Şimdi Ara

Ankarada Htc xe'yi S-OFF Yapacak Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar htc xe yi ankarada s-off yapacak bir telefoncu biliyormusunuz lütfen yardımlarınızı bekliyorum
    şimdiden ilgi ve alakadar olan tüm arkadaşlara teşekür ederim

• Kendinde yapabilirsin onu çok basit.. htcdev.com sitesindeki yörüngeleri izle. İngilize ama site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Kendinde yapabilirsin onu çok basit.. htcdev.com sitesindeki yörüngeleri izle. İngilize ama site

oradaki uygulamayı yapttım en son uygulama penceresinide çıkardım ama XE de yemedi olmadı düz sensation için
    şöyle deyim kişiye mail hesabına img dosyası gönderiyor onu adb ile gösteriyorum telefon otamatik olarak görüyor ve soruyor
    s-off olsunmu diye yes diyorum ama malisef olmuyor benim istedigim xe için bir yöntem yada ankarada yapan biri

Ayriyetten cevap için çok teşekür ederim

telefonda çıkan uygulama ama olmuyor

• Eğer saderce custom rom yükleyecekseniz bu yaptığınız işlemden sonra Clockworkmod Recovery yüklemeniz yeterli.Zaten şu an yaptığınız işlemi doğrulamak için recovery menüsünde (güç tuşu ve alt ses tuşuna aynı anda 7 saniye kadar basın) en üstte pembe Unlocked yazısı görülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Eğer saderce custom rom yükleyecekseniz bu yaptığınız işlemden sonra Clockworkmod Recovery yüklemeniz yeterli.Zaten şu an yaptığınız işlemi doğrulamak için recovery menüsünde (güç tuşu ve alt ses tuşuna aynı anda 7 saniye kadar basın) en üstte pembe Unlocked yazısı görülecektir.

cevap için teşekürler üsdat malsef olmuyor
  • Hboot versiyonunuz nedir ?
  • quote:

Hboot versiyonunuz nedir ?

selam usdat ilgin icin cok cok tesekur ederim sagol

Unlocked ......pembe renginde

pyramid pvt ship s-on rl

emmc-boot

hboot 1.18.0000

bunu s-off yapma 'mkanimiz varmi
    --------------------------------------------------------------------------------------------------->
    Waiting for device...
    Found your device: HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e (pyramid-1.18.0000,
    Android: 2.3.4, ROM version: 1.77.720.103)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel peki Clockworkmod Recovery yüklemeye çalıştığınızda ne hata veriyor ? Ayrıca dediğim gibi eğer s-off olayını sadece rom yükleme için yapacaksanız buna gerek yok.Şu an clockworkmod recovery yükledikten sonra istediğiniz rom'u s-off olmadan çok rahat yükleyebiliyorsunuz.
  • quote:

Çok güzel peki Clockworkmod Recovery yüklemeye çalıştığınızda ne hata veriyor ? Ayrıca dediğim gibi eğer s-off olayını sadece rom yükleme için yapacaksanız buna gerek yok.Şu an clockworkmod recovery yükledikten sonra istediğiniz rom'u s-off olmadan çok rahat yükleyebiliyorsunuz.

selam usdat ilgin icin tekrar tekrar sagol usdat room yukledim bir kac tane soyle

ELEGANCIA Rom Series ICS [14 Feb] [v2.3.0
    ROM FEB.15InsertCoin 4.5.4 Ice Cream Sandwich 4.0.3
    ExtremeSensation™Series|4.0.3|Sense3.6|Senseless

gibi ama randiman vermedi bende yedek almistim Allahtan geri dondum orjinal yazilimina sizin tafsiye edeceginiz
    bir room varmi htc xe icin

Recovery icin bu yazilimi kullandim super bisey yani bunu cw Recoveryi telefona atmak icin attiktan sinra isdedigim roomu yukledim

Android Recovery Manager 1.2.1.0

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275668&page=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilek -- 20 Şubat 2012; 13:49:41 >

• Eğer HTC Sense'teki widget'lar'ı çok önemli değilse Sense bulunmayan Ice Cream Sandwich 4.0.3 yükleyin.Hem pil hem hız çok farkediyor.

[ROM][FEB.15]HyperNonSense-v0.4 (ICS)|base 3.25 - Small, fast (only 124Mb!) romuna bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Eğer HTC Sense'teki widget'lar'ı çok önemli değilse Sense bulunmayan Ice Cream Sandwich 4.0.3 yükleyin.Hem pil hem hız çok farkediyor.

[ROM][FEB.15]HyperNonSense-v0.4 (ICS)|base 3.25 - Small, fast (only 124Mb!) romuna bakmanızı tavsiye ederim.

tesekurler usdat bir deneyim sagol varol

• quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

Eğer HTC Sense'teki widget'lar'ı çok önemli değilse Sense bulunmayan Ice Cream Sandwich 4.0.3 yükleyin.Hem pil hem hız çok farkediyor.

bende açmadı yükledi ama htc ekranında bekleyip duruyor bende geri orjinalini yükledim üsdat senin tel xe mi?

• quote:

quote:

quote:

bende açmadı yükledi ama htc ekranında bekleyip duruyor bende geri orjinalini yükledim üsdat senin tel xe mi?

Bende Incredible S var aynı sorunla karşılaştım çözümü çok basit.Sadece bir kereliğine işletim sistemi yüklendikten sonra rom klasöründe bulunan boot.img dosyasıyla işlem yapmanız gerekiyor.

