başket lisesimi kurtuluş lisesimi ikisinden birine gidicem eğitim olarak ve öğrencilerin durumu olarak hangisi daha iyidir
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
başket lisesimi kurtuluş lisesimi ikisinden birine gidicem eğitim olarak ve öğrencilerin durumu olarak hangisi daha iyidir
Kurtuluşda almanca öğretiliyordu galiba.Tam hatırlamıyorum.Ama başkent lisesi bana sanki biraz daha terbiye seviyesi düşük bir lise gibi geliyor.Yani öyle anımsıyorum 6 yıl önce filan oralarda oturuyordum
kurtuluş daha iyi diyosun yani bimiyorum sonra lise diye serserilerin arasına düşmeyimde
mimar kemale git ben ordan mezunum allah bın belasını versın o okulun
mimar kemale nin mi belasını versin diğer okullarınmı anlamadım yorumlar için sağolun
mımar kemalın bın belasını versın 4 yılım zehır oldu ordaa
tabikide TED koleji eğitim süper hem süper arkadaşlarınız olur hemde hangi lise diye sorduklarında TED dediniz mi arkadaş ortamında otorite sağlarsınız
zaten gittiğim yerde lise 3den başlıcam koleje falan para verdirmek istemiyorum şöyle iyi kendi halinde kimsenin tavuğuna kışt demiyen öğrenciler olsun torpil yapan öğretmenler olsun yeter öğretmen olmasada öğrenciler istediğim gibi olsun yeter
quote:
zaten gittiğim yerde lise 3den başlıcam koleje falan para verdirmek istemiyorum şöyle iyi kendi halinde kimsenin tavuğuna kışt demiyen öğrenciler olsun torpil yapan öğretmenler olsun yeter öğretmen olmasada öğrenciler istediğim gibi olsun yeter
Genelde devlet liselerinde sınıfta kalma yok adamlar geçiriyolar mesela geçen seneydi galiba ismini vermek istemiyorum bi lise var orda okuyan bi akrabamızın kızı anlattı tarih hocaları lise 3 diye sınav sorusu vermiş 30 soru yazdırmış 10 tane sini sorcam demiş bide matematik hocaları son seneleri diye bütün sınıfa 100 vermiş bu çok büyük haksızlık
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
quote:
Genelde devlet liselerinde sınıfta kalma yok adamlar geçiriyolar mesela geçen seneydi galiba ismini vermek istemiyorum bi lise var orda okuyan bi akrabamızın kızı anlattı tarih hocaları lise 3 diye sınav sorusu vermiş 30 soru yazdırmış 10 tane sini sorcam demiş bide matematik hocaları son seneleri diye bütün sınıfa 100 vermiş bu çok büyük haksızlık
haksıklık öss de bize bir faydası olmicak belki ama bizim bu yıl lise 2 ye gidiyorum geometri hocası 80 soru verdi 20 tanesi çıktı hepsini ezberledim 100 aldım ama liseyi bitirmeden öss yede girilmiyo bu şekilde öss ye girmek bir işe yaramıyo bu dengesizlik ne olucak bilmem
kalaba lisesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme