Şimdi Ara

Ankara Usta tavsiye ediyorum, Ww - Audi - Seat - Skoda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da en iyi oldugu söylenen 5-6 tane özel servise gitmiş biri olarak, Yeni Aydoğdu - Yahya Usta iyinin de iyisidir arkadaşlar her anlamda,gözünüz kapalı gidebilirsiniz,ben biraz geç tanıdım Yahya Ustayı ama sağlık olsun ..
    İşinin erbabı, son derece donanımlı (doğuştan ayrılma), dürüst,güvenilir,sözünün eri, gözü gönlü tok, gereksiz parça değişimi yapmayan,en ufak ve saçma sorularınıza dahi usanmadan cevap veren, servisinde çalışanlar da aynı şekilde dört dörtlük ve son derece saygılı ve on numara insanlar .. Ankara dışından da bir sürü müşterisi var .. Usta konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara duyurulur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 27 Haziran 2015; 17:18:04 >

• Yahya ustam nasılsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Yahya ustam nasılsınız

kendisi forumda mı bilmiyorum yoktur heralde .. yeni aydoğdu diye aratınca çıkıyor ..
  • Başka bir şey ima etmiştim de neyse
  • Doğusun ustasiysa ben korkarım gitmzdim açıkçası. Cin gibi olmuştur adamı carpar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahya ustaya ben de 2 defadır periyodik bakım için gidiyorum. Dürüst bir insandır. Vw forumlarında bolca methini duyarsınız.

Böyle dürüst ve temiz bir ustanın reklamını yapmayı da kendi adıma borç bilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.