Aşağıda verdiğim linkteki zip dosyasını C sürücüsünün içine atın.Yani dosya klasörünün yolu C:\Android şeklinde olsun.Rom dosyalarının bulunduğu zip dosyası içinden boot.img dosyasını da bu klasöre atın.

http://www.mediafire.com/?f3xuj94geze926c

Daha sonra dalvik cache dahil tam format attıktan sonra yeni romu yükleyin (yedeğinizi aldıktan sonra) ve clockworkmod recovery menüsünden telefonu kapata gelin.Telefon tam kapandıktan sonra android recovery menüsünü açın ve fastboot seçeneğini seçin.Daha sonra telefonu bilgisayarınıza bağlayın.Ekranda kırmızı fastboot usb yazısı çıkacaktır.

Bu arada yapanlar vardır belki uyarmak istiyorum.Rom yükleme esnasında telefonun arka kapağı mutlaka takılı olsun.Pil çıktığı takdirde telefonunuz çöp olabilir.

Başlat menüsüne cmd yazıp sağ tuşla yönetici olarak çalıştır deyin.Şu anda sizi C:\Windows\system32 klasörü altında göstermesi lazım. "cd.." komutunu iki defa uygulayarak C:\ sürücüsüne gelin.Buradan cd android yazarak klasörün içine girin.

Telefonun fastboot tarafından tanınıp tanınmadığını anlamak için komut olarak ilk önce fastboot devices komutunu girin.Size cihazınızın kodunu verecektir.Daha sonra asıl işlem olan fastboot flash boot boot.img komutunu girerek boot dosyasını telefona yükleyin.

Son olarak fastboot reboot komutunu girerek telefonu yeniden başlatın.Yeni romunuz hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Incredible S var aynı sorunla karşılaştım çözümü çok basit.Sadece bir kereliğine işletim sistemi yüklendikten sonra rom klasöründe bulunan boot.img dosyasıyla işlem yapmanız gerekiyor.

Aşağıda verdiğim linkteki zip dosyasını C sürücüsünün içine atın.Yani dosya klasörünün yolu C:\Android şeklinde olsun.Rom dosyalarının bulunduğu zip dosyası içinden boot.img dosyasını da bu klasöre atın.

http://www.mediafire.com/?f3xuj94geze926c

Daha sonra dalvik cache dahil tam format attıktan sonra yeni romu yükleyin (yedeğinizi aldıktan sonra) ve clockworkmod recovery menüsünden telefonu kapata gelin.Telefon tam kapandıktan sonra android recovery menüsünü açın ve fastboot seçeneğini seçin.Daha sonra telefonu bilgisayarınıza bağlayın.Ekranda kırmızı fastboot usb yazısı çıkacaktır.

Bu arada yapanlar vardır belki uyarmak istiyorum.Rom yükleme esnasında telefonun arka kapağı mutlaka takılı olsun.Pil çıktığı takdirde telefonunuz çöp olabilir.

Başlat menüsüne cmd yazıp sağ tuşla yönetici olarak çalıştır deyin.Şu anda sizi C:\Windows\system32 klasörü altında göstermesi lazım. "cd.." komutunu iki defa uygulayarak C:\ sürücüsüne gelin.Buradan cd android yazarak klasörün içine girin.

Telefonun fastboot tarafından tanınıp tanınmadığını anlamak için komut olarak ilk önce fastboot devices komutunu girin.Size cihazınızın kodunu verecektir.Daha sonra asıl işlem olan fastboot flash boot boot.img komutunu girerek boot dosyasını telefona yükleyin.

Son olarak fastboot reboot komutunu girerek telefonu yeniden başlatın.Yeni romunuz hayırlı olsun.

söylediklerini aynen uyguladım üsdat HyperNonSenseICS loading deyip tekrar atıyor yani bu room olmadı zipin içindeki room'u yükledim

• Arkadaşım root işlemini gerçekleştirdinmi onun cevabını göremedim.

şöyle bir eksigini fark ettim.

makinanda htc data ve usb driver larının yüklü olması lazım.

daha sonra cihazda sd kartını goldkart yapacaksın.

ilk işlemlerde bunları yerine getirdinmi .

bundan sonra tool kitler geliştirildi bir tane indir xe özelligi olandan .

sırayla seni yönlendirir .

orjinal rom una geri döndüysen root olmamış demektir cihazın.

orjinaline sadece root edilmemiş yada reunlock yapılmış cihazlar dönüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerkan

Arkadaşım root işlemini gerçekleştirdinmi onun cevabını göremedim.

şöyle bir eksigini fark ettim.

makinanda htc data ve usb driver larının yüklü olması lazım.

daha sonra cihazda sd kartını goldkart yapacaksın.

ilk işlemlerde bunları yerine getirdinmi .

bundan sonra tool kitler geliştirildi bir tane indir xe özelligi olandan .

sırayla seni yönlendirir .

orjinal rom una geri döndüysen root olmamış demektir cihazın.

orjinaline sadece root edilmemiş yada reunlock yapılmış cihazlar dönüyor..

custom rom yüküyorum ama ya resetliyor yada htc yasısında kalıyor ben yedek almıştım backup unu geri çalıştırıp geri yüklüyorum root işlemini s-off olarak diyorsanız hayır cihaz s-off degil gold kart ilede hiç ugraşmadım daha dorusu nedir bilmiyorum üsdat bunları sıra ile anlatma imkanınız var ise çok sevinirim yoksada canınız sağolun çok yardımcı ve bilgi verici oldunuz Allah sizden razı olsun tekrardan çok çok sağol ve varol

• İndirdiğiniz rom'un xda başlığında çalışan bir boot.img dosyasını upload etmelerini söyleyebilir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.