Belki burada yazmak acayip olacak ama valla donanimhaber evimiz gibi oldu artıkın ne diyebilirim ki??
Yazayım dedimi, belki kafamıza göre şöle güzel elemanlarla güzel bişeyler yakalırız diye düşündüm.
Aslen bateristim. Üniversite yıllarında uzun süre çaldım. Güzel bi grubumuz vardı. İşi iyi noktalara getirmeyi başarmıştık. Yerel bi kanalda tv yayını, sonrasında bi radyoyla anlaşmamız falan oldu. Tonlarca konser cabası. E okul bitince mecbur daaldık tabi
Kafadan 3 sene net tecrübem var diyebilirim. Ayrıca dinlediğim müziğe yatkınlığım vardır. (Bu biraz kendi reklamım gibi oldu ammaa neyse) Yani öle rasgele, koftiden çalmayı sevmem.
Ankaraya döndüm döneli pek aksiyon olmadı benim için. iki üç kere grup denemesi yaptık. Bi gitarist arkadaşla halen görüşüyorum. Valla sorun bizde diil, çaardığımız elemanlardaydı. Bass gitar çal diye çaardımız elemanlar beğenmediğimizi görünce abi ben vokalde yaparım diyodu mesela... Eh bizde bunu pek anlayamadık tabi.
Yani buraya yazma nedenimse bu müziklerden hoşlanan arkadaşlar var ise, en azından haftada bi kaç kere stüdyoya takılıp bişeyler ortaya çıkartmak. Öle hırsla tırısla diil.Önemli olan çalınanı kendimizin sevmesi babında yane. Aslen baterist eksiği olan varsa onada uyarım valla.
Stüdoya girince doğaçlama 10-15 dakka boyunca çalarak ısınmayı severim, arkasından ne yapacaksak sonuna kadar, olana kadar tekrar ederim.
Valla şöle güzel riff li besteler, coverlar da uyar. rock, metal, melodic death metal,swidish falan çok severim. hepde yapmak istedim de işte... neyse...
Bay bayan farketmez millet...kendine inanan herkez yazışalım derim...
İlgilenen arkadaşlar varsa burada bi yazışsak diyorum ha? ne dersiniz??? Hadi furun tellere....
ANKARADA GRUP YAPMAK İSTEYENLER mi
grup indirimi varmı
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
grup indirimi varmı
niye ankarada istanbul olmuyomu?
olm yazcaksanız doru dürüst yazın adam açmış ben ankaradayım ama bateristim yani 2 baterist olursa nese kly gelsin inş. bulursun birileriniiiii
Saol bitirenadam,
Anlayış farklı, kültür farklı işte.... Neyse millet kendi çağında eğleniyo işte boşverez...
Ben açayım dedim bi topic, belki buluruz diye birilerini.