Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kıckerın es 12 basını tavsiye edermisiniz acaba?
  • Alt seri bir bas müzik dinlerken hafiften vursun dersen çok bişey beklemiyosan olabilir tavsiye ederim
  • OTO MÜZİK kardeş merhaba. Alpin 4X150 anfi ve JBL GT 4-12 30 CM 1000 W bass aldım. Bunları orjinal Megane teybine nasıl taktıra bilirim.Tahmini masraf ne kadar tutar. Kocaelinde tanıdığınız varmı. Teşekkürler.
  • dostum Focal Polyglass 165 v3 mu yoksa infinity kappa 1.7 mi? ikiside 3 yollu fakat hangisi en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkissos -- 17 Temmuz 2007; 12:38:25 >
  • MERHABALAR OTO AMFİSİNİ OTO YA NASIL BAĞLAYABİLİRİM??? LÜTFEN HELP ME : (
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptansss

OTO MÜZİK kardeş merhaba. Alpin 4X150 anfi ve JBL GT 4-12 30 CM 1000 W bass aldım. Bunları orjinal Megane teybine nasıl taktıra bilirim.Tahmini masraf ne kadar tutar. Kocaelinde tanıdığınız varmı. Teşekkürler.

megan 1 se araç ön teyibin takıldığı yere çerçeve gerekiyor megan 2 ise gerek yok orjinal teyibinin anfi çıkışı yok oraya dönüştürücü takman gerekecek bence orjinal teyibine kullanma hiç başka bir cihaz al.Bunların montajı ortalama 130 civarı ayrıca kocaelinde tanıdığım yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_caplan

MERHABALAR OTO AMFİSİNİ OTO YA NASIL BAĞLAYABİLİRİM??? LÜTFEN HELP ME : (

Sakın böyle bişey yapmaya kalkma göründüğü kadar kolay değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: narkissos

dostum Focal Polyglass 165 v3 mu yoksa infinity kappa 1.7 mi? ikiside 3 yollu fakat hangisi en iyisidir.

Focal Polyglass 165 v3 tercihimdir... bunu hangi anfi ile besliyosunuz..
  • OTOMÜZİK teşekkür ederim.Ama teybe niye çerçeve lazım anlamadım.Teybi değiştirmiyeceğim.Orjinalliği bozmamaya çalışıyorum. Anfiyide sadece Woofer a bağlamayı düşünüyorum.
  • selamlar.....bı sorum olucaktı....2 tane pıonner 1000W lık woofer'ım war..... eskıden ıkısınede dandık alpın amfıyle beslıyordum.....yetmemeye basladı...onu sattım...sımdı 300 ytl civarında amfı arıyorum..... bu ıkı woofer'ı rahat kaldıracak hangı amfıyı alabılırım..... faturalı, faturasız, marka model hıc farketmez....yeter kı verım alayım... bı yerde sordum pıoner mono 760W lık amfısını 280 e bıraktı....acaba onu mu alsam? yada edıson, jbl gıbı bıseymı alsam?

uygun olan amfıyı marka, modelı ve fıyatıyla cvp verısenız sevınıım
  • herkese merhaba,

25 cm JL Audio 10WQ-4 modeli için portlu ve en ufak ölçülere sahip bir kabin yaptırmam gerekiyor. Portlu kutuda en az 25lt'de kullanıldığı yazıyor. Ölçüleri ne şekilde yapmamı önerirsiniz? Araç 2006 Getz. Malum bagaj ufak olduğu için olabildiğince yer kazanmak istiyorum. Bir diğer sorumda, bu subwoofer'ı 25lt'de kullanmakla 35 lt'de kullanmanun ne gibi farkları olabilir? Yani "nasıl olsa bagaja kabin koycam, bare yerden biraz daha feda edip 35 lt yapiim de güzel çalsın" diye bir mantık olur mu? Amacım tamamen aracın içine temiz bass gelmesi.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptansss

OTOMÜZİK teşekkür ederim.Ama teybe niye çerçeve lazım anlamadım.Teybi değiştirmiyeceğim.Orjinalliği bozmamaya çalışıyorum. Anfiyide sadece Woofer a bağlamayı düşünüyorum.

Teyibi değiştirmeni ben söyledim teyibin kaset çalar değilmi ayrıca illede o teyip diyosan dönüştürücü ile halledersin olayı ...
  • arkada focal 130 2 yollu var suan bende. onde ise infiity ckappa 1.7 3 yollu. anfim ise audison srx 5. focal polyglass v3 almak istiyorum. focalın sesıne hayran kaldım resmen.
  • arkadaşlarım bende 20cm lik pioneer marka 250W eski bir subwooref var.ben sadece bu subwoofer ı verimli bi şekilde çalıştırabilecek amfi arıyorum.sadece subwoofer ıma bağlayabileceğim amfiler önerebilirmisiniz bana? ve ya elinizde satmayı düşündüğünüz amfi varsa onuda değerlendire biliriz.
  • Emre elinde bass var mı 2.el iyi 1sey Yanmaz patlamaz 1sey olsun

Soundstream var diyordun o duruyor mu ? Rms i falan ne onun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: narkissos

arkada focal 130 2 yollu var suan bende. onde ise infiity ckappa 1.7 3 yollu. anfim ise audison srx 5. focal polyglass v3 almak istiyorum. focalın sesıne hayran kaldım resmen.

Evt haklısın bende hayranım focal le ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekka

arkadaşlarım bende 20cm lik pioneer marka 250W eski bir subwooref var.ben sadece bu subwoofer ı verimli bi şekilde çalıştırabilecek amfi arıyorum.sadece subwoofer ıma bağlayabileceğim amfiler önerebilirmisiniz bana? ve ya elinizde satmayı düşündüğünüz amfi varsa onuda değerlendire biliriz.

BUbası hangi arabaya takcaksınız ayrıca arabada yanlızca bas dinlemekte rahatsız eder anfi elimde cok var hallederiz sorun değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Emre elinde bass var mı 2.el iyi 1sey Yanmaz patlamaz 1sey olsun

Soundstream var diyordun o duruyor mu ? Rms i falan ne onun ?

Hüseyin sound stream satıldı 2, el var elimde yine hallederiz yanmayacak bişey yani..
  • Ya kaliteli 1sey ayarlasn fena olmaz hani

EMre world karta peşin fiyatına 6 taksit dimi ? Ayrıca kredi kartının ekstresinde ne diye görünüyor sizin şirketin ismi ? Arkadaşın kartından alacamda babası görürse kıllık yapmasın :) 100-180 arası 1sey düşünüyorum.2.el kaliteli ne var mesela ?
  • [:) komşudan çekeriz parkeci o sıkıntı olmaz ayrıca okadar çıkarta biliyosan sıfır çift bobin girişli orion var işini fazlası ile görür beni msn ne eklesene ordan görüşelim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.