Şimdi Ara

Ankara Özel Ders -- Matematik-Fizik-Kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ankara Özel Ders -- Matematik-Fizik-Kimya
    Merhabalar,

Ankara'da bir üniversitede Elektronik Haberleşme Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Mühendislik eğitimi aldığım için Sayısal dersler konusunda daha rahat yardımcı olabilirim. Boş vakitlerimi ihtiyacı olan arkadaşlarıma yardımcı olarak geçirmek istiyorum. Matematik, Fizik, Kimya alanlarında İlköğretim'den Lise'ye kadar her seviyede ders verebilirim. Amacım hem emeğimin karşılığını almak hem de ihtiyacı olan arkadaşlarıma destek olmaktır. Daha önce İlk öğretim 4 ve 5. sınıf, Orta öğretim 6-7-8 ve Lise 1-2 seviyelerinde tecrübelerim oldu. :)
    İstediğim ücretler Ankara piyasasının oldukça altındadır.

Matematik dersi için saatlik 25 TL

Fizik ve Kimya dersleri için saatlik 20TL ücret talep etmekteyim.

Dersleri sizin evinize gelerek vermekteyim.

İkili ilişkilerim oldukça iyidir. Rahat iletişim kurabilen bir insanım. İstek halinde referans verebilirim. :)

Ders programı hem öğrencinin hem de benim programıma göre rahatlıkla ayarlanabilir.

Unutulmamalıdır ki özel ders'te öğrenci ile birebir ilgilenildiği için eksik olan konuları daha hızlı bir şekilde tamamlanabilir.

Konu ile ilgili aklınıza takılan her şeyi pm ile sorabilirsiniz.
    Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dezenformasyon yapmaya çalışmak yerine özel mesaj ile ulaşsaydınız tüm sorularınızın cevaplarını alabilirdiniz. Yaklaşımınız ve üslubunuz hiç hoş değil. Bana "sen" diye hitap edecek kadar beni tanıyor musunuz? Neyse uzun uzadıya yazmıştım ama sildim. İletinizi şikayet ettim, bilginize.

• Merhaba,
    Benim vereceğim eğitimin kalitesini benim açtığım konuda bu denli irdelediğinize ve vergi konusunda bu denli hassasiyet gösterdiğinize göre sanırım Akademik olarak pedagoji konusunda bir kariyeriniz var. Ancak bu sizin için yeterli gelmemiş olacak ki Maliye ve Hukuk alanında da ihtisas yapmışsınız. Birini itham etmek ya da zan altında bırakmak hiç hoş bir davranış değildir. Hele ki bu kişiyi hiç tanımıyorsanız. Yaptığınız şeyde art niyetli olduğunuzu düşünüyorum. Hizmet Alım-Satım forumunda hizmet vermekte olan herkese aynı hassasiyeti göstermeyip sadece benim konumda konuşmanız da oldukça mânidar. Benim kullandığım windows, office, antivirüs, müzik programı bile lisanslı iken ( Elimde hepsinin faturası mevcuttur. İbraz edebilirim. ), Benim hakkımda ya da vereceğim eğitimin kalitesi hakkında en ufak bir fikriniz yokken "hangi pedagojik bilginle?" gibi bir cümleyle bunu sorgulamak en hafif tabirle ayıptır. Sorularınız doğru olabilir ancak üslubunuz yanlıştır. Bu üslupla benden cevap alamazsınız. Sizden ricam konumu daha fazla kirletmemeniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.