Şimdi Ara

Ankara lazer liposuction

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lazer işlerinde en fazla tercih edilen yöntemlerden biride lazer liposuction işleminin yapılmasıdır. Bu işlemler de her ne kadar lazer ile bölgesel incelme olsa dahi yinede bir takım işlemler yapılmaktadır. Bu yazıda lazer liposuction adına yapılmış olan yazımız bulunmaktadır.

    lazer liposuction işlemlerinde kişilerin karın ve bel ile bazı incelmesi istedikleri bölgelerde yapılan bu işlemde asıl amaç aslında bölgesel incelme yapılasıdır. Kadın erkek fark etmeden yapılan bu lazer liposuction ile yağ eritme işleminde genelde karın ile bel bölgesine yapılmaktadır. İşlem alınan yağın miktarına göre değişmektedir. Yapılmakta olan özetle şudur ve yağların olduğu bölgeden Ankara lazer liposuction uygulaması ile fazla olan yağların parçalanması sağlanmaktadır. Ankara ilinde lazer işlemi yapan bir çok estetik cerrah bulunmaktadır. Bu işlem öncesi ve sonrası çok önemli olduğu için konusunda uzman tarafından bu hizmetlerin alınması ve kesinlikle uzman cerrah tarafında işlemin yapılması gerekir. Yağların parçalanması sonucunda bir vakum aleti ile önce parçalanan yağların çekim işlemi yapılmaktadır.

    Parçalanan bu yağlar sonrasında özel bir vakum ameliyatı ile çekilir. Bu sayede kişi bölgesel olarak incelmiş olur. Uzman doktor kontrolünde yapılan lazer liposuction ameliyatı sonrasında iki hafta kadar korse takılması istenmektedir.Ankara lazer liposuction ile ilgili bir çok tavsiye edilen yerler bulunmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.