Şimdi Ara

Ankara Loris Ajans Web Sitesi | E-Ticaret | SEO | Kurumsal Kimlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ;

    Loris Ajans olarak Ankara'da hizmet vermeye başladık. Hizmetlerimizin arasında web tasarım, e-ticaret sitesi, SEO hizmetleri, kurumsal kimlik tasarımları bulunmaktadır.

    Web Sitesi ;
    Loris Ajans web sitesi tasarımlarımız tamamen responsive olup isteğe göre mobil site şeklinde de uyarlanabilir.

    E-Ticaret ;
    Loris Ajans E-ticaret tasarımlarımız tamamen responsive tasarımdır. Başta sanal pos uyumluluğu olmak üzere, kargo entegrasyonları, taksit seçenekleri, dil seçenekleri, geliştirilebilir arayüz, benzer ürünler modülü, önerilen ürünler modülü, en çok satanlar modülü, kampanya modülleri, bültenler, raporlama araçları ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Loris Ajans E-Ticaret paketlerimiz kaliteli tasarım ve uygun fiyat garantisiyle sizlerle buluşuyor.

    Kurumsal Kimlik ;
    Loris Ajans kurumsal kimlik tasarımlarımız tamamen sizlere özgün olup birçok kategoride uygulanmaktadır. Kartvizit, antetli kağıt, fatura, makbuz, katalog, broşür, el ilanı gibi kurumsal tasarımlar yanında baskılı ıslak mendil, baskılı şeker, baskılı kalem, bloknot, roll-up, afiş, billboard tasarımlarımız mevcuttur. Ayrıca Loris Ajans kurumsal kimlik tasarımlarının tüm baskı-basım adımları Loris Ajans tarafından yapılabilmektedir.

    SEO Hizmetleri ;
    Loris Ajans SEO Hizmetleri sizleri rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlarken aynı zamanda milyonlara duyurulmanızı kolaylaştırır. Loris Ajans SEO Hizmetlerini uygularken sürekli değişkenlik gösteren Google algoritmalarını etkin şekilde kullanarak sizlere daha kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

    Loris Ajans olarak misyonumuz ; her geçen gün dahada büyüyen dünya internet ağında müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktır.

    Loris Ajans Web Sitesi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.