Şimdi Ara

ANKARA SİNCAN nasıl biyer? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
34.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metalgardiyan

    ?????

    Bir kız arkadaşım sürekli sincanlıyım çok canlıyım diyodu
  • maddi durum kötü diye her 1-2 senede bir semt değiştiriyoruz bi ara sincandaydık 2 sene boyunca
    sana şöyle söyleyebilirim ki sincan varoşun allahıdır çakal çukal dayak kavga peşinde gezen ağır abi takılan krolar vardır
    bu yorumumdan dolayı gıcık kapacaklardır çünkü kendilerine böyle şeyler denmesinden hiç hoşlanmazlar
    bunuda nette gördüm sana yardımcı olur konu hakkında

     ANKARA SİNCAN nasıl biyer?
  • Bir yıl mareşal çakmak mahallesi serin sokakta oturdum bi kötülüğünü görmedim sonra işyeri sebebiyle gölbaşında taşındım. Taşınmayı düşünüyorsan sen yine de başka yerlere de bak derim.
  • tam sincan degilde sincana bagli torekent diye bir yerde oturuyorum biraz sessiz sakin bir yer ama guzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sincanın nasıl bir yer olduğunu şöyle özetleyim; Sincan şehir olarak çok güzel fakat insanlarını anlatamam. Yüzde verecek olursam %90 Zır cahil. İnanılmaz hanzo kaynıyor.Bazen üsten kel, bazende değil ama, iri yapılı, genellikle yere parelel çizgili tişört giyerler, ayaklarında spor ayakkabısı olur ve hafif göbeklidirler. Ağızlarında genellikle sakız olur, çünkü bu hanzolar güce kuvvete düşkün olduklarından sigara içmezler. Eğer kalabalık bir arkadaş veya aile yapın varsa inanılmaz tırsak olurlar ve tıpkı bir yılan gibi kaçarlar. Eğer yalnız olduğunu, gurbetçi memur olduğunu, mürekep yalamış biri olduğunu, Dinine düşkün birisi olduğunu keşfederlerse çok delikanlı olurlar ve inanılmaz üstüne gelirler. Bu anlattıklarım hanzolar. Birde Zır Cahiller var, ekseri Çankırı ve çorumdan gelenler, ( Yanlış anlamayın cahil derken kastettiğim eğitim düzeyi değil, İnsanlık akademisi), Bunlarda koşmusuna hiç saygı göstermez, apartman dairesinde sanki köyde yaşıyormuş gibi yaşarlar. Şimdi diyeceksiniz ki gayet iyimiş çünkü en azından %10 iyimiş diyeceksiniz ama bekleyin, %9 da Aslında islam ile alakası olmayan, ama görünüşte dindan geçinen kesimdir.Sincanın adı çıkmış şeriatçı diye ama Cami sayısı başka illere göre çok az ve kimsenin camiyede gittiği yok. o yüzde birde iyi insanlar. 17 Yıl öncesini anlatım sincanın; 17 Yıl Önce görevim gereği sincanda oturdum. O zamanlar yaşım küçük olduğu için ve yoğun bir mesai akışım olduğu için pek tanımamıştım sincanı. Ta o zamanlar dolmuştan başka Ankara ile ulaşımı yoktu. Aradan 17 Yıl geçti ve araştarmadan gelip sincana tekrar oturdum, birde ne göreyim, hala dolmuştan başka ulaşım aracı yok. Ben melih gökçeğin sincana ne yaptığını anlamadım doğrusu ama adam kurnaz, bulmuş taşradan gelme insanları oylarını alıp duruyor. Burası Başkent, saat 00.00 dan sonra sinca taksiden başka gelme şansınız yoktur. Bunuda boş verin, ailenizle başka bir şehirden aştiye indiğinizde, sincana gitmek için taksi tutmak zorundasınız, yoksa dolmuşları tıklım tıklımdır.Yani saatin gece olmasına gerek yok. Şimde birde genelevin önündeki çinçinler sincana gelmişler. Yanılmıyorsam, sarayköye, burası tam tadından yenmeyen bir yer olmuş, En yakın zamanda kurtulmaya çalışıyorum, Allah sonumu hayır etsin.




  • Tek kaslı yobazların oldugu barzolarin birbirinin agzına osursuguu pis biyerdir sincan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturduğum semt çayyoluna her hafta sonu gelen kekoların kaynağı
  • 3-4 sene önce harbiden hanzo mekanıydı ama geçen hafta gittiğimde onlardan eser kalmamış gibi evrim geçirmiş sincan
  • Eryaman candır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.