Şimdi Ara

ANKARA KIZILAY CİVARINDA GÖZ MUAYENESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara kızılay yada yakın çevrede SGK güvencesiyle -özel hastanelerin dışında- muayene olup gözlük yazdırabileceğim neresi var acaba ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Güncel...
  • Bilgisi olan yok mu acaba ?
  • Kızılay Avm var onun hemen solunda biyer var, bi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newokca

Kızılay Avm var onun hemen solunda biyer var, bi bak.

Bahsettiğiniz yer gözlük mü satıyor yoksa muayene yapıp gözlük reçetesi mi veriyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Bahsettiğiniz yer gözlük mü satıyor yoksa muayene yapıp gözlük reçetesi mi veriyor acaba ?

Ben gitmedim arkadaş gitmiş.SGK'nın yeri ve reçete vs... yazılabiliyormuş.2. kattaymış.Dediğim gibi tam bilgi sahibi değilim ama bi bak istersen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Ben gitmedim arkadaş gitmiş.SGK'nın yeri ve reçete vs... yazılabiliyormuş.2. kattaymış.Dediğim gibi tam bilgi sahibi değilim ama bi bak istersen.

Teşekkür ederim tabiki bakıcam. Fakat yeri hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz memnun olurum. Kızılay AVM nin tam olarak neresinde ?
    Maltepeye doğru mu yoksa YKM tarafı mı yoksa Sıhhiyeye giden cadde üzerinde mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıhhiye tarafı hemen yanıymış.
  • newokca kullanıcısına yanıt
    Sağolasın şimdi google mapsten de baktım. Ulucanlar Göz hastanesi Kızılay semt polikliniğini diyorsun sanırım. Bir telefonla görüşeyim bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.