Şimdi Ara

ankara-konya antalya yolu nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle yapım çalışması olmadığında ankara konya antalya yolu bence en iyi seçenek, ancak şu anda gerçekten kötü durumda..sadece zift olarak bakmamak lazım gevşek mıcır çok tehlikeli ve baya mesafede serili, zift temizlenir mesele değil antalyaya iner inmez temizlettim ama benim arabanın camın patlamadığına şükrettim kaputta taş deyen yerlerde boya astar gitmiş saç görünüyo resmen 10-15 tane nokta var böyle..allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi millet mıcırda 150-160 la gidiyo üstüne uçsa kaçamazsın..velhasıl şu periyodda imkanı olan arkadaşların afyon yolunu kullanmasını tavsiye ederim nitekim ben konyaya dönüşte ısparta üzerinden sultandağları akşehir yolunu kullanarak yaklaşık 100 km fazla yol yaptım hiç de pişman değilim :)
  • Manavgat'a gidecekseniz size önerim diğer seçenekte yol çalışması olduğu için , Isparta üzeri gitmeniz.
    Bu seçenek Manavgat için Burdur istikametinden daha kısadır.
    Bunun dışında Beyşehir , Derebucak istikametindende Manavgat'a gelen arkadaşlarım var.
  • Ankara-Konya arası yol mükemmel derecede güzel.Çoğu yer sıcak asfalt.Oldukça rahat gelirsin.Konya-Seydişehir arası bazı yerlerde yol tek şeride düşüyor ama genelde yol 3 şeritli olduğundan fazla bir problem çekmezsin.Ancak Seydişehir-Manavgat arasında geçmiş senelerde olduğu gibi geleneksel zift ve mıcır dökme şenliği başladı aman diyeyim dikkatli ol sıkıntı çıkabilir.Hız sınırlarını pek aşmamaya gayret gösterin radar kontrolü oldukça fazla.Hatta Ankara-Konya arası havadan bile takip yapıyorlar Yalnız o yolun manzarası mükemmeldir.Tavsiye ederim.
  • Bu güzergahı dün kullandım. Ankara-seydişehir arası sıkıcı. Seydişehir ile manavgat arası süper.Virajlı ve rampası bol yolları seviyorsanız tabi.Manavgat-Antalya arası bildiğiniz gibi.Ş.arası ama ş.içi kıvamında saçma bir yol.
    Yol çalışması toplamda 2 km. Öyle sorun oluşturacak yol çalışması görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

ankara konya yolundan nevşehir e gitmiştik,açıkcası kamyonlar,tırlar yolun içine etmiş.

nevşehire giderken artık gölbaşı-bala-kaman-kırşehir-hacıbektaş-gülşehir istikameti hem temiz hem full duble yol. şiddetle tavisye ederim. ayrıcada daha kısa. hem kırıkkale nin yoğun trafiğini özellikle bayramlarda v.s. lerde Aksaray yolunun da gereksiz gölü dolanmasını görmüyorsunuz.

Güzel yol gerçekten. Trafik de çok rahat

• Bende bayramda memlekete gitmek için ya Antalya-Manavgat-Seydişehir-Konya istikametini seçeceğim veya Antalya-Isparta-Konya yolunu seçeceğim.. O zamana kadar bu ziftleme işi bitermi belli olmaz.. Yine buradan paylaşırız..
  • Arkadaşlar yakın zamanda konya-seydişehir-akseki-antalya yolunu kullanan var mı? Yoldaki zift durumunda bir değişiklik var mı?
  • bu ayın 10 unda geldim o yoldan,zift filan yok ama seydişehire kadar yol virajlı ve gidiş geliş,ondan sonrası dümdüz ,ara sıra çalışmalar var ve mıcıra dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenxoca -- 17 Ağustos 2011; 22:52:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

bu ayın 10 unda geldim o yoldan,zift filan yok ama seydişehire kadar yol virajlı ve gidiş geliş,ondan sonrası dümdüz ,ara sıra çalışmalar var ve mıcıra dikkat

Artık sıcaklıklarda düşmeye başladığından taze zift dökülmezse bende sıkıntı olacağını düşünmüyorum.. Dediğiniz gibi aslında mıcır daha tehlikeli..
  • sürekli kullandığım bir yol toroslarda çalışma vardı biras konya düzlüğü sıkıcı olur bunaltır adamı bas gitsin :))
  • Bi hort çekelim.

Bu ay sonu Kayseri'de, Temmuz başı da Ürgüp'te olucam. Oradan Konya'ya geçeyim 2 gün kalayım diyorum. Konya'dan sonra da Bolu'ya geçicem. Konya - Ankara- Bolu şeklinde olur heralde. Ne dersiniz yol durumu nasıl?
  • 1. Yol kalabalık mı?

2. Yollar çift şeritli ve geniş mi?

3. En son o yolda geldiğimde uçurumlarla dolu olduğunu hatırlıyorum, tehlikeli mi?

4. Havalar soğuk malum, karlı buzlu mu?

5. Şehiriçi araba sürme deneyimim ileri düzeyde ama şehirlerarası deneyimsizim. Ne tavsiye edersiniz?

• narsess kullanıcısına yanıt

Antalya da nereye gideceksiniz? Merkeze mi, ilçeye mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tommyvercetti07 kullanıcısına yanıt

tam tersı Konya ıcın sordum tunel acık mı acaba? demıskazık mı serıkten sonrakı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.