Şimdi Ara

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi hakkında (Hazırlık ve Bilgisayar Mühendisliği) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
9.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet burada bayağı bi haklısınız. Kuzenim ankara fizik bölümünden mezun. 2019 yılında sınıfı ayırmışlar solcu sağcı diye. Hocadan hocaya bilmem neciler daha fazla not alırken diğerleri alamamış vs. Bir ton olay olmuş ve hala daha oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben solcu değilim, ODTÜ ve Ankara Üni de dahil forumda popüler olan diğer üniversiteler de siyasi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam odtü yukarıda da belirttiğim gibi solcuların kalesi ama solcu olmamanız çokta bir problem çıkartacağını sanmıyorum ancak ankara üni için net bir şey söyleyemem orası çok karışık. kuzenim solcu olduğu için bir hocadan yüksek not alırken diğerinden alamama gibi şeylerle karşılaştı. sonuç; 7 yılda mezuniyet  

• gazide de ülkücüler dediğimiz kesimden var ancak bu kesim aşırı fazla değil. yani okulun 50k nüfusu olduğunu düşünün bunun 1-2ksı ülkücü. bir arkadaşım orada öğrenci. kendisi küpe de takıyor, uzun saçıda var hatta hafif gey. hiçbir problem yaşamadı.

• @takeanap Teşekkür ederim başka bildiğiniz üniler ve siyasi durumları hakkında yorumunuz vs varsa da yazar mısınız?

• maalesef hocam başka üniversiteleri bilmiyorum  

• Teşekkürler tekrardan yazdıklarınız benim için faydalı. Özel mesaj atabilir miyim?

• elbette.

• Teşekkürler

• bu siyaset konusuna üniversitede uzun süre okumamış ortamı bilmeyen insanlar cevap vermezse daha sağlıklı bir bilgi verme durumu olacaktır. herkes bi tarafından sallıyor. siyaseti falan seçim kriteri yapmayın adam gibi tercih kriterleri belirleyin kendinize kardeşim.

• Ağır konuşmak istemiyorum ama Üniversitelere siyasi açıdan sallamak ne kadar salakça bir durum ne Gazi'de ne de ODTÜ'de siyaset felan yok. İki tane öğrenci ulusal kanala çıkınca hiçbir bilgisi olmayan insanlarda burada boş boş konuşuyor...

AYBÜ'ye siyasi diyen de ne biliyim yani....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukustun -- 20 Temmuz 2022; 19:9:36 >
  • selcukustun S kullanıcısına yanıt

siyasi değil direkt cemaat ünisi

• Biri söylesin Aybü yazılır mı yazılmaz mı

• ya hadi işine 5 yil icinde durmasak inanacagiz. yanlis laflar edip milletin tercihleriyle oynamayin.

• hocam sosyal açıdan da bahsedebilir misiniz okuyanlar genelde kampüsten şikayetçi oluyor siz ne düşünüyorsunuz

• casper sevimli gudubet kullanıcısına yanıt

sosyal açıdan zayıf. merkez bi yerde olması biraz kurtarıyor durumu. mühendisliğin olduğu yerleşke eğitim için yeterli ama sosyallik yok denecek kadar az seviyede. yani anlayacağın sosyallik çok önemli bir tercih kriterinse tavsiye etmem. ankarada odtü bilkent hacettepe harici mühendislik fakültesinin sosyal bir büyük kampüste olduğu başka üniversite yok.

• casper sevimli gudubet kullanıcısına yanıt

Hocam merkezde esenboğaya göre daha çok sosyalleşebilirsiniz antares avm var kızılaya metroyla 10 dk etlik kampüsünde çok bi şey yok kampüs bile değil apartman gibi binalar ama esenboğaya göre daha avantajlı diyebilirim eğer ankarada diğer okullar gelmiyorsa bence aybü yazılabilir bi şans verilebilir tabi ben mühendislik okumadım aybü psikoloji mezunuyum okulun ingilizce eğitim vermesi bence çok önemli bir avantaj ve ankarada devlet üniversitesi siz ekşide ve forumda b*k atanlara bakmayın bi halt bildikleri yok okul siyasi falan değil ayrıca okulda ülkücüler var doğru ötüken kulübü falan da var ama kimse 80 lerdeki gibi sağcı solcu diye birbirine girmiyor onlar eskide kaldı bizim okulda odtü hacettepe mezunu hocalar var genelde ve açıkçası ben iktidar yanlısı olduklarını düşünmüyorum okulun rektörü iktidar yanlısı olduğu için maalesef böyle bir imajı var ve bu ön yargıyı kırmak çok zor sanırım

• Cemaat mi dhdndjdjdjdjddhdh sallayın bol keseden ya ne güzel hocam

• Xxkkk X kullanıcısına yanıt
    sputnik türkiye
    Çubuk'ta üniversite öğrencileri 'İlk Ders Turşu' etkinliğinde 1.5 tonluk kavanoza turşu kurdu
    https://tr.sputniknews.com/20210909/cubukta-universite-ogrencileri-ilk-ders-tursu-etkinliginde-15-tonluk-kavanoza-tursu-kurdu-1048775685.html
  • Turşu kurup dua edince cemaatçi mi oluyor üniversite hocam burada rektörün dedikleri ve okulun bu şekilde gündeme gelmesi maalesef talihsiz oldu ve aybülü olarak üzüldüm ama dua ediyor diye koca bir üniversiteyi cemaatçi diye damgalamak ne kadar doğru hocam müslümanız dua ediyoruz diye cemaatçi miyiz böyle saçma bir mantık olamaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.