bende yaklaşık 1.5 yıldır ostimdeki milangazdan alıyorum gimat tarafında olandan, çok şükür şimdiye kadar hiç bir sıkıntı olmadı,az km gittiği yok,herkesede rahatlıkla tasiye ederim.. ayrıca o tar tar diye gelen ses,toplam deponun %80 nini geçtiği için geliyor,kimileri zararlı desede uzun yola çıkınca çok faydası oluyor,daha fazla km gidiyorsun,daha ucuz lpg ile.
Katkılıyı kim neye göre tavsiye etmiyor anlamış değilimdir, ne zaman ucuzundan alsam pişman oldum ya shell'den ya da opeth aygaz alıyorum hep en uzun menziili opetten yaptım. Yaklaşık 20litre gazla 282km shellden 256 felan yapmıştım ama rekorum daki yolum daha düzdü. Öbür ucuz bulduklarımla 200ü geçsem yetiyor bana...
Katkılınında zarar verdiğine dair kesin bi kanıt var mı herhangi bir yerde? Koca dünya devi opet düşünmüştür heralde onu diyorum yoksa sırf reklam için mi katkı koyuyor içine oda düz satar?
quote:
Orijinalden alıntı: chevymel1
iki yıldır buradan alıyorum cok cok memnunum kim ne derse desin gayet güzel gazı var az km falanda yaptıgı yok shellden ve opettende denedim bikac kere hiçbi fark olmadı kmde, aynı paraya tekabül eden bir depoda yaklasık 50 km daha fazla yol yapıyorum
Belki arabadan arabaya LPG sistemine göre değişiyordur? Ben 2002 Toyota Yaris 1.3 LPG sistemi tomosetto sıralı ile denedim katkılıyla hep daha fazla km yaptım uzun yoldada şehir içindede.
quote:
Orijinalden alıntı: levent_yavuz
quote:
Orijinalden alıntı: makusla06
Pompa basınçlarıyla çok güzel oynuyorlar...kimi yerden 60 tl ye fullennen araç kimi yerden 70 tl ye fulleniyor...
önemli olan kaç litre aldığınız
aynı fiyattan dostum biri daha çok biri daha az litrede fulleniyor..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: levent_yavuz
quote:
Pompa basınçlarıyla çok güzel oynuyorlar...kimi yerden 60 tl ye fullennen araç kimi yerden 70 tl ye fulleniyor...
önemli olan kaç litre aldığınız
aynı fiyattan dostum biri daha çok biri daha az litrede fulleniyor..
her defasında farklı litreye fullenmesi tamamen pompalardan kaynaklı bir durum. siz her fullediğiniz kaç litre ile kaç km yol gidiyor ona bakın. mesela benim aracım ortalam 8.5 litra gaz harcıyor 100km de. deponun kaça dolduğu çokta önemli değil. opette aldığımda 30-33 LT alan depo Shellden aldığımda 36-38Lt arası doluyor. pompa farkı
arkadaşlar sizin arabalarınızın modelleri nedir anlamadım. bende hyundai getz var 2007 1.4 otomatik lovato marka gaz taktırdım. 50 tl ye 180 km gidiyor 50tl ye 22 lt falan gaz oluyor. full den almıştım en çok orada gitmişti bendede. ama tam hesap yapmamıştım. 97 model corolla var babamda oda 55 tl ye 265 km yol yaptığını söylüyor. tamam benim arabam otomatik ama 100 km kadar farkeder mi ? yakıttan çok muzdaribim hergün nerdese 100 km yol yapıyorum.
2001 1,6 golf düz vites en son ölçtüğümde 1-1,5 ay önce 11 lt yakıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: cemalefendi
arkadaşlar sizin arabalarınızın modelleri nedir anlamadım. bende hyundai getz var 2007 1.4 otomatik lovato marka gaz taktırdım. 50 tl ye 180 km gidiyor 50tl ye 22 lt falan gaz oluyor. full den almıştım en çok orada gitmişti bendede. ama tam hesap yapmamıştım. 97 model corolla var babamda oda 55 tl ye 265 km yol yaptığını söylüyor. tamam benim arabam otomatik ama 100 km kadar farkeder mi ? yakıttan çok muzdaribim hergün nerdese 100 km yol yapıyorum.
ben 45tl'ye 282 km yaptım yaris ile LPG Trabzondan alınma (baya pahalı ankaraya göre)19-20 litre arası bişey tahminen küçük simit tankla. 55TL ye 97 corollayla 265km gidilebilir. tüp 1.80-1.90 civarıyken Amasya-Trabzon arasını(450km) tam 56TL ye gelmiştim.
o zaman benim getz neden bu kadar çok yakıyo. bi fikir üretebilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: baris347
(Ankarada lpg diye daha önce açılan konu amacından şaşmış bi durumda sayfalarca dolmuş olduğundan ,bir Ankaralı olarak ucuz lpg 'nin buradan duyurulup sürekli takibi yapılarak güncel tutulacaktır.)
16 Mart 2011 tarihi itibariyle,
ANKARA -aktaş/benderesi- MiLANGAZ'da
1.82 TL'ye düşmüştür LPG
(Hemen depo doldurulmuştur :)
haber vereyim istedim ...
İndirim yapmasının nedeni normal yerler 2,12 den 2,05 TL ye indi
quote:
Orijinalden alıntı: muzzy255
burdan aldığım 1 depoyla 290 km giderken, marka olarak bilinen diğer istasyonlardan aldığım 1 depoyla 375 km'ye kadar gidebildim..
ben burdan aldığım gazla ortalama şehir içi yoğun trafikde 325 km gidiyorum. arabamda şehir içi sadece lpg 0.215 TL. benzin dahil; 0,25 tl yakıyor
hemşerim ben bu konudan forumda açtım sen niye bi daha açıyon ki anlamadım