Şimdi Ara

Ankara Kızılay FEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mezunum.Bu sene finale gittim ama memnun kalamadım.FEMın muduru bnm okul ogretmenımın samımı arkadasıymıs o yuzde indirim yapılacak.

sadece öğretmen kalitesi,etüt imkanları gibi programlardan sızden yardım beklıyorum.

feme kayıt olayım mı yoksa ..?

• tm mi mf mi?
  • up... ben de aynı konularda bilgi istiyorum hocam . indirimli veya indirimsiz fiyatları da paylaşırsan sevinirim. şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLikeChemistry -- 25 Temmuz 2013; 1:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: politikinsan

tm mi mf mi?

sayısalım.
  • aslında sayısalı iyidir finalin.neden beğenmedin ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: politikinsan

aslında sayısalı iyidir finalin.neden beğenmedin ki?

ayrımcılık hat safhada.etüt ve soru çözüm saatleri çok sınırlı.kitap yazarları ve iyi öğretmenler iyi sınıfa.oturduğumuz sıralar bile fark gösteriyor o derece.

sadece fem hakkında bilgi almak istiyorum.bilgin var mı?
  • sınıf arkadaşlarım tavsiye etmiyordu.(bu arada sayısal değilim onlar da değildi o yüzden fem hakkında pek bir şey söylemeyeyim.)
  • ciddi olarak yardıma ihtiyacım var.

UP !
  • UP UP UP UP UP
  • Bu sene ben Fem deydim. Biraz üst sınıflardaydım ( sınav sonucum ne kadar düşük olsada ). Bizim hocalarımız çok kaliteliydi. Ben çok memnundum. Özellikle rehber hocamı çok sevdim. Adam her hafta düzenli bi şekilde kontrol ve motive olmamız için bizimle küçük konuşmalar yapıyodu. İyi fişekliyodu bizi yani:). Benim yorumum olumlu ama bazı arkadaşlarım var beddua ediyo bizimle hiç ilgilenmediler diye. Bu şans işi birazda eğer işinin hakkını veren hocalar denk gelirse sende memnun olursun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddevvils

Bu sene ben Fem deydim. Biraz üst sınıflardaydım ( sınav sonucum ne kadar düşük olsada ). Bizim hocalarımız çok kaliteliydi. Ben çok memnundum. Özellikle rehber hocamı çok sevdim. Adam her hafta düzenli bi şekilde kontrol ve motive olmamız için bizimle küçük konuşmalar yapıyodu. İyi fişekliyodu bizi yani:). Benim yorumum olumlu ama bazı arkadaşlarım var beddua ediyo bizimle hiç ilgilenmediler diye. Bu şans işi birazda eğer işinin hakkını veren hocalar denk gelirse sende memnun olursun:)

fiyat ne kadardı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaT MD.

quote:

Orijinalden alıntı: baddevvils

Bu sene ben Fem deydim. Biraz üst sınıflardaydım ( sınav sonucum ne kadar düşük olsada ). Bizim hocalarımız çok kaliteliydi. Ben çok memnundum. Özellikle rehber hocamı çok sevdim. Adam her hafta düzenli bi şekilde kontrol ve motive olmamız için bizimle küçük konuşmalar yapıyodu. İyi fişekliyodu bizi yani:). Benim yorumum olumlu ama bazı arkadaşlarım var beddua ediyo bizimle hiç ilgilenmediler diye. Bu şans işi birazda eğer işinin hakkını veren hocalar denk gelirse sende memnun olursun:)

fiyat ne kadardı hocam?

Hiç hatırlamıyorum.Maalesef fiyat konusunda pek yardımcı olamayacağım. Ama ucuzdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baddevvils -- 27 Temmuz 2013; 2:01:10 >

• eyv. hocam verdiğin bilgiler için. ben de bir görüşeyim gidince.
  • Hoca biz gittik konustuk adam bize 8.500 diyince müsade isteyip kalktık sana ne kadar indirim yapılır bilmem ama bu fiyat fem için bana cok fazla geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Hoca biz gittik konustuk adam bize 8.500 diyince müsade isteyip kalktık sana ne kadar indirim yapılır bilmem ama bu fiyat fem için bana cok fazla geldi

Fem artı ya gittiniz herhalde. geçen sene normal femde 3000 liraya gittim ben.
  • başka bir konuda bir arkadaş 6000 civarı demişti. dedim bu bile pahalı ki istanbul da yada diğer şehirlerde aynı femler max 3-3500. yani ne farkı var diye sorduğumda fem özel var ya, onun bi altıymış falan demişti. haklı olabilir ama extra neler yapıyorlar ki bukadar para istiyorlar ben onu pek anlayamadım. ayrıca ben haftasonu kaydı düşünüyordum. haftaiçi ve haftasonu pek fark etmiyor sanırsam fiyat konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

quote:

Hoca biz gittik konustuk adam bize 8.500 diyince müsade isteyip kalktık sana ne kadar indirim yapılır bilmem ama bu fiyat fem için bana cok fazla geldi

Yok kardeş bende o civarda bi fiyat ödemiştim. Bu yıl fiyatları çok artmış. Yarı özel dersane diye geçiyomuş. Fem + olayını bilmiyorum ankara da açıldı mı?

• ankarada sadece 2 tane fem dershanesi var.biri sincanda diğeri kızılayda.sincanda ki pek iyi değil kızılaydaki iyi olduğu için dolayısıyla fiyat tavan yapıyor.

o değilde daha fazla bilgi verecek olan ?

up !
  • yok kardeş farketmiyo.O fiyat olayını bende anlamdım baska yerlerde ucuz ama bu kızılaydakinde bi farklılık var hakkaten heralde.Bence max 5000 olması lazım o bile fazla ama sen bilin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

quote:

yok hocam ankara kızılay fem normal diye geçiyor. gidip bi ayrıntısına kadar konuşmak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.