Şimdi Ara

Ankarada Kuaför

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada uzun saça bakabilecek kuaför bilen var mı arkadaşlar, fiyatıda öğrenci cebine göre olan tabi :)

• Sıhhıye'de ÜNS kuaför var. Ben oraya gidiyorum. Saçım baya uzun... Çok kaliteli bir yer. Saç kesimi 20 TL. Eğer gidecek olursanız, Sami Bey'e traş olmanızı öneririm. Gerçekten çok sağlam bir berber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sıhhıye'de ÜNS kuaför var. Ben oraya gidiyorum. Saçım baya uzun... Çok kaliteli bir yer. Saç kesimi 20 TL. Eğer gidecek olursanız, Sami Bey'e traş olmanızı öneririm. Gerçekten çok sağlam bir berber.

Teşekkür ederim hocam,

verdiğiniz kuaförün sitesini buldum galiba [link], internet üzerinden randevu alabiliyormuşuz, önerdiğiniz üzre Sami Bey'e traş olmayı düşünüyorum. Saçlarım omuzlarıma geliyor ama kat kat uçları da sarardı hepsini aynı seviyeye getirip salık dolaşmak istiyorum inşallah iyi bir model verir. Ayrıca 20 Lira gayet uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 15 Ocak 2012; 18:13:43 >

• Ankamall Moss. 35 lira . Hani saçını anlatırsın hiç bir şeye benzemez 1 ay sonra oturur model beğenirsin ya, adam o beğendiğin halde bırakıyor saçı ne anlattıysan yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Ankamall Moss. 35 lira . Hani saçını anlatırsın hiç bir şeye benzemez 1 ay sonra oturur model beğenirsin ya, adam o beğendiğin halde bırakıyor saçı ne anlattıysan yapıyorlar.

Peki uzun saçada bakabilirler mi veya katalogları var mıdır bana şu modelden yap diyebilir miyiz ?

@okanb3

Aynı şekilde hocam ÜNS Kuaför de de katalog var mıdır şu tarzdan yap bana diyebilir miyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Ankamall Moss. 35 lira . Hani saçını anlatırsın hiç bir şeye benzemez 1 ay sonra oturur model beğenirsin ya, adam o beğendiğin halde bırakıyor saçı ne anlattıysan yapıyorlar.

Peki uzun saçada bakabilirler mi veya katalogları var mıdır bana şu modelden yap diyebilir miyiz ?

@okanb3

Aynı şekilde hocam ÜNS Kuaför de de katalog var mıdır şu tarzdan yap bana diyebilir miyiz ?

Bazı zamanlar oluyor, bazense olmuyor beklediğimiz yerde. Ama bence illâki vardır, siz istediğinizde verirler.
  • Mesajım bulunsun
  • Peki hocam teşekkür ederim, büyük ihtimal ÜNS Kuaföre gideceğim Ankaraya gelince, inşallah mutlu mesut bir şekilde kuaföre gittikten sonra size tekrar bir teşekkür mesajı yazacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Peki hocam teşekkür ederim, büyük ihtimal ÜNS Kuaföre gideceğim Ankaraya gelince, inşallah mutlu mesut bir şekilde kuaföre gittikten sonra size tekrar bir teşekkür mesajı yazacağım :)

Umarım. :) Sami abinin bence tek sorunu, saçı kuruturken kulakların üstünde biraz fazla tutuyor makineyi; acıyor biraz. :) Şimdiden söyleyeyim de. :))
  • Benimde sıhhiyede bildiğim bi berber vardı ama adını tamamen unuttum hatırlarsam yazarım buraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.