Şimdi Ara

ankara vs hacettepe hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu universitelerde tanidigi olan ya da bu bolumlerde okuyup beni aydinlatabilecek varmi cok kararsizim puan ankaraya yetiyor fakat hacettepe yazmayi dusunuyorum fakat tam karar veremedim lutfen yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacettepe hukuk çok yeni ankara köklü neden yazasınki hacettepeyi
    hatta duyduğuma göre hacettepe yerine gaziyi tercih ediyorlar sıralaman kaç bide?
  • 4500 . Gaziyi neden seclyirlarki ankaraya gore artisi yok bnce ama hacettepenin bir cok artisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencfb190

hacettepe hukuk çok yeni ankara köklü neden yazasınki hacettepeyi
    hatta duyduğuma göre hacettepe yerine gaziyi tercih ediyorlar sıralaman kaç bide?

hacettepe yerine gaziyi mi seçiyorlar hocam :D
    nereden duydun sen onu şehir merkezinde olmak dışında hiç bir artı yönü yok hacettepeden.Okulların aldığı sıralamalardan da bu belli zaten yeni dediğiniz hacettepe ankaranın hemen arkasında yer alıyor.
    güzel bir kampüsü de var.buraya puanı yeten arkadaşın gaziyi seçmesi çok yanlış bir tercih olur.
  • sen puan olarak bakma olaya isminden dolayı o sırada 2 senelik hukuk fakültesinin eğitiminden ne bekliyorsun acaba her şey kampüs mü boşver bilader git ankaraya tutuyosa özel git hatta özyeğin falan sürünme 800 kişiyle neyse bilkent işletme t.b akar ...
  • Bilmeden konuşmayalım lütfen.

Gazi şüphesizki eski ve iyi bir fakülte. 1992'de kurulmuş, 1994'de ilk öğrencisini almış. (Bkz.:http://hukuk.gazi.edu.tr/posts/view/title/tarihcesi-17406)

Hacettepe bir üstte yazan arkadaşın dediği gibi 2 yıl önce kurulmuş değil. Temelleri 2002'de atılmış, 2005'de kurulmuş. 2007'den beri faal. Yıllardır Bilişim Hukuku Yüksek Lisans programı var. (Bkz.:http://www.hukukfakultesi.hacettepe.edu.tr/tarihce.shtml)

Lise öğrencilerinin Hacettepe Hukuk'u yeni yeni duyuyor olmasının nedeni ise lisans programına ilk kez iki sene önce öğrenci kabul etmeye başlaması.

Hacettepe Hukuk lisansa öğrenci kabul ettiği ilk yılında devlet üniversiteleri arasında 3. oldu. (1 Galatasaray, 2 Ankara.) İkinci yılında da bu tablo değişmedi. İlk iki yılında onlarca "köklü" hukuk fakültesini sollayıp tepeye oynayan bu yeni fakülteyi pek hafife almayın derim. Galiba bazı arkadaşlar takım tutar gibi bakıyor meseleye.

Lisansa öğrenci aldığından beri takip ediyorum Hacettepe Hukuk'u. Bu yıl fakültenin kadrosu geçen yıla göre çok daha kuvvetlendi. Kontenjanı da artmadı. Yeni binası hazır, sonbaharda dersler kendi binasında başlayacak diye biliyorum. Bence Hacettepe bu yıl da yerini korur, hatta Ankara'ya biraz yaklaşır diye düşünüyorum.

• Ankara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.