Şimdi Ara

Ankara KIzılay Civarı özel sinema

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgilimle gideceğiz kızılay civarında 2 kişilik sinema izleyebileceğimiz bi yer var mı ? Araştırdım bi kaç yer buldum gidiyorum aradığım yerde bulamıyorum kapanmışlar mı ne olduysa artık. Fiyatı uçuk olmasın ve güvenilir bi yer olsun, filme başlayıncada odaya girmesinler öyle bi yer arıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızılay'ın Romantik Sinema Deneyimi

Ankara'nın kalbinde, Kızılay semtinde, eşsiz bir sinema deneyimi seni bekliyor. Özel sinemalar, romantik anları paylaşmak veya sevdiklerinle özel zaman geçirmek için mükemmel bir ortam sunar.

Kızılay'daki özel sinemalarda, özel bir salonunuz ve kişiselleştirilmiş hizmetiniz olur. İster romantik bir komedi ister heyecan verici bir aksiyon filmi izlemek isteyin, rahat koltuklarınızda uzanıp keyif yapabilirsiniz.

Bu sinemalarda, çiftler için özel paketler sunulur. "Kızılay 2 Kişilik Sinema" paketiyle, özel salonunuzda lezzetli ikramlar ve içecekler eşliğinde film keyfi yaşayabilirsiniz.

Filmler, yüksek kaliteli projeksiyon sistemleri ve sürükleyici ses sistemleriyle gösterilir. Böylece, film deneyiminiz son derece etkileyici ve unutulmaz olacaktır.

Özel sinemalar, yıldönümleri, sevgililer günü veya özel günler için mükemmel bir seçenektir. Sevdiklerinle romantik bir kaçamak planlıyorsan, Kızılay'daki özel sinemaları mutlaka değerlendirmelisin.

Bu sinemalarda, özel günleriniz için unutulmaz anılar biriktirebilir ve sinema deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O iş için günlük kiralanabilecek evler var.Fantaziye gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelin benim odada izleyin bende bi köşeden sizi izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

Gelin benim odada izleyin bende bi köşeden sizi izlerim

Nick mesaj uyumu

• Kızılay Alış-Veriş merkezinde olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

O iş için günlük kiralanabilecek evler var.Fantaziye gerek yok.

Kız yanlış anlar gerek yok sadece rahatça film izliycez, genel olarak sinemadan daha uygun gibi ve daha rahat oluruz diye düşündük. Hem günlük evler pahalı şimdilik gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

quote:

Kız yanlış anlar gerek yok sadece rahatça film izliycez, genel olarak sinemadan daha uygun gibi ve daha rahat oluruz diye düşündük. Hem günlük evler pahalı şimdilik gerek yok.

Normal salonlarda da rahatça izleniyor.Aslında filmine baglı kaç kere iki kişi/üç salon kapatmış gibi izledigimi bilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Bursa İçi Özel Servis Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyati ne kadar oluyor onlarin

• Nick konu uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

Fiyati ne kadar oluyor onlarin

Bir nevi özelxhizmet sunuyorlar pahalıdır sanırım.

• Kerem sinemasi

• quote:

quote:

quote:

Normal salonlarda da rahatça izleniyor.Aslında filmine baglı kaç kere iki kişi/üç salon kapatmış gibi izledigimi bilirim.

hocam öylede arada kolluklar var rahatça sarılamıyoruz bile ve biliyorum bizde de öyle oldu bi kaç kere ama son anda biri girebiliyor filme yani sıkıntı o tam boş yakalamak zor biraz. Hem böyle istediğimiz filmi seçebiliyoruz

• Film izleme odaları var iki kişilik en son 20
    Liraydı bi film süresi. Bahçelide vardı kafe kale birde kızılayda var ama yerini unuttum araştırırsan bulursun tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

Kerem sinemasi

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam öylede arada kolluklar var rahatça sarılamıyoruz bile ve biliyorum bizde de öyle oldu bi kaç kere ama son anda biri girebiliyor filme yani sıkıntı o tam boş yakalamak zor biraz. Hem böyle istediğimiz filmi seçebiliyoruz

Sevgili koltukları oluyor bazı sıralarda.Cinemaximum'da yok sanırım ama Avşar sinemalarında vardı.Koltuklar arasında kol yaslama yeri yok rahatça iki kisi sarılıp film izleyebilecek sekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_sexyT

Film izleme odaları var iki kişilik en son 20
    Liraydı bi film süresi. Bahçelide vardı kafe kale birde kızılayda var ama yerini unuttum araştırırsan bulursun tavsiye ederim

Lafı ağzımdan aldı. Bu işte prof bi yer bütçenede uygun bir yer arıyorsan "Kale Cafe' Bahçelievler 7. Cadde de. İnternetten adresine bakabilirsin yeri gayet kolay. Nezih de bi mekan. İnternetten baktım da hoşuma gitmedi diyorsan konur sokak da Yeşilçam Cafe var orası da güzeldir. Ama malum konur yani kalabalığı yeter.

Kolay gelsin :)

• Tunalı PMC akar.. Hala açık mı veya hala aynı kalitede mi bilmiyorum. Gitmeyeli yıllar oldu ama son gittiğimde 10 numara bir yerdi Kızılaydakilerden bi halt olmaz şimdiden söyleyim.
  • quote:

Lafı ağzımdan aldı. Bu işte prof bi yer bütçenede uygun bir yer arıyorsan "Kale Cafe' Bahçelievler 7. Cadde de. İnternetten adresine bakabilirsin yeri gayet kolay. Nezih de bi mekan. İnternetten baktım da hoşuma gitmedi diyorsan konur sokak da Yeşilçam Cafe var orası da güzeldir. Ama malum konur yani kalabalığı yeter.

• Bahçeli uzak kalıyor biraz zamanımız kısıtlı o yüzden dolmuş felan uğraşmayalım hiç. Kızılay olursa iyi olur en fazla tunalı bestekar sokak civarı. Birde önerdğiniz yerlerin açık adresini yazarsanız sevinirim, adres bulmada iyi değilim gidiyorum sonra bulamadan dönüyorum 2-3 kere yaşadım bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaansahin

quote:

Hocam teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.