Bildirim
ankara ü. vs e. osmangazi ü.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ankara üniverstesininki sadece elektronik mühendisliği öncelikle. ayrıca bu seneden itibaren gölbaşı'nda eğitim verecek. yani şehir merkezinde oturan birisi için eskişehir ile gölbaşı eşit mesafade sana öyle söyleyeyim. -
yok hocam bu sene elektrk elektronik oldu. gölbaşına taşındı derken daha ii mi oldu daha kötümü oldu anlamadım? -
harbiden elektrik-elektronik olmuş, daha geçen seneye kadar elektronik mühendisliğiydi.
ben ankara bilgisayar ingilizce'yi bıraktım. bilgisayar ve elektronik bölümlerini gölbaşı'na yolladılar. gölbaşı şehir merkezinden oldukça uzak bir kampüs. bu seneden itibaren sıfırdan eğitime başlayacak bu iki bölüm gölbaşı'nda o yüzden imkanlarını pek bilmiyorum. ama sana şunu söyleyeyim, eğer var olan teknik ekipmanları olduğu gibi taşıyıp aynı zihniyette devam edeceklerse yazma orayı.
osmangazi hakkında bi fikrim yok, belki daha kötüdür orasını da bilmiyorum. yorum yapmayayım. -
hocam cidden o kadar kötümü eğitimi? sz neden bıraktınız? -
http://strawpoll.me/169615 hocam şimdiden teşekkürler. Voteleyen eller dert görmesin. Hepimize hayırlı olsun... -
bak ben sana bilgisayarı anlatayım.
okul taşınmadan önce keçiören'deydi. sana çok samimi söylüyorum, okulun tek sosyal imkanı karşıdaki yozgatlılar derneği ve keçiören şelalesi'ydi. okulda bilgisayar mühendisliği mezunu sayısı en fazla 2-3'tür. geri kalan fizik, endüstri mühendisliği falan bitirip formasyonla çalışıyorlar.
okuldaki bilgisayarlar ortalama bir internet cafe'ninki kadar. labaratuvar derslerine 3.sınıf öğrencileri geliyor, çünkü asistan yok anasını satayım. bu sene 2 kişi daha almışlar ama valla toy oldukları o kadar belli ki. bak düşün bu mühendislik fakültesinin en yüksek puanlı bölümü.
elektronik tandoğan kampüsündeydi, bilgisayara göre iyi kötü bir geçmişi ve orda oturmuş bir yapısı vardı. ama yine de ordaki arkadaşlarım da memnun değildi, yukarda anlattığıma benzer şeyleri tam olarak olmasa bile onlar da yaşıyormuş.
şimdi bilmiyorum bakarsın gölbaşı'nda geniş bir arazide gerçekten kaliteli ekipmanlarla bir şeyler yaparlar- ki sanmıyorum rezil bir rektör var-. ama ankara üniversitesi mühendislik fakültesini kesinlikle önermiyorum. istersen ekşi sözlüğe falan da bakabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 9 Temmuz 2013; 19:08:01 >
-
tm hocam anladm -
up -
Bilgisayarı bilemeyeceğim, sen okumuşsun daha iyi bilirsin ama,
Elektronikte arkadaşlarım vardı onlarda memnun değildi demişsin ama o arkadaşların sana bölümün elektrik elekt. olduğundan hiç bahsetmemiş heralde. Bölüm 2 sene önce ee oldu.
Ekşiye bak demişsin, ekşide topu topu 8 mesaj yazılmış. Ayrıca ekşi ve türevlerine çok güvenmiyorum bu konularda çünkü hangi üni. hangi bölüm ararsan ara illa şikayet eden memnun olmayan mesajlara rastlıyorsun.Bak mesela odtü ee ile ilgili ne yazmışlar:
http://eksisozluk.com/odtu-elektrik-ve-elektronik-muhendisligi--165727
Ayrıca Gölbaşı'nın mesafesi ile Eskişehir mesafesini bir tutmuşsun, Gölbaşına ulaşım zor desen anlayacağımda , Eskişehirle aynı mesafede olur mu yahu. Gölbaşının bana göre tek kötü yanı ulaşım(birde sosyal yönden sıkıntısı var-ama benim için o sıkıntı olmuyor), ki günümüzde çoğu yerleşkenin ulaşım sıkıntısı var zaten. bu sene başı metrobüs tarzı bir şeyler yapıdı. Eskiye göre ulaşım biraz rahatladı ama otöbüsler ve dolmuşlar hala kalabalık sayılır.
Bende daha bölüme geçmedim , eğitimini bilemeyeceğim ee. nin ama belli bir sıralamada ki kişilerde kalkıp Odtü,bilkent,itü vs. yazamayacağına göre , bir alt seviyedeki üni. araştırır bir nevi kötünün iyisini bulmaya çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 11 Temmuz 2013; 18:40:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sherlock Domates
Bilgisayarı bilemeyeceğim, sen okumuşsun daha iyi bilirsin ama,
Elektronikte arkadaşlarım vardı onlarda memnun değildi demişsin ama o arkadaşların sana bölümün elektrik elekt. olduğundan hiç bahsetmemiş heralde. Bölüm 2 sene önce ee oldu.
