Şimdi Ara

ankara...SES ve GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ ADINA BİLMEK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
0
Favori
26.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tazmaz00

şimdi şöyle baştan alıyım ben bende yazdığım gibi sedan focus var teyp olarak jvc mp3 50x4 var kapılar orjinal ama fena değildir sesi eğer dinlediyseniz biliyosunuzdur focusunkileri.. ben abartrı bişey istemiyorum zaten bagaja bi kutu bas koyayım yeter diyorum.. bası sadece wooferdan alıp teybin basını kısarakta sesi hoparlörlerden alırım diyorum.. belki ilerdede kapı hpoarlörlerini değiştirebilirim.. size edisonu sormuştum anfi olarak ama bugün karar değiştirip jbl in 301.1 mono anfisini alıyım diye düşündüm bas olarakta gene jbl in 30 cm 1200w sub .. siz ne dersiniz?
    bütçe olarak 500 civarı diye düşünüyorum ...

söylediğin malzemeler 450 civarında tesisat+ kablo+ kutu +işçilik var birde tabi bunların fiyatlarıda malzemesine göre değişiyor orta halli bişey desen 50 kutu+70kablo+70 de işçilik dersen toplam 640 felan
    çıkar ....

• Hoşbulduk çok saol.Compenatı teyibemi bağlamayı düşünüyorsun acaba?
  • ankarada tam adresiniz neresi ve sizde 414u bulunurmu varsa kaca verirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bojinov

ankarada tam adresiniz neresi ve sizde 414u bulunurmu varsa kaca verirsiniz

Adresimi pm ne attım.414u derken? neyi kasdettin anlamadım...
  • sony cdx-gt414u radyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

quote:

şimdi şöyle baştan alıyım ben bende yazdığım gibi sedan focus var teyp olarak jvc mp3 50x4 var kapılar orjinal ama fena değildir sesi eğer dinlediyseniz biliyosunuzdur focusunkileri.. ben abartrı bişey istemiyorum zaten bagaja bi kutu bas koyayım yeter diyorum.. bası sadece wooferdan alıp teybin basını kısarakta sesi hoparlörlerden alırım diyorum.. belki ilerdede kapı hpoarlörlerini değiştirebilirim.. size edisonu sormuştum anfi olarak ama bugün karar değiştirip jbl in 301.1 mono anfisini alıyım diye düşündüm bas olarakta gene jbl in 30 cm 1200w sub .. siz ne dersiniz?

söylediğin malzemeler 450 civarında tesisat+ kablo+ kutu +işçilik var birde tabi bunların fiyatlarıda malzemesine göre değişiyor orta halli bişey desen 50 kutu+70kablo+70 de işçilik dersen toplam 640 felan
    çıkar ....

yazdığım malzemeler 380 tutuyor tesisat+kablo+kutu 500-550 arası diye düşünüyorum.. kablo+tesisat için 140 biraz fazla değilmi? tabi işçiliğine ve kablosuna görede değişir ama genelde hemen hemen her yer 70-80 civarı fiyat veriyor kablo+tesisat için.. yani iyi bir işçilik ve kablo için..

• quote:

Orjinalden alıntı: bojinov

sony cdx-gt414u radyo

Söylediğin cihazın fiyatı 340 ytl
    cdx-v3800 320 ytl olur
  • quote:

quote:

quote:

çıkar ....

yazdığım malzemeler 380 tutuyor tesisat+kablo+kutu 500-550 arası diye düşünüyorum.. kablo+tesisat için 140 biraz fazla değilmi? tabi işçiliğine ve kablosuna görede değişir ama genelde hemen hemen her yer 70-80 civarı fiyat veriyor kablo+tesisat için.. yani iyi bir işçilik ve kablo için..

