Bildirim
ANKARA KIZILAY CİVARINDA GÖZ MUAYENESİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güncel... -
Bilgisi olan yok mu acaba ? -
Kızılay Avm var onun hemen solunda biyer var, bi bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: newokca
Kızılay Avm var onun hemen solunda biyer var, bi bak.
Bahsettiğiniz yer gözlük mü satıyor yoksa muayene yapıp gözlük reçetesi mi veriyor acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
quote:
Bahsettiğiniz yer gözlük mü satıyor yoksa muayene yapıp gözlük reçetesi mi veriyor acaba ?
Ben gitmedim arkadaş gitmiş.SGK'nın yeri ve reçete vs... yazılabiliyormuş.2. kattaymış.Dediğim gibi tam bilgi sahibi değilim ama bi bak istersen. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
quote:
Bahsettiğiniz yer gözlük mü satıyor yoksa muayene yapıp gözlük reçetesi mi veriyor acaba ?
Ben gitmedim arkadaş gitmiş.SGK'nın yeri ve reçete vs... yazılabiliyormuş.2. kattaymış.Dediğim gibi tam bilgi sahibi değilim ama bi bak istersen.
Teşekkür ederim tabiki bakıcam. Fakat yeri hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz memnun olurum. Kızılay AVM nin tam olarak neresinde ?
Maltepeye doğru mu yoksa YKM tarafı mı yoksa Sıhhiyeye giden cadde üzerinde mi ?
-
Sıhhiye tarafı hemen yanıymış. -
Sağolasın şimdi google mapsten de baktım. Ulucanlar Göz hastanesi Kızılay semt polikliniğini diyorsun sanırım. Bir telefonla görüşeyim bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X