Dezenformasyon yapmaya çalışmak yerine özel mesaj ile ulaşsaydınız tüm sorularınızın cevaplarını alabilirdiniz. Yaklaşımınız ve üslubunuz hiç hoş değil. Bana "sen" diye hitap edecek kadar beni tanıyor musunuz? Neyse uzun uzadıya yazmıştım ama sildim. İletinizi şikayet ettim, bilginize.
Merhaba, Benim vereceğim eğitimin kalitesini benim açtığım konuda bu denli irdelediğinize ve vergi konusunda bu denli hassasiyet gösterdiğinize göre sanırım Akademik olarak pedagoji konusunda bir kariyeriniz var. Ancak bu sizin için yeterli gelmemiş olacak ki Maliye ve Hukuk alanında da ihtisas yapmışsınız. Birini itham etmek ya da zan altında bırakmak hiç hoş bir davranış değildir. Hele ki bu kişiyi hiç tanımıyorsanız. Yaptığınız şeyde art niyetli olduğunuzu düşünüyorum. Hizmet Alım-Satım forumunda hizmet vermekte olan herkese aynı hassasiyeti göstermeyip sadece benim konumda konuşmanız da oldukça mânidar. Benim kullandığım windows, office, antivirüs, müzik programı bile lisanslı iken ( Elimde hepsinin faturası mevcuttur. İbraz edebilirim. ), Benim hakkımda ya da vereceğim eğitimin kalitesi hakkında en ufak bir fikriniz yokken "hangi pedagojik bilginle?" gibi bir cümleyle bunu sorgulamak en hafif tabirle ayıptır. Sorularınız doğru olabilir ancak üslubunuz yanlıştır. Bu üslupla benden cevap alamazsınız. Sizden ricam konumu daha fazla kirletmemeniz.