayı devirmiş hurda yapmıs,sahibine de Atılgan mı ne diyolar.öpüyodu bizim komşuları valla.bizim komşunun satmadıgı bi tek evi kaldı.Kör kardeşi vardı arabayı çarpanın,öldüreceklerdi kör kardeşini.neyse ki çalışıp çabalayıp ödediler parasını..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacifullord -- 15 Kasım 2007; 0:36:57 >
  • o senet menet işi sakat pek girmeyin derim
  • vay be senet falan..tırstım şimdi..onlarda haklı aslında ama dünyanın binbir türlü hali var. nolur nolmaz..

@Ekreizze
    cumartesi işin var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

vay be senet falan..tırstım şimdi..onlarda haklı aslında ama dünyanın binbir türlü hali var. nolur nolmaz..

@Ekreizze
    cumartesi işin var mı

teklifim geçerli c.tesi ayarlarım istersen ciddiyim.

araba tüplü zaten, cebini çok yakmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.