Sen eğerki bu malzemeleri bu fiyata bulduysan çok iyi hiç kaçırma:sende diyosun bak bunu işçiliğe kabloya göre değişiyor:Beni kimse yanlış anlamasın sen mesala ne için şahine değilde focusa biniyosun herşeyiyle daha iyi olduğu için demi?Bizim iştede biraz öyle montajcı arkadaşların çoğu ne yapıyor biliyomusun güç kablosu ile rca sinyal kablosunu bir arada götütüyorlar niye biliyomusun fazla zaman kaybetmeyelim uğraşmıyalım diye kabloları tepiştiriyolar döşemenin altına nasılsa gözükmüyo diye sistem ayarlarken malzemenin özelliklerine bakmıyolar şimdi diyeceksinki bunlar ne iş yarıyacak her markanın her modelinin ayrı ayrı kendine has özellikleri var hiç dikkat ettinmi örneğin bas kaç hz ile kaç hz arasında çalışıyor tepki veriyor kaç hrz de daha dayanıklı kalıyor çift bobinli bir basta ne yapılıyo tek bobinli bir basta ne yapılıyor anfiye bağlanırken nasıl bağlanıyor parelel bağlantıda ve seri bağlantıda nasıl bir ton çıkıyor anfiyi nederece bir kasma oluyor nederece dayanıklı oluyo anfiye girerken rms ve peak ne ne kadar dikkat ediliyor sen müziği dinlerken arabada en çok beklediğin müzik tonu ney mesala bası sert çalmasınımı yoksa derin uzatmalı basmı hangisi+ müzik ile bas orantılı +müzik bas ağırlıklı hangisi senin için önemli olan yükses ses yada ses kalitesi yada her ikiside bilemem senin zevkin bu sana anlattığım yanlızca bas ve anfi içindi bunun kutusu şusu busuda ayrı artık gerisini sen tahmin et?

• Hadi bakalım gelmişsin askerden hayırlı olsun ...

Abi ni hiç sevmiyorum gerçide neyse ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

Hadi bakalım gelmişsin askerden hayırlı olsun ...

Abi ni hiç sevmiyorum gerçide neyse ...

Saol öncelikle. Hiçkimse kimseyi sevmek zorunda değil! Ayrıca bu şekilde lansiye etmen çok yanlış...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çıkar ....

Sen eğerki bu malzemeleri bu fiyata bulduysan çok iyi hiç kaçırma:sende diyosun bak bunu işçiliğe kabloya göre değişiyor:Beni kimse yanlış anlamasın sen mesala ne için şahine değilde focusa biniyosun herşeyiyle daha iyi olduğu için demi?Bizim iştede biraz öyle montajcı arkadaşların çoğu ne yapıyor biliyomusun güç kablosu ile rca sinyal kablosunu bir arada götütüyorlar niye biliyomusun fazla zaman kaybetmeyelim uğraşmıyalım diye kabloları tepiştiriyolar döşemenin altına nasılsa gözükmüyo diye sistem ayarlarken malzemenin özelliklerine bakmıyolar şimdi diyeceksinki bunlar ne iş yarıyacak her markanın her modelinin ayrı ayrı kendine has özellikleri var hiç dikkat ettinmi örneğin bas kaç hz ile kaç hz arasında çalışıyor tepki veriyor kaç hrz de daha dayanıklı kalıyor çift bobinli bir basta ne yapılıyo tek bobinli bir basta ne yapılıyor anfiye bağlanırken nasıl bağlanıyor parelel bağlantıda ve seri bağlantıda nasıl bir ton çıkıyor anfiyi nederece bir kasma oluyor nederece dayanıklı oluyo anfiye girerken rms ve peak ne ne kadar dikkat ediliyor sen müziği dinlerken arabada en çok beklediğin müzik tonu ney mesala bası sert çalmasınımı yoksa derin uzatmalı basmı hangisi+ müzik ile bas orantılı +müzik bas ağırlıklı hangisi senin için önemli olan yükses ses yada ses kalitesi yada her ikiside bilemem senin zevkin bu sana anlattığım yanlızca bas ve anfi içindi bunun kutusu şusu busuda ayrı artık gerisini sen tahmin et?

