Şimdi Ara

ANKARA MERPA BİLGİSAYARA DİKKAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda böle salak firma görmedim.Güya toptancıyız diye geçinip son kullanıcıya ürünsatmıyoruz diyolar ama satıyolar. Bi ürün verdim garantiye 1 ayı geçti hala gelecek. Ürün alırken kredi kartından çektirmiştik salaklar 2 kere çekmişler. Elemanları zaten biribirinden dana. Amacım burda oturup firmayı kötülemek değil sadece bundan sonra bilmeden yanlışlıkla oradan mal alıp benim gibi madur olmanızı istemiyorum o kadar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Daha ne olsun.
    Bir de imzandaki domainin süresi dolmuş haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuti -- 6 Haziran 2005, 10:08:28 >
  • Ürünün teknik serviste kalma süresi 30 işgününü geçtiyse ihtar verip ürünün fatura bedelinin iadesini talep edebilirsin. Aynı problemleri ben başka bir firma ile yaşadım. 2 tane faks çektim eşek gibi anıra anıra yalvararak özür dilerdiler ve parayı iade ettiler.

Kredi kartından iki kez çekilen para içinde yanlış çekilmiş olan ücretin derhal iade edilmesini aksi takdirde konuyu dolandırıcılık kapsamında banka aracılığıyla yargıya intikal ettireceğini söyleyebilirsin.

Verdiğin ürünün teknik serviste kalma süresi 30 işgününü geçtiyse gönderilecek ihtar konusunda yardımcı olabilirim.
  • quote:

Verdiğin ürünün teknik serviste kalma süresi 30 işgününü geçtiyse gönderilecek ihtar konusunda yardımcı olabilirim.

çok sevinirim.

• Ürün tam olarak hangi gün teknik servise bırakıldı? Teknik servise bırakılırken herhangi bir teslim fişi-makbuz aldınız mı? Ürününün faturası duruyor mu? Başlangıç için bunlar yeterli.

•  ANKARA MERPA BİLGİSAYARA DİKKAT !!!

ANKARA MERPA BİLGİSAYARA DİKKAT !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 6 Haziran 2005, 10:37:53 >

• 35 gün olmuş, fiş makbuz var evet, fatura duruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara için MACBOOK PRO tamir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 hafta 5 işgünü. Resmi tatiller hafta içine denk geliyorsa bu günler sayılmaz. Servis teslim fişinin üzerindeki tam tarih nedir?
  • 31/04/05 TARİHLİ.

• üzülerek katılmak zorundayım. hayatımda bi r defa iim oldu orayla. intel işlemci almak zorunda kaldım bin türlü nedenden. gerçekten çok laçka dandik bir firma. kimin eli kimin cebinde belli değil. bir daha asla adımımı atmadım oraya
  • 3 yıldır orayla çalışıyorum hiç problemim olmadı
  • HEHE Bu bahsi geçen firma ezelden beri Böyle ki....
    Üzülerek arkadaşlar geçmiş olsun diyorum ve Bahsedilen firma için yaptıkları işe sadece Sevgiyle Kalınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.