Şimdi Ara

Ankara Ümitköy Anadolu Lisesini tarif edecek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Ümitköy Anadolu Lisesini tarif edecek var mı ? Yoksa cumartesi sabahın köründe gidip aramakla vakit mi kaybedeyim

• Dostum istersen google earth ten bakarız olmazsa... veya güvenparkın ordan dolmuşları kalkıyo olabilir.. eminim bu konuda sana yardım edecek çıkar.. çıkmazsa uzaydan buluruz kafanı yorma..

çalıştınmı bari KPSS ye ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozas

Dostum istersen google earth ten bakarız olmazsa... veya güvenparkın ordan dolmuşları kalkıyo olabilir.. eminim bu konuda sana yardım edecek çıkar.. çıkmazsa uzaydan buluruz kafanı yorma..

çalıştınmı bari KPSS ye ?

Çalışmak mı Hiç çalışmadım

Akşam googledan bir bakayım.Okul isimleri yazıyor mu ki ?

Dolmuş dersen denizcilerden kalkıyorda kısmetse arabayla gitmeyi düşünüyorum.Hani bilen varsa yakında ki bir yerden tarifi mümkündür diye düşündüm.

• google a sehir haritası yaz karsına cıkacak,yada olmadı google earth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iStPaLaDiN -- 28 Haziran 2007; 9:57:05 >
  • kırmızı noktalı yer sanırım hocam... yüksek okul demiş ama anadolu lisesidir diye tahmin ettim..

Ankara Ümitköy Anadolu Lisesini tarif edecek var mı ?
  • Sağolasın

İsmide köşeye eklemişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Ankara Ümitköy Anadolu Lisesini tarif edecek var mı ? Yoksa cumartesi sabahın köründe gidip aramakla vakit mi kaybedeyim

güzel kardeşim ben ümitköyde oturuyorum.

kızılaydan meşrutiyetten ümitköy otobüsüne bineceksin. yaklaşık bi yarım saat kadar sürüyor. sonra ümitköye gelince türk telekom anadolu teknik lisesinin hemen oradaki durakta ineceksin. indikten sonra orada gima var. gimanın hemen arkasında seyir cafe var. seyir cafeyi gördüğün anda hemen yanındaki yoldan aşağı doğru yürü. yaklaşık bi 500 metre aşağı yürü yolun sonunda bi okul var. işte o okul ümitköy anadolu lisesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepbreathe_ -- 28 Haziran 2007; 11:18:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hainkral

quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

Ankara Ümitköy Anadolu Lisesini tarif edecek var mı ? Yoksa cumartesi sabahın köründe gidip aramakla vakit mi kaybedeyim

güzel kardeşim ben ümitköyde oturuyorum.

kızılaydan meşrutiyetten ümitköy otobüsüne bineceksin. yaklaşık bi yarım saat kadar sürüyor. sonra ümitköye gelince türk telekom anadolu teknik lisesinin hemen oradaki durakta ineceksin. indikten sonra orada gima var. gimanın hemen arkasında seyir cafe var. seyir cafeyi gördüğün anda hemen yanındaki yoldan aşağı doğru yürü. yaklaşık bi 500 metre aşağı yürü yolun sonunda bi okul var. işte o okul ümitköy anadolu lisesi.

Teşekkür ediyorum eğer araba müsait olmazsa otobüsle gitmek durumunda kalırım.Ayrıntılar için salolasın.

Sanırım ümitköy köprüsüne gelmeden bir kavşak var ordan girersem şayet yakın.Googledan baktım biraz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.