Şimdi Ara

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2019 GİRİŞLİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
9.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    senin durumunu anlıyorum. yol sorunu büyük bir sorun kampüsün yeni inşaatını tamamlamış olması ve yapılacak etapların daha çok olması ve bu yüzden sosyallik vs eksiklik yaşaması esenboğa kampüsünün en büyük sorunları. ama bunlar illaki yaşanacak kardeşim esenboğa da tercih yapacaklar bunu göz önüne almak zorunda yapacak bir şey yok. ne zaman ki metro inşaatı biter kampüs inşaatına devam edilir ozaman işler rayına oturur.

mühendislik hukuk vs öğrencilerini bağlayan bi durum yok. ben gazinin de ankaranın da müh fakültelerini biliyorum oraların yanında çok iyi bi yerleşke bizimki. eğitim kalitesi olarakta fazlası vardır eksiği yoktur. bu bölümleri kazanan arkadaşların içi rahat olsun. esenboğada iseniz yol vs konularına katlanacaksınız yapacak bir şey yok.

tıp öğrencisiyseniz de zaten bi sorununuz olmaz hem şehir hastanesinin dibinde hem yeni binaları vs yapılıyor ulaşım rahat eğitim iyi bi sıkıntınız olmaz.

bu üniversite daha 9 yıllık bi üniversite biraz eleştirirken bunları da göz önüne alıp eleştirelim. 40 50 yıllık üniversiteler var yerinde sayan hatta daha da geriye giden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vioman -- 6 Ağustos 2019; 15:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

hocam yol sorunu en büyük sorun egiitimde bi keza öyle

üstteki arkadasa cevabı verdım etlikte iseniz bi nebze daha şanslısınız
    etlikte hangi bölümler var
  • hazirlik hakkinda bilgi verecek biri yok mu? ben okulu gormeye gittigimde anadolu lisesi ingilizcesi ile kolayca gecebilirsiniz ama essay yaziyorsunuz sunumlar oluyor akademik ingilizce gerekli demislerdi. bu konu icin ne dusunuyorsunuz bir donem de olsa kalmak gerekli mi hazirliga?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loyals -- 6 Ağustos 2019; 15:5:10 >

Orijinalden alıntı: -xenon

etlikte hangi bölümler var

Alıntıları Göster
    benım bıldıgım hukuk muhendıslık ve dıs hekımlıgı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rayto

benım bıldıgım hukuk muhendıslık ve dıs hekımlıgı

Alıntıları Göster
    bilgisayar müh ordamı

Orijinalden alıntı: -xenon

bilgisayar müh ordamı

Alıntıları Göster
    evet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoşbulduk hocam :) Kyk çıkmazsa sorun olur gibi Kyk çıkma durumu nedir sizce rahat çıkıyor mu

Hocam kyk bildiğiniz gibi okulla alakalı değil, şehirle alakalı biraz :) Ankara'da da çok fazla öğrenci olduğu için biraz zor ama belli olmaz tabiki. Çıkmasa bile Gölbaşı KYK gibi uzak yerlere daha sonradan yedeklerden girebilirsiniz belki. Özel yurt bakacaksanız ise ince eleyin sık dokuyun derim. Büyük şehirlerde özel yurtlar çok kötü. İyi yurtlar var fakat araştırmanız gerekecek.

İngilizce' niz hakkında pek bir bilgim olmadığı için kesin bir şey diyemem ama iyiyse ve hazırlığı geçebilecek seviyede ise bence bölüme başlayın. Hazırlığın katacağı çok şey var tabiki. Okulumuzda neredeyse tüm üniversitelerin üstünde bir yabancı öğrenci popülasyonu var. Hazırlıkta onlarla çok fazla konuşma pratiği yapma imkanınız olacak. Aynı zamanda derslerinizde sürekli İngilizce konuşacaksınız, grup konuşmaları, sunumlar yapacaksınız. Bölüme başlayınca bu kadar fazla İngilizce konuşma imkanınız olmayabilir :) O yüzden sizin bileceğiniz bir iş.

Bir dönem okumanızı pek önermem. Hazırlığı yarı dönemde geçmiş birisi olarak söylüyorum. Yarı dönemde geçerseniz ya bölümünüze başlarsınız ya da beklersiniz. İkisinin de derdi çok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: loyals

hazirlik hakkinda bilgi verecek biri yok mu? ben okulu gormeye gittigimde anadolu lisesi ingilizcesi ile kolayca gecebilirsiniz ama essay yaziyorsunuz sunumlar oluyor akademik ingilizce gerekli demislerdi. bu konu icin ne dusunuyorsunuz bir donem de olsa kalmak gerekli mi hazirliga?
    Merhabalar aklınıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz bana bu sene hazırlıktaydım.Bence eğer geçebilme imkanınız varsa geçin hazırlıgı evet essay yazıyorsunuz veya sunumlar oluyor bunları kendiniz de ogrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSurvivor -- 6 Ağustos 2019; 15:40:6 >
  • Hazırlığı geçemem zaten yüksek ihtimal hazırlık okunmalı diye düşünüyorum ben unideki sosyal yaşam, yemekhane ,yurtlara olan uzaklığı ,ulaşım,Ankaradakine hava (Adanadan gelicem suan yanıyor burası),ortalama aylık gideriniz vs bilgilendirebilir misiniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.