Şimdi Ara

Ankara Petek Temizleme Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli Form üyeleri, Donanım Haber hemen hemen herkesin her alanda bilgi edinmek için baş vurduğu ve içerisin de çok değerli bilgilerin de bulunduğu bir formdur. Bu sebepten dolayı faydalandığım konular kadar, fayda sağlayabileceğim konuları da burada sunmaktan zevk alıyorum.

    Petek Temizliği Nedir?

    Evet bilindiği üzere petek temizliği son zamanlar da çok yaygın bir sektör haline gelmiş durumdadır. O kadar ki her iş alanından insanlar edinmiş olduğu bir Petek Temizleme Makinesi ve hiç araştırılmadan kullanılan petek temizleme kimyasalı ile müşterilerin evine giderek petek temizleme uygulamasını yapmaktadır. Bu sektör son zamanlar da iyi bir kazanç kapısı haline dönüştüğünden, dondurmacısından, öğretmenine, sıvacısından, pazarcısına anlayan ve anlamayan her kes bu işi yapmak ve karlı pastadan bir dilim alabilmek için internet sitelerinden sizlere ulaşmaktadır.

    Peki Bu işte İyi olanı nasıl anlayabiliriz?

    Öncelikle sabit adres ve Vergi levhası çok önemli. Bu işi yaptırmak istediğiniz kişiye size fatura verebileceğini sorun. Konuşma ve sorularınıza profesyonel cevaplar verme çok önemli. Telefon ile internetten bulduğunuz bu numaraları aramadan önce aklınız da sormak istediğiniz soruları belirleyin ve not edin.

    * Kullandığı kimyasal Markamı?
    * Kimyasal Ambalajlı ve etiketli mi?
    * Petekleri Makine ile mi temizliyor?
    * Uygulamayı Nasıl Yapıyor ?
    * Randevu saati ve günü veriliyor mu ?

    gibi bir kaç soru ile sizlere verilen bilgileri mutlaka değerlendirerek petek temizleme uygulaması yaptırmalısınız.

    Firma olarak biz saydığımız tüm koşulları gerçekleştirme yönünde gayret gösteriyoruz. Teknik tesisat dediğimiz makine ve cihazlar ile yapılan bu iş alanın da kurumsallaşmak için Müşteri Memnuniyetine çok önem veriyoruz. En iyi reklam ve en iyi sermaye memnun bırakılmış bir müşteridir. ilkesi ile bu gün değil her gün kazanmak için müşterilerimize yatırım yapmaya gayret ediyoruz. Murat Teknik Tesisat olarak yıldır Ankara Petek Temizleme servisini her bölgede her ilçede profesyonel bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz. Sadece hizmet öncesi değil, hizmet sonrası da müşteri memnuniyetiniz korumak için ve sürekli ulaşılabilir bir firma için Ankara Petek Temizleme Servisini tercih edebilirsiniz. Murat Teknik Tesisat güvencesinde, Termal Kameralı Su Kaçak Tespiti, Robot Makineler ile Tıkalı Kanal Açma, Kanal Görüntüleme gibi alanların yanın da Kimyasallı Petek Temizleme hizmetinizde sizlere en kaliteli ve güvenilir bir şekilde sunuyoruz. Bunu gurur duyarak söylüyoruz.

    Murat Teknik Tesisat (Ankara)
    www.ankarasutesisatci.com



    İletişim : 05396664248

    Ankara Petek Temizleme Firması
    Ankara Petek Temizleme Firması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtplvc -- 13 Aralık 2017; 0:23:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.