malzemeler şu an piyasada hep bu fiyat ortalama zaten yani pek kaçırıcağım bişey yok açıkçası hatta istanbulda dahada ucuza alan arkadaşlarım var..herneyse...dediklerinize kesinlikle katılıyorum zaten bende yazmıştım illaki işçiliğine ve kullanılan malzemeye göre değişir biliyorum diye.. yanlış anlamayın sizin yaptığınız işe saygılıyım ama ben zaten yapılabilecek iyi bir işçilik ve iyi bir malzeme bile olsa dediğiniz fiyat biraz fazla geldiği için söylemiştim.. tabiki el emeğinin değeri tartışılmaz sonuçta siz şu fiyata yaparım dersiniz işçiliğinizin hakkını istersiniz isteyende yaptırır orası ayrı ama bende sadece sizden fikir almak adına söylemiştim..

• Orjinalden alıntı: tazmaz00

yaptığınız işe saygılıyım ama ben zaten yapılabilecek iyi bir işçilik ve iyi bir malzeme bile olsa dediğiniz fiyat biraz fazla geldiği için söylemiştim.. tabiki el emeğinin değeri tartışılmaz sonuçta siz şu fiyata yaparım dersiniz işçiliğinizin hakkını istersiniz isteyende yaptırır orası ayrı ama bende sadece sizden fikir almak adına söylemiştim..

javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomüzik -- 5 Nisan 2007; 18:58:10 >
  • quote:

Hoşbulduk çok saol.Compenatı teyibemi bağlamayı düşünüyorsun acaba?

hayır dostum gmx 904 amfim var.bitanede magnat hot rod 2500 bas amfisi(abinden aldım)904 le beslemeyi düşünüyorum.
  • hayırlı olsun

pioneer deh 6850 mp ve 6800mp
    ve sony mex r1 (dvdli)
    bunların fiyatını öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eldorado06

quote:

Hoşbulduk çok saol.Compenatı teyibemi bağlamayı düşünüyorsun acaba?

hayır dostum gmx 904 amfim var.bitanede magnat hot rod 2500 bas amfisi(abinden aldım)904 le beslemeyi düşünüyorum.

vibe-mac audio-kiçker-sound stream bunlar gayet iyi fiyat olarakta kalite olarakta burda birebir konuşup kararlaştırırsak daha iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KalsiyumKarbonat

hayırlı olsun

pioneer deh 6850 mp ve 6800mp
    ve sony mex r1 (dvdli)
    bunların fiyatını öğrenebilir miyim?

Çok saol o ürünlerden artık kalmadı diyebilirim..
  • Ooo nörüyon emre ellaammm?

arkadaşlar emre kardeşimiz ses sistemlerinde gerçekten iyi çalışır. özellikle 144.7 desibellik bi 206 maceramız olmuştu kendisiyle işçilik ve fiyat konusunda elinden geleni yapar..
    tesisat yaptıracaklara duyrulur...
  • quote:

vibe-mac audio-kiçker-sound stream bunlar gayet iyi fiyat olarakta kalite olarakta burda birebir konuşup kararlaştırırsak daha iyi olur...

mayısta inşallah ordayım kardeş.o zaman konuşuruz bakarız
  • Hoşgeldin dostum, Muğla'da bulunuyorum ve sadece fikir amaçlı olarak bir soru sormak istiyorum. 1 hafta önce ikinci el 2000 model Focus HB aldık, araç beklentimin de üstünde çıktı yalnız hoparlörleri pek ihtiyacımı karşılamıyor. Gerçi kötü değil ama biraz cızırtı yapıyor özellikle basslarda. Araca komple tesisat döşeme gibi bir niyetim yok yalnız kapılardaki hoparlörleri değiştirmekle daha sağlıklı bir ses kalitesine kavuşabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Ooo nörüyon emre ellaammm?

arkadaşlar emre kardeşimiz ses sistemlerinde gerçekten iyi çalışır. özellikle 144.7 desibellik bi 206 maceramız olmuştu kendisiyle işçilik ve fiyat konusunda elinden geleni yapar..
    tesisat yaptıracaklara duyrulur...

Vay emrah naber? saol ilgin için kardeş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.