Ekşiye bak demişsin, ekşide topu topu 8 mesaj yazılmış. Ayrıca ekşi ve türevlerine çok güvenmiyorum bu konularda çünkü hangi üni. hangi bölüm ararsan ara illa şikayet eden memnun olmayan mesajlara rastlıyorsun.Bak mesela odtü ee ile ilgili ne yazmışlar:
http://eksisozluk.com/odtu-elektrik-ve-elektronik-muhendisligi--165727
Ayrıca Gölbaşı'nın mesafesi ile Eskişehir mesafesini bir tutmuşsun, Gölbaşına ulaşım zor desen anlayacağımda , Eskişehirle aynı mesafede olur mu yahu. Gölbaşının bana göre tek kötü yanı ulaşım(birde sosyal yönden sıkıntısı var-ama benim için o sıkıntı olmuyor), ki günümüzde çoğu yerleşkenin ulaşım sıkıntısı var zaten. bu sene başı metrobüs tarzı bir şeyler yapıdı. Eskiye göre ulaşım biraz rahatladı ama otöbüsler ve dolmuşlar hala kalabalık sayılır.
Bende daha bölüme geçmedim , eğitimini bilemeyeceğim ee. nin ama belli bir sıralamada ki kişilerde kalkıp Odtü,bilkent,itü vs. yazamayacağına göre , bir alt seviyedeki üni. araştırır bir nevi kötünün iyisini bulmaya çalışır.
daha geçen sene elektronik mühendisliği adı altında öğrenci aldı bu bölüm, biliyorum bölümün kapısında elektrik-elektronik yazıyor. ancak allah aşkına eğer elektrik-elektronik adıyla öğrenci alsaydı nasıl olur da muadili gazi ile arasında nasıl bu kadar fark olur.
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2012/OSYS/2012OSYSKONTKILAVUZ.pdf
ekşi hakkında haklısın, her bölüm hakkında olumsuz şeyler çıkar elbette. ancak bir allahın kulu da çıkıp iyi demez mi ankara üniversitesi mühendislik fakültesi hakkında. bence bunun için ekşiye bakmaya bile gerek yok, 1 saat tandoğan kampüsünde dolaşıp öğrencilere sormak yeterli.
eskişehir ile gölbaşı'nın bir tuttum. çünkü aşağı yukarı aynı çekiyor evet. batıkent gibi merkeze yakın bir yerde oturduğunu varsayalım, burdan sincan'a gitmen 15-20 dakika, sincan eskişehir arası 75 dakika. ortalama 1 buçuk saat gibi bir sürede eskişehir'e varıyorsun.
aynı batıkent'ten akköprü'ye gitmek 15-20 dakika, akköprü-gölbaşı arası trafiğe göre 40-60 dakika. toplayınca elbette birebir eşit sonuç vermez ama bu gölbaşı kampüsünün cehennemin dibinde olduğu gerçeğini de değiştirmez.
ben hazırlık okumadım, sadece sınava girip muafiyet kazandım. ancak gördüğüm kadarıyla yerleşim alanıyla zaten iç içe olan gölbaşı kampüsünde pek sosyal imkan olanağı da yok. mesela gazi üniversitesinin mühendislik fakültesinin de kendi içinde sosyal olanağı yok ancak şehirdeki önemli merkezlere yakın. anlatmak istediğim bu.
evet haklısın herkes odtü, itü yazamıyor. tutup da anadolu'nun ücra bir yerinde okumak yerine ankara üniversitesi de mantıklı. hatta belki arkadaşın karşılaştırdığı osmangazi'den çok daha da iyi olabilir ankara üniversitesi. ama tüm bunlar ankara üniversitesi'nin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. beklentilerin yüksek olmaması gerektiğini söylüyorum ben sadece.
umarım gölbaşı kampüsünde iki bölüm de sıfırdan muhteşem bir başlangıç yapar, ben hatalı çıkarım. ancak erkan ibiş varken o işin de imkansız olduğunu çok iyi biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestappp -- 11 Temmuz 2013; 23:23:37 >
-
Hocam o geçen sene bürokratik meselelerden dolayı galiba adı elektronik olarak geçti, yoksa o sene mezun olanlara ee diploması verilmiş diye biliyorum.
Gölbaşında bu sene hazırlık okudum, gerçekten dediğin gibi çok sıkıntısı var yerleşkenin, tandoğan gibi ulaşım açısından mükemmel bir yeri bırakıp gölbaşına gitmek çekilecek çile değil ama yapacak bir şey yok.
Bilgisayarın epey sıkıntısı olduğunu duymuştum bende, işte bakalım seneye bende bölüme geçeceğim umarım dediğin gibi gölbaşında iyi bir başlangıç yaparlar.
Bizi neden tandoğandan çıkardılar onu hala anlayamadım o da ayrı konu.
(bu arada benim bölüm ee)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 11 Temmuz 2013; 23:50:05 > -
Önceki yıllarda öğrenciler imza toplayıp yerleşkenin Gölbaşı' na taşınmasını engellemişlerdi ama bu yıl kesin olarak taşınıyor. Merkeze çok uzak, Ankara'da oturuyorum ve Ankara Üniversitesi' ni yazacaktım ama Gölbaşı' na taşınacağı için aynı şehirde okusam bile mecbur ev tutmam gerekecek o yüzden listemden çıkardım. Üniversitelerin şehir dışına kaçma dertlerini bi anlayamadım gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 12 Temmuz 2013; 1:44:01 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X