Şimdi Ara

Ankara/Sincan Vodafone hat 20tl (35tl başlangıç paketi yüklü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün Sincanda Vodafona ana bayilerinde hatlar 20 tl idi.
    sanırım yarın da devam eder.
    1 adet satın aldım. aktif oldu içinde 35 tl başlangıç paketi var.
    ve bu 35tl ile paket tanımlanabiliyor sanırım.
    Yani bir nevi hat bedavaya gelmiş oluyor.

Dün Kızılayda bir bayide 20tl yazmışlardı ama bayi çakallık yapıp paket tanımlamadan satamıyoruz dedi. içindeki başlangıç hediyesi ile de paket tanımlayıp 25 tl daha alacaktı uyanıklar ama DH sıcak fırsatçısı yer mi?!

EDİT: Başlangıç Paketindeki 35TL hediye ile 28TLlik paket tanımladım:
    28TLye 1000 dk+ 1000sms+ 4gb KONUSTUGUNCA INTERNET XL yazıp 7000e

35TLye 1000dk+1000sms+6gb için de HEDIYELI XL yazıp 7000e gönderebilirsiniz.

Sonra tl yüklemeden aşağıdaki mesajdaki tablodan daha uygun bir pakete geçebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135575145

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 31 Ekim 2018; 0:55:0 >

• Özel numara verirler mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam paket tanımlanmıyor du en son aldığımda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paket tanımlamnmıyorsa biz de yeni abonelere verdikleri hediyelerden faydalanırız artık. :)
  • ooo aman abi uzak durun. iki sene oluyor aynı bayiden 40 lira yüklü hat 65 lira + 250 dk 250sms 250mb yüklü hat aldım, içerisine hem 40 lira yüklenmedi hem de hediye dk sms mb gelmedi, gittim bu niye böyle dedim ya zaten yanlış biliyormuşsun ya 40 lira ya 250 mb dedi, ben de dedim ki hiç biri yüklenmedi ne kullanım ne lira, hiç bir şey yapmadı yardım da etmedi, biraz üsteleyince dükkandan kovmaktan beter etti git nereye şikayet edersen et falan, esnaf beterken sincan esnafı ile ugraştığınızı düşünün.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    *123#23# den kontrol ettim 35tl başlangıç paketi görünüyor.
    yarın paket tanımlarsam buraya yazarım hocam.
    zaten hattı yedek hat niyetiyle aldım, paket de tanımlayabilirsem bedavaya gelmiş olur
  • hangi bayi hocam adresinı yazabilir misiniz? kesin 35 tl oluyor mu? yoksa boş yere almış olmayalım zaten numara seçtirmezler heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone TL - Paket Yükleme
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ay sonu kota muhabbeti sanırım... İstanbul da şöyle bir kampanya olasada alsak üj bej tane

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    35 tl baslangıc paketi var ama henüz paket denemedim hocam paketi yarın deneyecegim.
    satıştaki numaralar arasından seçiyorsunuz. özel numara tanımlama yok.
    biri meltem sokak diğeri lale caddesindeki bayi. ikisinin de ana bayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 30 Ekim 2018; 23:52:13 >
  • gollum2 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. deneyince buradan paylaşırsanız bende almayı düşünüyorum.
    Olur tabi , her tür işe yarar fiyatı da çok uygun sadece paket yüklenmiyor yoksa yakınımda BÖyle bir fırsat olsa kaçırmam , paylaşım için teşekkürler

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Başlangıç Paketindeki 35TL hediye ile 28TLlik paket tanımladım:
    28TLye 1000 dk+ 1000sms+ 4gb KONUSTUGUNCA INTERNET XL yazıp 7000e

35TLye 1000dk+1000sms+6gb için de HEDIYELI XL yazıp 7000e gönderebilirsiniz.

Sonra tl yüklemeden aşağıdaki mesajdaki tablodan daha uygun bir pakete geçebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135575145
    tekrar tekrar teşekkürler yıl sonunu beklemeye gerek kalmadı yarın uğrayabilirsem alacağım
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    merhaba,

Sincan hang bayii idi ? Bugün o tarafa gideceğim oğluma hat almam lazım...
  • DJlogic kullanıcısına yanıt
    lale caddesi ve meltem sokaktaki iyi ana bayinin camında da yazıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 31 Ekim 2018; 14:32:22 >
  • Bugün giden gören oldu mu? Devam ediyor mu?

• Kotayla alakalı bir durum. Türk Telekom bayisinde çalışıyorum. Kota dolmadığında kendi adımıza bile ev interneti açtığımız var 2-3 tane. Kota dolmadığında prim alamıyoruz çünkü.

• Ha böyle fırsatları da kaçırmayın hat bizde 60 lira en kötü taşıma yaparsınız 😅

• Haberdar ettigin için teşekkür ederim. 1 hat aldım 10 dakika sürdü. İçindeki bakiyenin 1 ay kullanma süresi varmış.

Ankara/Sincan Vodafone hat 20tl (35tl başlangıç paketi yüklü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremain Lens -- 31 Ekim 2018; 17:42:2 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.