Şimdi Ara

ankara universitesi kayıt belgeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.http://oidb.ankara.edu.tr adresli web sayfasından ön kayıt yaparak alacağınız Ön Kayıt Formu
    2. 2 nüsha 2014 ÖSYS Sonuç Belgesinin bilgisayar çıktısı
    3. Lise diplomasının aslı ve fotokopisi (veya yeni tarihli ve fotoğraflı mezuniyet belgesi ve fotokopisi)
    4. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası
    5. 3,5x4,5 cm boyutlarında biometrik çekilmiş 6 adet fotoğraf
    6. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücretinin birinci taksitinin yatırıldığını gösteren makbuz
    7. Uzaktan eğitim programlarına kayıtlı öğrenciler için Elektronik Sistem ve Materyal Ücretinin birinci taksitinin
    yatırıldığını gösteren makbuz. (Bakınız Sayfa 16 )
    8. Zorunlu Hazırlık sınıfından ya da Temel Yabancı Dil Derslerinden muaf olmak isteyen öğrenciler ulusal veya
    uluslararası geçerliği olan yabancı dil sınav sonuç belgesini kayıt aşamasında teslim etmelidirler. (Bakınız
    Sayfa 18)
    9. Daha önce herhangi bir yükseköğretim kurumunda öğrenim görüp yeniden Üniversitemize yerleşen
    öğrencilerden muafiyet talebinde bulunacak olanlar not döküm belgeleri ile ders içeriklerini gösterir onaylı
    belgelerini kayıt aşamasında teslim etmelidirler. 10 iş günü içeresinde getirilmeyen belgeler muafiyet için
    dikkate alınmayacaktır.
    10. Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik ve Hemşirelik Programlarına yerleşen öğrencilerin, Bu programa kayıt
    için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında
    bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir.
    11. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Odyometri programına yerleşen öğrencilerin, Bu programa kayıt
    için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında
    bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir.
    12. Haymana Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi ve Yaşlı Bakımı Programlarına yerleşen öğrencilerin Bu
    programa kayıt için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve
    daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu
    alınması gerekir.
    13. Haymana Meslek Yükseokulu İlk ve Acil Yardım Programına yerleşen öğrencilerin, tam teşekküllü resmi
    bir hastaneden sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığa sahip olduklarını
    belgeleyen rapor almaları ; kurtarma, taşıma işlerinde yeterli vücut yapısı ve gücüne sahip olmaları; öğretim
    programı gereği ikinci sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması nedeniyle kayıt tarihinde 17 yaşını
    tamamlamış olmaları gerekir.

• Emeğe saygı

Sırf imzanızı gördüm onun için yazıyorum. Güzel imzaymış
  • Normalde bilgisayardan telefona aktarmam lazımdı bu yazıyı iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.