Şimdi Ara

Ankara mavi bilgisayar eleman arıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun gazetede ilanı gördüm gittim bakıyım dedim nedir diye

Karşıma kılkuyruk bi adam geldi ve bana 15 GUN BEDAVA ÇALIŞ DENEME SÜRESİ ondan sonra kal ya da gidersin dedi.

MAVİ ATAKULDEKİ GÜNLERİNİZİ BİLİRİMç Mavinin burnu kalkmış ürünleri pahalı sattıgını adam kendi ağzıyla yakaladım. Bana aynen böyle dedi.

Başka yerde bluetooh 10 lirdır sen müşteriye bunu iy gösterirsin 20 liraya satarsın bize böyle kişiler lazım...

Adamın adı da ANIL mıydı hatırlamıyorum ama yanında çalışana allah sabır versin iki dakika duramadım adamın yanında.

bide selanik caddesi 75/12 de SMART üstünde network elemanı aranıyor iş arayan varsa hürriyette ilan var veya direk gazetedi ilana için geldim desin gitsin firma adı bimeks bilgisayar ve 3 ncü katta idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 8 Ocak 2007; 23:26:21 >

• ülke üçkağıtçı dolu normaldir böylelerinin olması allah bildiği gibi yapsın haram zıkkım olsun o paralar
  • Bir de en çok zoruma giden adamla konuşuurken bana direk 15 gün gel seni beğenirsek kalırsın demesi oldu...

Adam zaten kılkuyruk yanında çalışanlara Allah sabır versin...

beni ankara buluşmasından filan bilen bilir oyle tip bi adam değilimdir.
  • Bir ara laf vardı esnaflar arasında bende kulak misafiri olmuştum bu mavi bilgisayar fethullah gülenciymiş doğrumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.